Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ką rankinukai, o ką vainikai užkabino :D

Jaučiu nepaskutinis :B

Priedas  Screenshot_20211206_181021.jpg   769,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, ant dvamkelių vienetų padaugėjo.

Liniuka - puikus. Mes pernai iš kaimyno sodo raugerškio kelias šakeles vogėm, prie pat kelio auga, labai gražu tos natūralios uogytės. Ir visi kiti augalai turbūt savi? Aš vakar irgi surišau vieną, pagrindą iš seniai turėjom, šaką už 4 eurus pirkau ir susikarpiau, dar mergos parnešė iš miško kankorėžių ir kelias pušies bei eglės šakeles, ta gerai, nes būčiau pritrūkus. O puošmenų kažin kokių neturėjom, tai ką radom, tą. Dekoruot patikėjau dukrai, pati savo nagus įkišau tik pakaišiodama kalakuto plunksnelių :D.

Šiandien pirkinių diena - kelias dovanas užsisakiau ir dar siūlų  :B . Labai trūko man vienspalvių kojinėms. Nu ir moheros dukrai :). Nes 2 savo mėgstamus mezgtinius jau išaugo. Buvo gaila žiūrėt, kai penktadienį ir vieną, ir kitą bandė apsirengt ir nesuprato, kas tiems megztiniams pasidarė :). Gal balionėlį kartosiu jai.

Atsakyti

Jo, viską kieme susirinkau. Pagrindą irgi nuo pernai turėjau.

Instagrame tiek visokių gražių puošybos idėjų prisižiūrėjau, taip norisi rankdarbiais paužsiminėt. Bet vis ko nors trūksta, o į pardę tingiu važiuot.

Atsakyti

Katuk, ant dvamkelių vienetų padaugėjo.

Uojj negaliu :hihihi:  superinis filologinis atsakymas :super: Restar, tik nepyk  :notworthy: negaliu susilaikyt  :lol: 

Nuo kiek padidėjo? jei nuo 100, tai daug, gaunas apie 20 proc - tikrai padidėjo, o jei nuo 1000, tai pfff - gali būt tik tyrimo paklaida :ax:

Atsakyti

Pasidariau antikūnų testą. Baisiai įdomu, kokia situacija po 2 mėn beveik, kaip mažėja, o gal ne. 

Gyd sakė, po ligos nuo mėnesio iki 3 mėn antikūnių skaičius auga. 

Sunki diena šnd. Būt gerai, kad visą vakarą maistu nesiguosčiau.

Buvau Kretingoj.

Nesenai darbinius reikalus baigiau tvarkyt, kurie ištiko kitur. Bjauru, kai kiti bando priverst jaustis kalta be kaltės. Nors kolega iš šono klausęs visus pokalbius, sakė, kad diplomatiškai valdžiau situaciją. Sakau, žinai, man tik žilų plaukų nuo to daugiau. 

Atsakyti

Nite, kur ten pyksi :D. Dar šįryt apie tave pagalvojau ir geras mintis tau siunčiau, nes televizorius sėkmingai veikia ir mums jo užtenka :). O tai, kad jo dėka įsivedėm išmanią TV, tai gėrių gėris. Dažnai tyčia kokį filmą ar laidą pradedam vėliau žiūrėti, kad reklamas galima būtų prasukti. Žodžiu, nepykstu, tiik džiaugiuosi, kad tau vit C padaugėjo :).

O dėl antikūnų nesiruošiau tikslios ataskaitos duoti, bet apie 15 proc padidėjimas. Nėra tūkstančiai ten pas mane. Pati nesuprantu, kodėl net 2 gydytojos sakė, kad daug, gal kad su žemutine riba lygina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 gruodžio 2021 - 19:38

O tai kiek net įdomu?

Nes kolega šian užgiedojo kad 1000 tai čia žemutinė riba  :hmm: 

Aš tai niekad nesudariau to tyrimo bet man įtartinai nuskambėjo

Atsakyti

Žemutinė riba toje laboratorijoje 4 ir kažkiek, nepilnai 5. Visi kalba ką nori. Mano buvo 143, dabar 164. Kažkuo tikėt reikia, tai tikiu savo nuolatinėm gydytojom.

Atsakyti

Nu vat man irgi įdomu, kaip ten tuos antikūnius tiria.

Dukros buvo 437 (pagal PSO, BAU/ml, riba 21), tai sako kad mažokai, reiktų bent 500. 

Uošvių apie 130, nežinau kokiais vienetais, jų gydytoja komentavo, kad pakanka.

Visokie ten ekspertai irgi kalba apie 500 ribą, kaip gerą apsaugą....

Atsakyti

Teta karalienė labai sunkiai serga kovidu, ligoninėj. Antivakserė :B 

Kaip aptingau ant vakaro. Noriu skaityt, bet knyga kitam kambary, nu tai neskaitau :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kažkaip labai su džiaugsmu nuskambėjo. Apie ligoninę.

Pas mane šiandien sloga. Savaitgalį nebuvau niekur kojos iš namų iškėlusi. Nesuprantu iš kur.

Atsakyti

Varau ryt darban  :D tai negaliu apsispręst ką rengtis  :unsure: visai naują megztinį ar tą, kurį buva vienąkart apsivilkus  :D​ 

Atsakyti