Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš pirkau odines apyrankes iš  Cinammon, kvarco veido masažuoklį su serumais iš Grožio formulė, arbatų mėgintuvėliuose iš ChaiChai, chalatus iš Lindex, pufą iš baldų rojaus  :D . Paskutinis anytai, jos pageidavimas. Kažkuriais metais anytai pirkau pižamą Lindexe, languotą tokią, tai labai jos mėgstama, nešioja net kaip laisvalaikio rūbą. Ir dar gal spėsiu kojinių numegzt, vienas jau pagaminau.

O kaimynams, kolegoms ar šiaip tolimesniems giminėms visada gerai visokie maisto rinkinukai-sūrio/vyno/ riešutų,/aliejų. Būna net gatavai sukomplektuotų. Riešutai jums berods yra tokios šokolado plytos dėžutėj su mediniu plaktuku/kirstuku. Vidai neblogos yra skanovės skystos arbatos dėžutėse-svarainių, šaltalankių, imbiero, aviečių ir pan.

Gal kam kokia idėja pravers :rolleyes: 

Ai, vyrui labai keistą dovaną turu :D  jam vis problemos su oda, tai nupirkau tokį elektrinį šveitiklį/mazažuoklį veidui. Arba dar gal kilimą į miegamajį nusipirksim abu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka, nežinau, ar čia džiūgaut dėl tavo patarimo (niekada Visingoj nebuvus ir nežinau, kad jie ir diržų turi, tik apie rankinukus girdėjus),  nes čia konkreti vieta, į kurią va nuvažiuosu, kai susiruošiu, ir nupirksiu tą diržą, nereikės klaidžioti, ar čia nervintis :). Nes rankinukas naujas sau nesuplanuotas, o pažiūrėjus į foto, turiu blogą nuojautą, kad galiu užsimanyt :).

Pasidariau antikūnų testą. Baisiai įdomu, kokia situacija po 2 mėn beveik, kaip mažėja, o gal ne. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 gruodžio 2021 - 15:35

Turi ir diržų, ir piniginių. Aš iš ten tuščiom niekad neišeinu :D​ 

Atsakyti

Teks važiuot :). Ir kažko gražūs rankinukai, kokių niekada neturėjus :).

Atsakyti

Turi ir diržų, ir piniginių. Aš iš ten tuščiom niekad neišeinu :D​ 

Matai kaip :hmm: du kartus buvau - du kartus išėjau tuščiom  :rolleyes:  ne be reikalo MB pravardžiuoja mane madam Įtiktineįmanoma :lol:

Atsakyti

Man tai ten užeina įkvėpimas visokiom nesąmonėm, pvz. žaliems rankinukams :D Išeinu baisiai patenkinta, o bet tačiau kasdien su žaliu rankinuku nevaikščiosi :D​ 

Atsakyti

Man antikūnų per 2 mėn padaugėjo  :B .

Aš sugalvojau, ko man reikia - kuprinytės jau senokai noru odinės, vietoj rankinuko. Jų FB mačiau. Jeigu bus ir gyvai kas sužavėjusio, tai neatsilaikysiu tikrai. Ypač, kad pamušalo ar užtrauktuko nereikės Kerpenos prašyti taisyti, o jie patys tai padaryti pasižada :).

Atsakyti

Matai kaip :hmm: du kartus buvau - du kartus išėjau tuščiom  :rolleyes:  ne be reikalo MB pravardžiuoja mane madam Įtiktineįmanoma :lol:

Man su rankinukais irgi sunku įtikti :B 

žiūriu jų FB, tai nieko gražaus neradau. Gyvai pardėj nesu buvus

Atsakyti

Ai va :D radau vardinę rankinę

Priedas  Screenshot_20211206-173350_Facebook.jpg   108,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

e, baikit su tais rankinukais, rizika dar vienam drakiui :)

Restar tai gal yr tikimybė kad dar buvai pagavus per tuos 2 men bjaurybe?arba matavimo vienetai....laboratorijos paklaida?

Atsakyti

Aš labai užsikabliavau tiems rankinukams... O reikėjo tik diržo :).

Qqute, nieko nežinau ir nesuprantu, nebūtinai pagavus, gal kontakto užtenka. Kas čia žino. O laboratorija ta pati, Antakalnio poliklinika, tai gal patikima daugiau mažiau.  Būčiau jau skiepijusis, bet smalsumas pagavo, o kaip kinta, kaip greit mažėja. Nes gydytoja buvo sakiusi, kad su tokiu imunitetu dar pusę metų galiu būti rami. Vis tiek teks skiepytis, ne kur dėsiuosi, nes keliauti tai norėsiu.

Atsakyti

Restar, tai koks kiekis?  Nu arba kiek padaugėjo?

Atsakyti