Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuostabus vainikas! 

Aš ta ttik lempelių padauginau :D  atradau dar senas, pridėliojau visuose kampuose.

Qqtės mažiui :4u:  jei varvanti sloga, tai sakyčiau ne korona. Bet dabar tų atmainų pilna, tai negali žinot

Atsakyti

Pridauginau :D  ne tik lempučių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 gruodžio 2021 - 18:59

nu ne nėr varvanti kažkokia baisiai (beje kolegė apsikarūnavo su varvančia)

užgulus nosis labiau bet ir pūstis yra ką...

o aš visą dieną negaliu prie valdžios vartų per svedbanką pasijungt tiek iš telefono tiek iš kompo

per durnumą atjungiau galimybių pasą norėjau pažiūrėt kaip veiks su trečiu skiepu, nes kažkas skundėsi kad neveikia

tai gerai dar turiu parsisiuntus pdfą, kitaip ne i parduotuvę artimesnę nenueičiau

Atsakyti

Kaip faina, kad savaitgalis :wub: Aktyvi savaitė buvo. Kepiau tortą kolegės gimtadieniui Juodą mišką. Gavosi labai skanus, buvo įvertintas kaip skanesnis už mandrų kepyklėlių :D Kitai kolegei kepurę numezgiau, nes savo pametė ir labai liūdėjo :) Gavau gerų emocijų :wub: 

Atsakyti

Liniuka tikra Snieguolė su gerais darbais prieš šventes 🥰 (kuri, įdomu, daugiau energijos turim?) :D 

Atsakyti

Liniuka,kokia kepurė?

Atsakyti

Paprasta, visas mielumas angoroj :wub:

Priedas  Screenshot_20211204_100056.jpg   667,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jo, Liniuka, iškirtai visas savo kalėdine dvasia :). Bandau ir aš ją pamažu prisišaukti. Lemputės padeda. Šiandien šaką turguj papirkau, irgi vainiką bandysim daryt. Ryte dar su tamsa anksti atsikėlus dušo kabiną išsišveičiau, apsipirkt iki Lidl ir turgaus nuvariau, eilėj vis tiek pastovėjau... 

Mažoji dukra nusprendė pavegetaraut mėnesį ar savaitę, žiūrint kiek kantrybės užteks  :B.  Tai pupelių papirkau, pievagrybių. 

Ryt planuoju visa (beveik) šeima per Senamiestį, pro eglutes prasieit, prie Novotel prancūziškos muzikos paklausyt. Tai dar daugiau nuotaikos šventinės prisirankiosiu :)

Atsakyti

Restar, sako Stiklių kvartalas šiemet labai gražiai papuoštas, dar ten kažkur kiemeliai keli. Reikės ir man kada išsiruošti.

Tvarkiausi nuo pat ryto, kažkaip užtruko šiandien. Na bet orkaitę išpirolizinau. Dar kelis tokius retesnius darbus nudirbau. Namai blizga. Dar nuvažiuosiu į pardę ir visas likęs laikas mano. Gal kokio vyno atsidarysim, židinį pasikūrensim. Rytoj seniai matyta draugė su šeimyna žada užsukti. 

Atsakyti

Aha, Stiklių gatvelė būtinai, visada ten gražu, šiemet irgi mačiau foto. 

Atsakyti

6D39395A-04AF-4A86-8604-E67DD99217FE_med

Neblogas dalykas :)

Atsakyti

Koks gražus Karmen miuzikiniam 🥰 net paašarojau. Kaip pasiilgus tokių išėjimų. Buvom su sese ir mama, mamos jubiliejaus proga. 

Atsakyti