Restar, gerai, kad ne su apatiniais šmėžavai
Aha, labai gerai, nors taip gana kasdieniškai apsirengus vis tiek...
Simpatiškas megztinukas gedinčioms (ir ne tik): https://www.ravelry.com/projects/nonnontsn/nightly
Vėl neduoda man vaizdelų iš Rav kelti...
Dar ir nuorodas pribrudina. Galima ją kopijuotis, arba paspaudus nežinia kodėl prilipdytą galą nutrinti.
Čia kai vienai rankovei siūlų pritrūksta
Aš net neatkreipiau dėmesio, kad skirtingos . Matyt, gali pasirinkti.
pervažiavau 3 rajonus ir grįžau atgal.. 3 rajonai, 3 visiškai skirtingi kelininkų darbų rezultatai..Šiaulių rajone jų ,matyt, visiškai nėra
bet ši jau ne pirma žiema, kad su jais taip..
Iškepiau duonos. Parnešiau Panettone. Gerai dar kad nors sportuot buvau, o tai jau visai
Beje Panettone vynotekoj po 6 eur ir yra kelių rūšių
Liniuka valgo ir lieknėja . Aš vakar mielinių bandelių pakepiau, ale tai mūsų šeimynai tik po 3 išėjo, tai nelabai nutuksi
.
Pradėjau September Sweater mažei iš Niumos siūlų ♥. Kol kas labai smagu megzti.
Aha lieknėja Atgal
Atėmėt mano energiją bekalbėdamos

Gal šiandien su vaikais teks prasisukt tvarkantis.
Mano tai kantrybės, ramybės, nervų ir visos kitos atsargos senka tiesiog kosminiu greičiu... omaigat, kažkaip reik ištvert. Pagrinde tai mano vyro šeimos nuopelnas, dar biškį ir savi prisideda. Nesiplėsiu, bet koks palaikymo balionas praverstų.
Vakar pusiau miegodama, be akinių ir be meilės (nes palikau 1a ir nebenorėjau eiti) pamezgiau kulną. Reiks šiandien pažiūrėt blaiviom akim, kas ir kodėl
Katuk - tau visa krūva balionų!
Įkvėpk, iškvėpk ir pasidžiauk, kad visuose tuose išbandymuose tau bent dirbti nereikia. Taigi skirk kokią valandėlę ramiam susikaupimui ir plano max ir plano min susidėliojimui. Kas bus, jeigu kažko nespėsi, ką nori padaryti ir pan. Ogi nieko . Gal biškį nuvilsi save. Bet su savim ne taip sunku susitarti
. O šiaip tai viskas bus gerai, ar su kojinėm ar be jų
.
Man Barbora šįryt neatvežė skumbrės, t.y. vyro ir mano pietų bei sprandinės tik 1 kg vietoj 1,5, taigi vakarienės su tiek net neverta pradėti gaminti. Reikės eiti pas konkurentus nusipirkti papildomai . Ai, beje, o besapnuodama ryte lyg išgirdau muzikytę netyčia ir pabudau. Vyras negalėjo patikėti, kad čia jo žadintuvas, kuris turėjo skambėti 7.40, nes gi lietiniai ryte buvo suplanuoti. Bet mes išgirdome tik 7 val
. Tai gerai, kad dar ne 8ą.... 1 vaikas net lietinių gavo, o kiti pasitenkino sausais pusryčiais, dėl ko jie visai nepyko
. Čia namiokas ir Katukui apie jo rūpesčius - kartais mes patys stengiamės ir reikalaujam iš savęs tiek, kiek kitiem nereikia net
.
Ir aš suprantu, kad tau mano patarimų nereikėjo, tai nepyk, imk dar balioną ir išmintį: every cloud has a silver ligning (kiekvienas debesėlis turi sidabro pakraštėlį) .