Matyt taksistas norėjo tilpti į 15 minučių kontaktą
ta galėjo kaukę normaliai užssidėt o ne panosėj
matyt imunizuotas jau, nes sakė kasdien vežioja tokius kaip mes
O kaip šiandien Simas? O tu nieko nejauti dar?
Simas sveikas jau skaityt
burgundišką jautieną didelėm porcijom kapoja
aš nejaučiu,vakar nosį lyg jaučiau kad kabina, bet šiandien jau rami
pasidariau greitąjį-neigiamas
Šiandien policijoj buvau, parodymus daviau dėl telefono, bet sakė, stebuklų nesitikėt.
Vaikui rytdienai darbams galutiniams atsiskaitymui servėtėlės peltakiavimas... įtariu, kad žinau, ką veiksiu po darbo, nes jau dabar bliauna, kad niekas nesigauna.
Pas mane šiandien pietums jautienos kulninė, kepta 3 valandas orkaitėje ale Ossobuco. Ale, nes originalas veršiena, o pas mane jautiena. Gavosi minkštutė
Niuma, sunku bernų mamai
Pas mus pietum tortiljos gretuoju būdu su crispy chicken ir kalnu daržovių. Visi namie . Vakarienei kažką galvojau, ale dar susitikimai su dviejų mokyklų mokytojom tuoj pradės vykt.... Ir abu su vyru...
Jau mane nervina ta nežinia. Tikėjaus vakar gaut .
Retar tai kad dabar dvi paros norma, gerai tu čia norėjai vakar, vakar pasidarius
Prisimenam mano uošvio atvejį
Rezultatas po 1,5 paros, bet operuotas ir be rezultato
A jo, M. darbas nu vaikeli, kiek kantrybės...šaunuolė
Kas dar įdomaus atpūčiau į LT.
keliai visai neblogi, nors kaip visad, Žemaitijos kampas nemalonus, purškaliukas prie 0 laipsnių. Net keista, atrodo tik keli šimtai km, o toks temperatūrų skirtumas.
Tik ta koronė aplink visai nedžiugina tikiuosi nesugadins planų.
katu, o kaip tavo uošviui baigėsi - iškėlė jį iš kovidinio skyriaus atgal? Ar kaip ?
Sūnus tai truputį daugiau nei po paros gavo atsakymą. Bet pvz žinutė, kad jau yra rezultatas taip ir neatėjo. Pirmiausia tai jis pamatė in medicos kažkokį pranešimą, nes ten buvo darytas tyrimas, o paskui atsirado ir e sveikatoj.
Aš kaip tik galvojau, kaip reikėtų pasidaryti testą neturint mašinos. Pasirodo tokių taksistų yra. O čia kas nors specializuojasi, ar bet kuri taksi firma tekiai tokią paslaugą?
Kerpena ai, taksistam man regis vienodai. Paskambini, pasakai ko reikia kur reikia, atsiunčia mašiną. Aš per e.taksi užsakinėjau tai ten pasirinkimas kad atseit su pertvarom ir t.t, tai spek ar yra nors viena pertvara
sakė labai trukdo vairuot, matomumas blogas, gali avarijų padaryt, tai nusiėmė visi tas pertvaras
klausiau kaip saugosi, sakė dezinfekuoja ir tiek