Katuk, jamk balioną Šventa tu moteris su geležine kantrybe
Kai kam labai pasisekė, nors ir neverti jie to
Šventa moteris nejuokaukit taip
Restar postas labai taiklus.
Giminė išvažiavo. Bet tuo šokinėjimas nesibaigia. Laukiu su siaubu šiųmečių švenčių. Rimtai. Nors ir nereliginga, bet meldžiu kantrybės ištverti tą savaitę. Nors.... nieks nesibaigs su ta savaite. ir tikiuosi atlygio su kaupu.
Jaučiuosi visiškai išsibarsčius. Kažkokia visai ne aš. Tikiuosi pareis ta išėjusi kažkada, noriu kuo greičiau. Ir bandau bent savo pomėgį, nu mezgimą, išllaikyt už uodegos, kad nepabėgtų...
Moteros, reikia privalomai rasti laiko sau! Nors pusvalanduką per dieną. Nebūtinai mezgimo, galima ir pasnaudimo ar kokio kito laiko tik sau. Prieš miegą, iš ryto, ar kažkaip kitaip. Nes kitaip pavirsit mano anyta nu tokios kaip ji. Kurios neleidžia net atsikvėpt, įsivaizduodamos, kad taip išreiškia savo rūpestį ir kažkam padeda. Tuo išsiurbdama kito asmenybę.
Sėdžiu "tūpai" jau visą valandą...
Dar ir oras ne pats maloniausias...

Man tai irgi negresia šita problema. Jau sau tai laiko visada pirmoj vietoj randu
Sveikos Aš iš tu kur pamokas ruošia .Bet sau laiko randu.ne tik mezgimu,nes po visos dienos vos tik nuleidi akis,tai jos tuoj nelabai ir atsimerkia
Katukui
Suprantu
Aš ta pasiilgau savo anytos, tų sekmadienių pietų, kuriems kartais mus pasikviesdavo be progos arba mūsų kurio gimtadienio proga... Bet corona sumaišė kortas, saugosi, mes irgi saugom, o ir sensta ji jau... Bet man, kaip seniai neturėjusiai mamos, ji gera. Ir neknisanti proto visai. Jeigu kur ir nesutampa nuomonės, tai nesipešam, ji nekur nesikiša visai.
Kepa kiauliena korėjietiškai, bus skanu. Rytdienos valgymams idėjų lygiai 0...
Mano anyta jaunesnė irgi kažkaip labiau savo reikalais užsiimdavo, ne taip knisdavo. O dabar matyt veikt nebeturi ką, grynai vaikšto paskui ir visokias gyvenimo ir kitas tiesas aiškina. Nors paskui apsisukus atsiprašinėja ir džiaugiasi, kad aš tokia gera, kaip jiems pasisekė. Bet tas sekiojimas paskui.... toks vaizdas, kad net į tūliką turiu bėgt paslapčia, kai nusisuka, gryn kaip mažas vaikas. Vakar nuo kalbėjimo su ja lūpos net nudilo
Ir pikta, nes nuo jų reikalų tvarkymo neturiu kada savų reikalų patvarkyt.... ir dar vargšas mažiukas 40ties metų sūnus, kuriam irgi reik visur pagelbėt. T.y. aš turiu pagelbėt!!!!
Šiom dienom jaučiuosi smarkiai išnaudojama gal žinot kur kreiptis
čia gal smurtas šeimoje
Mano dukros susibarė, ką gamint-varškės apkepą ar varškėčius. Valgom makaronus su tunu.
Dieną buvo žirnių sriuba ir kugelio likučiai.
Ryt ai, ryt ir pagalvosim.
Pamažu grįžtu į save
Katukai, psichologinis smurtas 🧐
Uu katukai balionai tau
Man tai mama skambina. Dažniausia darbo metu ir klausinėja nesamonių visokių Iš serijos ar mačiau eglutę ir t.t. Bėda su tom pensijom, nėr kur poreikio bendraut padėt.
Neišaiškinu, kad darbo metu neskambintų. Sesuo nekelia
Bet tai gal ir aš tokia būsiu...
Qqte, nea, nebūsi. Manau.
Kaifas, va ko man trūko-rytinės kavos pusvalanduko ramybėj. Kai apmąstai dieną, susidėlioji gaires veiksmui, ir jei net ne visai vykdai, bent turi kažkokį planą, mažiau chaoso. Taip sakant, matai kryptį
Sveikos,
aš tai broliui sugebėjau išaiškinti, kad darbo metu neskambintų. Atrodo, jau buvo supratęs, bet kelis kartus skambino, čiupdavau ragelį išsigandus, kad kas atsitiko, jeigu jau drįsta darbo metu... Ale visais kartais tikrai neturėdavau kada pliurpt apie bile ką, tai išsiauklėjau pagaliau.
Katuk - džaugiuosi. Man tas irgi labai svarbu. Dievinu ryto ramybę, kai visi išeina. Kas kad be kavos, bet su telefonu ar knyga pabūnu.
Vakar sujungiau mažės megztuko priekį su nugara, negalėjau sustot. Nors ir lėtas tas angliškas stulpelis, bet apvaliam mezgimui paėmiau Nr 5virbalus, vietoj 4,5, kuriais pirmyn atgal mezgiau, akių mažai, tai tikiuosi greito rezultato. Gal labiau oversize norėjau, bet siūlo gaila .
Savo megztinį tsu virbalais tik vakar prisiminiau išskalbti, nes pernelyg nauju mezginiu susižavėjau . Tai kadangi negalėjau skalbyklėj prasukt, ilgai džius. Ale užtat 2 megztiniai vienas po kito galės pasirodyti.