Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš ne prie chebros :rolleyes: 

Per tą koronę ir anytą :D  numečiau 3 tvirtus kg, dar vienas paklajoja :D sra tiek pat reiktų iki idealaus svorio.

dar ir pasportavau ryte :D  kokia pora šimtų kvadratų šlapio sniego nubraukta :victory2: 

Kalėdinių papuošimų šįmet prisipirkau negailėdama. Gražių fotkių neturiu, o ir gyvai akis ganyt gražiau :D  bet eglės dar nieks nepapuošė. Užtat mano mažylės nusipirko po advento kalendorių su šokoladukais :D​ 

Atsakyti

Va mano "puošmenos" Priedas  received_208635188118052.jpeg   162,14KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_1019917888789325.jpeg   42,28KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_613637116572218.jpeg   35,81KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_321631246168985.jpeg   35,69KB   0 Parsiųsta kartų Dar anyta pririnko miške pušų kankorėžių kibirą, tik juos reik skalbt ir kept :D t.y. prašveisti ir padžiovinti, kad gražiai išsiskleistų. Ir gal paspalvint, tik purškalo nusipirkt

Atsakyti

O mes lempučių tamsiems vakarams prisidėliojom, eglutę pasitarėm ir užsisakėm dirbtinę, nes su gyva daug vargo-parsinešk, įstatyk i laikiklį, paskui temk i išmetimo vietą, prie namų nėr, o eglutes mes tokias virš 1,5 mėgstam.

Aišku galima kaip pernai-imt su pristatymu ir išvežimu, bet pasitarėm su Simu ir jis nusprendė, kad dirbtinės užteks.

Aišku kurjerių gtarnybos "fainai" dirba

Vakar laukiau visą dieną DPD turėjo atvežt kortelę Simo telefonui, ir nieko, šiandien vėl atseit turi pristatyt

Eglutė irgi vietoj šiandien bus "kažkada kitą savaitę"

Tikiuosi bent sesers dovana iki jos gimtadienio spės atkeliaut, nes užsakiau prieš savaitę, dar kažkur pas DPD

Atsakyti

Katuk, smagu tave pozityvią skaityt  :4u: . Žiūriu paveiksliukus ir kažkas man netikra pas tave :). Per daug tuščia :). pas mane, kur pasisuksi, tai, kad kažką galėtum padėti, reikia kažką nurinkti. Realiai nėra vietos jokiems papuošimams. Nebent ant paveikslų girliandas apsukti, ant sieninės lempos kokį vainiką pakabint. Eglutei ir tai, reikės kampą atlaisvint, dabar kol kas pilnas. O ant to vienintelio virtuvės stalo vyksta visas gyvenimas - darbas, pamokų ruošimas, valgymas, va, dabar dar ir mezginį pasidėjus. Tai kur jau ten dar kokias žvakes tam chaose dėt... Ant palangių irgi pilna vazonų, ale dar gal įgrūsiu kokią žvakidę... Čia pasiteisinau :).

Atsakyti

Restar aš gėlių vazonus lempikėm apsukau :) irgi visur visko pridėta :D

Atsakyti

Na jo, erdvės pas mane netrūksta. Kartais net norisi kažkokio kompatiškumo, ypač kai dėl smulkmenos reik bėgiot iš pirmo aukšto į antrą :D  arba pritrūksta palangių. Turiu tik vieną :D  virtuvinio stalo neturiu, tik pusbarį. Bet turiu valgomojo stalą, didelį.

Eglutei vieta palei terasos duris, vistiek žiemą ten nevaikštom.

Bet jokio stiliaus jausmo :D  visiška kakofonija pas mane, gal nebent spalvom paderinu. O  šiaip pamatau gražų daiktą ir imu, o pasku tik galvoju, kur jį padėsiu.

Pernai buvau į dekoratyvinį stiklainį lempučių mažų prikišus, su baterijom, labai faina. O jį padėt gali bet kur, kad ir ant lentynėles, ar staliuko. T.y  ten kur atsiranda keli cm vietos.  Vietoj vainiko galima daryt eglišakių kamuoliuką ir kabint ant šviestuvo.... ai, pilnas pinterestas idėjų :D​ 

Atsakyti

Staliukų nėra, tik 2 rašomieji, ant lentynų vietos nėra, tik knygos užkrautos, šviestuvų nėra :D. Bet yra karnizai :). Reikia tik nusiteikt bent kiek kalėdiškiau. Olaiva įkvėpė savo nykštukais. Susigundžiau bandyt, bet... nu kur man juos dėt  :oh:​ .

Atsakyti

Restar pas Katuką netikra, o man viskuom apkrauti namai kaip siaubas ir košmaras :D Grigaičio namai tai man išvis pasaulio pabaiga :D  Man kuo tuščiau, tuo gražiau :)  Bet aišku čia ir vietos klausimas. 

Nieko dar nepuošiau. Rytoj einu į kalėdinių vainikų dirbtuves, tai gal parsinešiu kokį. Savaitgalį pirksim kėnį. Užsidegsim namo apšvietimą. 

Katuk, a nykštukas tai slapukas :D Tai yr, tai nėr :D​ 

Atsakyti

O, Restar, gerai priminei dėl užuolaidų. Reikės kaip pernai pasipuošt:

Priedas  received_1024021958143674.jpeg   150,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, sutinku su tavim. Man irgi siaubas ir košmaras. Ir aš tokiam gyvenu :D. Nes arba :1) keist namus 2) pačiai nuolat plušėt ir viską slėpt - tik kur? 3 ) rėkt ant visų ir nervuotis nuolat arba 4) jungti daugmaž dzin režimą. Tai visų punktų pas mane po truputį, iškyrus 1), o paskutinio šiuo metu daugiausia turbūt. Nes taip lengviau ir mažiau nervų.  O kai pamenu, kai išvažiavau gimdyt dvynukų ir baisiai nervinausi, kad nenoriu grįžt į apjauktus namus, tai net draugių paprašiau, kad patvarkytų, nes vyras neturėjo kada, buvo su manim visą laiką. Dabar galvoju, kad buvo dabartinėm mano akim beveik ideali tvarka :). Ir labai labai tuščia. 2 beveik tušti kambariai ir daug daug vietos didžiausiam. Ir lentynose :). Miegamasis ilgiausiai išliko tvarkingas ir potuštis, kol neįsisuko ten mažoji. Nes ji čia miega ir stalą jai užveisėm. Tai  :oh: . Nebeturiu jėgų kariaut, tiesą sakant, tai dažniau nematau. Tvarkingą vaiką turiu tik 1 :B .

Kai jau visi išeis iš namų (arba bent dalis), tai ir patuštės  :irnesakyk:​ . Gal ir siūlų kiek sumegsiu dar :).

Atsakyti

Užtat mano mažylės nusipirko po advento kalendorių su šokoladukais :D 

Vyras šiemet net šuniui nupirko advento kalendorių. :D

Atsakyti
Mano vaikai gavo savaitgalį kalendorius. Dviejų jau tušti tą patį vakarą ... rolleyes.gif
Atsakyti