Nuostabus vainikas!
Aš ta ttik lempelių padauginau atradau dar senas, pridėliojau visuose kampuose.
Qqtės mažiui jei varvanti sloga, tai sakyčiau ne korona. Bet dabar tų atmainų pilna, tai negali žinot
nu ne nėr varvanti kažkokia baisiai (beje kolegė apsikarūnavo su varvančia)
užgulus nosis labiau bet ir pūstis yra ką...
o aš visą dieną negaliu prie valdžios vartų per svedbanką pasijungt tiek iš telefono tiek iš kompo
per durnumą atjungiau galimybių pasą norėjau pažiūrėt kaip veiks su trečiu skiepu, nes kažkas skundėsi kad neveikia
tai gerai dar turiu parsisiuntus pdfą, kitaip ne i parduotuvę artimesnę nenueičiau
Paprasta, visas mielumas angoroj
Screenshot_20211204_100056.jpg 667,81KB
0 Parsiųsta kartų
Jo, Liniuka, iškirtai visas savo kalėdine dvasia . Bandau ir aš ją pamažu prisišaukti. Lemputės padeda. Šiandien šaką turguj papirkau, irgi vainiką bandysim daryt. Ryte dar su tamsa anksti atsikėlus dušo kabiną išsišveičiau, apsipirkt iki Lidl ir turgaus nuvariau, eilėj vis tiek pastovėjau...
Mažoji dukra nusprendė pavegetaraut mėnesį ar savaitę, žiūrint kiek kantrybės užteks . Tai pupelių papirkau, pievagrybių.
Ryt planuoju visa (beveik) šeima per Senamiestį, pro eglutes prasieit, prie Novotel prancūziškos muzikos paklausyt. Tai dar daugiau nuotaikos šventinės prisirankiosiu .
Restar, sako Stiklių kvartalas šiemet labai gražiai papuoštas, dar ten kažkur kiemeliai keli. Reikės ir man kada išsiruošti.
Tvarkiausi nuo pat ryto, kažkaip užtruko šiandien. Na bet orkaitę išpirolizinau. Dar kelis tokius retesnius darbus nudirbau. Namai blizga. Dar nuvažiuosiu į pardę ir visas likęs laikas mano. Gal kokio vyno atsidarysim, židinį pasikūrensim. Rytoj seniai matyta draugė su šeimyna žada užsukti.