Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ką šiandien jau vaikio greitasis teigiamas, nors neryški linija bet yra.

Atsakyti

Mes laukiam rezultatų. Jau žinau, kad kažkieno iš mažės kaupinio vaikų buvo teigiamas, tai greičiausiai jos ne. Na, bet gal nuo kontakto ir galėjo tapti teigiamas. Žodžiu, laukime. Be ryt turbūt nebus aišku.

Jau kaip mane ta pirštinė knisa, neįsivaizduojat, jau megztinį tikrai būčiau numezgus su vėjeliu per tiek laiko kiek aš ją mezgu arba nenoriu megzt...  Super lėtas darbas... Ir tai čia viena dar tik jau truputį daugiau neį įpusėta. Ardyta, aišku dar.

Mano siūlai gundo nuolaidom  :B . Už 50 eur krepšuką susikroviau. Nors sveikas protas sako NEREIK. Pasidžiaugsiu bent taip. Nors poros siūlų viisai reikėtų, o vienas tiesiog taip sudomino :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 sausio 2022 - 19:12

Pas mane woolio krepšiukas prikrautas guli. Dabar sveiko proto ir aistros demonai galvoje kovoja, pirkt ar nepirkt. Vienas sako nepirk, nes ir taip daug turi visokių siūlų, kitas sako pirk, nes gi ir modelis yra, kuris greitai mezgasi. Žodžiu….

Visiems sergantiems, greičiau pasveikti!

Atsakyti

Pailginau avantiūrą tikiuosi skalbimas išlygins kreivumus nes ardžiau atnarą ir sumezgiau tą ardytą siūlą atgal ant pailginimo. Negi dabar mesi cielus 10 gr :)

Atsakyti

qqte, mano toks greitasis buvo  - nežymi linija antra, bet buvo. Tai matyt jei jau šitas parodė, tai bus ir pgr teigiamas.

Atsakyti

Gal kuri pasakysit - kuris yra geresnis - Tusah (ar pan) ar buretinis šilkas, kuo jie skiriasi jutimiškai/nešiojimo prasme? Drakius įsisiautėjo  :B​ . Nori dar ką nors įsidėt į krepšelį, kad nemokamas suntimas būtų...

Atsakyti

Aš nei to nei ano nepažįstu, bet paklausiu kaip teta Olia-o kokio reikia?  :D  nes nėra tokios sąvokos geresnis, klausimas, kokio efekto norisi.

Tusah kaip suprantu, lygesnis, su lengvu žvilgesiu, bo nes gaunamas iš ilgų gijų. Buretinis visiškai matinis, nelygios faktūros, bo nes iš trumpų gijų.

Aš imčiau ir to ir to, ir pati nusistatyčiau, kuris tę man geresnis :D​ 

Atsakyti

Aš kaip suprantu tai buretinis šilkas yra neblizgus o tusah blizgus. Buretinis jei nežinotum galėtum pagalvot kad medvilnė. 

Atsakyti

Jokio man nereikia  :B . Nepirkau šįkart. Prisiminiau, kad turiu šilko  :B . Pirkau ko kito - 3 megztiniam ir vienai kepurei.... Gerai, 1 siūlai tik pridėjimui. Pirkau, tada prisiminiau, kad gimtadienis artėja :). Tai gal ne per didelis griekas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 sausio 2022 - 23:17

Aš tai tvarkingai šiandien nuėjau į Wooly, išsirinkau kašmyrą, įsidėjau į krepšelį, po 5 minučių išmiau ir ramu :D Sutaupiau 80 eurų :D 

Liko pusė rankovės, rezultatas džiugina.

Atsakyti

Qqte, man rodos tu pogonus įvaldžius pakankamai gerai. Kokiom proporcijom mezgi tuos etapus (1pogonas, 2rankovė,3kūnas+rankovė). Mane domina 2-rankovės platinimas. Iki kurios maždaug vietos :hmm: ar cm, ar proporcijom matuoji, ar iš akies :D​  kiek žiūriu pamokėlių, vis nesuprantu iki galo.

Labas, jei kam įdomu, radau vieną tokią pamokėlę, kurioje rašo, jog 2dalis maždaug dvigubai ilgesnė už 3ią. O matuoja pagal bele kokį megztinį (gero fasono :D ) ir jo rankovės iškirptę. 

Bet vakar jau paardžiau :rolleyes:  bo nes nu pats pogonas tikrai buvo ilgokas. Tikiuosi, kūnui akių nepritruks užbaigus tas rankovių išėmas. O tada prasidės linksmybės :D  t.y. dvispalvis mezgimas :karsta:  tikiuosi, neužknis ir  nenumesiu....

Atsakyti

Katuk, tu neklausk, ar kam įdomu - dalinkis, o mes jau atsirinksim, kam įdomu, kam ne :). Nes aš skaitau ir net nesuprantu teorijų, kur ten kuri dalis prasidėt turi, kur pasibaigt.

Laukiu, ką ten tokio faino Liniuka baiginėja.

Savaitgalį neturėjau nei faino mezginio, nei serialo... Pradėjau Yellowstone, nieko aš ten nesupratau pirmoj serijoj, net nebaigiau jos, nes jau pirmuose vaizduose - kraujai, visokios kitokios nesąmonės, neatsirenku, kas ten kieno vaikai, žodžiu. Ne mezgimui serialas. Turbūt ne mano stiliaus. Kito nešsirinkau, nes rinkausi siūlus  :B . Kol nebagiu pirštinių - nepradedu nieko kito, ta dažniausiai nemezgu nieko.... Bet bent paskaičiau.

Katuk, tu baigei tą "Mažas gyvenimas"? Ką pasakytum? Nes gavau dovanų.

Atsakyti