Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet pigiau gal nei pirkt ir kaupt vis naujas? Aš dar nepasigilinau.

Atsakyti

Mažą gyvenimą, jei nemaišau pavadinimo, mačiau dukra skaitė. Gal dovanų gavo. Sakiau - o, man po to duosi paskaityt. Bet paskui šiek tiek paskaitinėjau apie ką, tai pagalvojau,  kad nereikėtų man skaityti - ir taip pakankamai tamsos ir nevilties savyje turiu. 

Nors iš tiesų niekada nežinosi iš aprašymų, kaip iš tiesų būtų paskaičius, nes kiekvienam žmogui vis kitaip paliečia. Pavyzdžiui Hario Hūlės serija irgi pilna pagrindinio herojaus nevilties ir tamsos, bet  kažkaip visai skaitėsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 sausio 2022 - 14:03

Knygos kaina, siuntimas 1,5 eur ir 1-2 eur administravimas gausis apie pusę naujos knygos kainos. Knygos.lt ir panašiuose puslapiuose dažnai panašių nuolaidų būna. Tai nelabai ir verta. 

Atsakyti

Man rodos dukra tam bokswape dalyvauja. Viskas ten ok. Renka tašku, už juos perka  ir nesigauna tokios sumos. Jau ne vieną nereikalingą knygą išsikeitė į skaitomą.

Bet patikslinsiu, ar būtent šitam.

Atsakyti

Tai suprantu, kad jei savo knygą atiduodi, tai kitą gali už tiek pat tipo nemokamai išsikeisti. Bet rezultate tai vis tiek savo knygą atiduodi, kurią pirkai.

Atsakyti

Parodysiu savo vaiko diddarbį. Biseriu siuvinejo apyrankę LT tematika.

Priedas  Screenshot_20220124_150629.jpg   474,05KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220124_150550.jpg   320,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho, kiek čia karoliukų susiuvinėta :blink: Turi mergina kantrybės. 

O pagrindas apyrankės iš ko?

Atsakyti

Tai suprantu, kad jei savo knygą atiduodi, tai kitą gali už tiek pat tipo nemokamai išsikeisti. Bet rezultate tai vis tiek savo knygą atiduodi, kurią pirkai.

A, nu jeigu tu nenori iš namų šlesti savų, tai tada neaktualu :). Pas mane, kai nebėra knygoms vietos visai - lentynos dviem elėm, tada krūvos visur, tai mielai kai kurių atsikratyčiau. Šiaip pardavimu neužsiimsiu, o iškeisti į ką nors norimo - kodėl ne.

O tavo vaikui kantrybės ne mažau kaip tau atseikėta  :bigsmile:​ . Man tiek neduota, super darbas.

Užkniso laukt tų rezultatų, labai norėčiau aiškumo - ar vaikai galės išeit į mokyklą, ar ne pagaliau, ar aš į trenuotę ryt galėsiu, bet to, pas reumatalogoą ryt 7 val - jeigu negalėsiu, tai nuplauks visai, nes neturėsiu kantrybės vėl kelis mėn laukt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 sausio 2022 - 15:31

Pagrindas iš pirktinio veltinio, ant vieno sluoksnio siuvinėta, kitas užsiūtas ant viršaus, kad nesimatytų blogosios pusės. Čia pusmečio darbas technologijoms. Turėjo sugalvoti ką nors, kas būtų susiję su Lietuva ir ką galima ant savęs užsidėti. Kepurę netiko :D Bet sakė visai patiko žiūrint serialą siuvinėt :D 

Na man knygų vietos problema negresia, turiu atskirą biblioteką, kurioj vietos dar yra :D​ 

Atsakyti

Nu mes jau po testo irgi

Naglas taksi vairuotojas buvo, visą eilę apvažiavo :D per pusvalandį su visu suvažinėjimu pirmyn atgal susisukom :)

Atsakyti

Dabar labai didelės testavimo apimtys, tai ir atsakymai užtrunka. O tikrini e-sveikatoj? Ten anksčiau atsiranda negu sms atsiunčia.

Atsakyti

Linuka, aš patyrus tikrintoja :). Vis bandau ir bandau savo laimę aš bandau :).  Dar šiandien esveikata, kaip tyčia streikuoja, gal ir dėl to lėtai suveda. Trenerė gavo teigiamą atsakymą... Praeitą treniruotę nebuvau, nes buvo žauriai daug darbo ir neviliojo nuotolinė treniruotė. Dabar varyčiau, bet reikia sulaukt visiems neigiamo....

Atsakyti