Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano kalendorius gavo tik mergaitės. Nes paklausiau. Bernai atsisakė. Dičkis norėjo didelio šokolado vietoj to, bet nenupirkau. Mažė labai norėjo, tas savaime aišku, o dičkė pareiškė, kad jeigu nenupirktume, tai būtų didžiausia nesamonė ir ji labai verktų. Ale tai žiūriu, kad ir suaugę visai vartoja tuos kalendorius, netyčia pamačiau, kokia didelė jų įvairovė.  Man tai norisi pamažint nebūtino vartotojiškumo.

Atsakyti
Sveikos. Advento kalendorius pirkom du, mažiams, dičkės, gal jau išaugo tą amžių. Lemputes mirksinčias ant karnizo pakabinom, bent tiek vaikams džiaugsmo, nes vis eglutės prašo. O mama užsispyrusi.

Vienu momentu pajudinau mažės megztinį, tai kūnas yra. Bėda, per didelis. Matuotis nesileido, sliūlas linkęs patįsti, bet turbūt paliksiu "ant išaugimo". Dar kol rankovės atsiras... Vėl nekyla rankos rankdarbiams. Jau savaitę laukia Valdiškos pirštinės, kol sugaudysiu kraštelį ir prisiūsiu, dar virvelės pirštinėms reik. Smulkmenos, bet ...
Atsakyti

Nu va, visiem beveik dovanas supirkau :karsta:  liko patys artimiausi, ryt tikiuosi ir jiems pasipildyt, nes žinau ką ir kur.

ir savęs nepamiršau-eisiu ryt naujų akinių :rolleyes: 

Apie namus. Iš tikrųjų aš niekada nevertinau kitų namų. Iš esmės net negalėčiau po apsilankymo papasakot kam nors, kaip ten kas atrodo :D  nes man svarbu su žmonėm pabendraut. Na gal nebent būtų nemalonu pas daiktų kaupiką-ligonį, kur krūvos visokių nešvarių dalykų. Suprantu norą gyventi kitaip, geriau, gražiau, bet ne visada galima taip paprastai tą įgyvendint. Mano namai-mano tvirtovė-galioja kiekvienam. 

Atsakyti

Rytas

Slidus. Šaltas.Vėjuotas

Atsakyti

Užtat saulutė šviečia :liezuvis: 

Iš tikro tai baisiai bijau slidumos kelyje.... bet tuo pačiu stengiuos savo baimes nugalėt ir atrast visame kame pozityvo.

Mezgu kojines. Siūlas nelabai patinka, nemanau, kad bus ilgaamžės, bet gi dovanotam arkliui... :lol: 

Ir pasirodo mano dukros norėtų, kad primegzčiau joms kojinių. :bigsmile:  Gražių. Šiltų. Sakė, vis kitiem mezgi, o mums ne! Taigi, kitų metų iššūkis-kojinės. Bent po dvi poras visiems. Reikia iš Aido nusipirkt siūlo kelis kg :D​ 

Atsakyti

Katuk, kelių kg tai neprireiks :). Ale kokia tu šaunuolė, kap puikiai nusiteikus.

Vakar nieko nepamezgiau, nepažūrėjau, nes ėjau per kamynes, ieškodama aksesuarų spanės kostiumui dukrai. Visko gavau  :ok: . Tik platų raudoną diržą pasiuvau. O tada apsikabinus su paaugliuku gulėjau ir plepėjom :). Ir anksti ( 22.30) gult nuėjau.

Atsakyti

Kokie dar siūlų pirkimai! Puiki proga sumegzti visokius likučius į kojines, tikrai rasiu, gal ne patys tvirčiausi bus, bet užtat kojinės gražios :B​ 

Atsakyti

Sveikos

pasilikau vaiki namie, nes apsislogavo. Greitąjį testą padariau tai neigiamas, dar gal kokį sekmadienį pakartosiu, žiūrėsim pagal eigą, jei ką PGR užregistruosiu

Užtat išsimiegojom :)

Tiek kad savaitgalis namie jau bus praleistas, bet gal ir gerai, vis klažkur einam einam, aš jau tiesą sakant pavargau net, norisi ramiai pamegzt

Atsakyti
Pas mus darbe irgi Advento kalendorius- kasdien gauname užduotį tai dienai. Pvz, vakar buvo- nulipdyti sniego senį su kolektyvu ar šeima. Šiandien - papuošti savo darbo vietą (papuošiau).
Atsakyti

Man atėjus tokiems orams ir kai greit temsta, tai ničniekur eit nesinori. Dar noras ir čuožinėt neatsirado :). Gal nebent prisiruošiu naują čiuožyklą išbandyt, bet nežnau, kaip ten su miniom - ar reikės laukt eilėj, ar ne.

Atsakyti

Va kokį vainiką pasidariau. Labai patiko procesas, jaučiu savaitgalį dar darysiu.

Priedas  Screenshot_20211203_144630.jpg   611,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Puikus vainikas!

Atsakyti