Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai daryt reikia, jei mintis yra biggrin.gif
Va, koleginui 55 m., o sūnus vienmetis su Emiliu. Svarbu širdy dar ne ruduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 lapkričio 2021 - 11:49

Ką daryt, ką daryt - susitaikyt, kad jaunystė ir energija ima ir baigiasi :). Aš jaučiuosi jos nemažai išeikvojus savo laiku su 4 vaikais. Dabar tik mezgimui užtenka :).

Atsakyti

Nu vsio, jau seniai po visko,  nieko ten nelaikė, staigiai padarė ir paleido. Patenkinta.

Apie pagyvenusias mamas.... man kai MM dingo po šitos koronos, tai biškį buvau supanikavus,  kaip kokia paauglė :lol:  ką reikės daryt su tuo kūdikiu....ne ne ne, nenoriu nei bemeigių naktų, nei kg nešiojimų, nei darželių, nei mokyklų reikalų... aš visiškai ne supermamytė. Aš net anūkų nenoriu dar :flirt2:​ 

Atsakyti

Man tai irgi visai nebesinori tų šviežio leliuko rūpesčių. O pagalvokim apie situaciją, kad netyčia ima ir nutinka du brūkšneliai :B​ Lengva būtų sprendimą priimt?

Atsakyti

Mano atveju būtų be galo sunku. Ir dėl to, ką Katukas surašė, ir dėl vietos visur/viskam trūkumo. Šiaip manau, kad man tai jau neįmanoma, esu visai rami, kad visi mano vaikai jau pagimdyti. Tačiau, jeigu įvyktų stebuklas - priimčiau jį ir net neabejoju, kad galų gale tai būtų džiaugsmas. Tiesiog kita alternatyva man  nepriimtina visiškai... Tačiau prisinervinčiau juodai, galvodama ape viską į priekį... O šiaip į kitų leliukus pažiūrėti smagu ir visai džiaugsiuosi anūkais.

Atsakyti

Na, sprendimas tikrai būtų nelengvas, bet bet kokiu, manau, kad tai yra visiškai asmeninis reikalas, gal ne vieno asmens, tų dviejų, kur procese dalyvavo :D  bet tai neturėtų jaudinti nei vieno aplinkinio. Na, nebent grėstų žmonijos išnykimas čia ir dabar. Arba per didelis prieaugis, kaip Kinijoj :D 

Atsakyti

kaip sninga ..........nuo ryto be pertaukų.. Bus reikalų rytą kiemą atsikasti( mums toks keliukas gal 30 metrų) ir į darbą nuvažiuoti...

Atsakyti

Pas mus visą rytą lijo, dabar jau sninga, bet viskas tirpsta iškart. Visur baisiai šlapia. Ryte dar su pižama išstūmiau konteinerį į gatvę, tai kai gavau vandens bangą iš po mašinos ratų :B​ 

Atsakyti

Oras pro langą iš tikrųjų atrodo šlykštus. Bet matyt reiktų pasivaikščioti ir pasidaryutų ne toks šlykštus. Kiek prisimenu visada pro langą baisiau atrodo.  Bet dar šiandien nebuvau. Per pietus to niūrumo proga į karštą dušą nuėjau.

Atsakyti

Aš buvau lauke. Ne taip ten ir faina :D  tai lyja, tai drebia, tai sninga. Gavau visko. Buvo ir nurimę :rolleyes:  aišku, tinkamai apsirengus visai neblogai

Atsakyti

Lijo. Snigo. Lijo. Dabar krapsi lyg.

Atsakyti

Tupiu namie, tik per langą retai pažiūriu. Šilta ir sausa :). Nusprendžiau dieną pabūt gera ir atnešiau vyrui  didelį puodą arbatos su persimonu. Man tai itin retai nutinka :). Vyras dirba šaltesniam kambary, truputį nustebau, kad nelabai džiugiai reaguoja. Padedu viską ant stalo, paimu tuščius puodelius, o jis man ir sako: tave visi mato :). Blyn. Gerai dar, kad nesusiruošiau pabučiuot :). Pats dirba kažin ką ir net nesimato, kad būtų koks meetas pas jį ant ekrano, o ir jau kuris  laikas buvo tylu, galvojau, kad nebeposėdžiauja. Dar galvojau, kad jis, kaip visada, jeigu ir posėdžiauja, tai be kameros, o jeigu ir su kamera, tai pamatęs, kad ateinu - išsijungs. Aha, galvok iš naujo  :oh: .

Atsakyti