Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uošvį atkėlė į kovidinį, padarė dar kartą testą, gavo neigiamą ir vėl atgal į urologinį iškėlė. Kovidiniam pabuvo gal kokią valandą, ar dvi. Palatoj buvo dviese, antrasis laukė plaučių kažkokios operacijos, t.y. jau buvo gerokai po užsikrėtimo, tai ir nusprendė, kad neturėjo uošvis gauti dozės. Po keturių parų išvis namo išleido.

Atsakyti

Man tai atrodo, kad tie taksistai ir simptomus pajutę kažin ar testuotųsi ir izoliuotųsi. Nemirtingi :D​ 

Atsakyti

Nu jau Inmedica užregistravo mūsų tyrimus, gal tų rezultatų visgi sulauksim šiadnien....

Atsakyti

Pradėjo tirti, bet ne minučių čia reikalas.

Atsakyti

Nu mum aną kart po šito jau greit rezultatai buvo

Atsakyti

Nu tik neseniai atsirado visų neigiami atsakymai. Uf. Užkniso tas nerimastingas laukimas.

Atsakyti

Restar, su tuom ir sveikinu. Saugokitės, kad vėl nereikėtų procedūros praeit :4u: 

Atsakyti

Ačiū! Saugokis nesisaugojęs - panos išėjo į mokyklą ir nežinia, ko laukt. Dičkės klasėj vis atsiranda atvejų, tik tiek, kad ji turi nemažai antikūnų, tai gal saugo ją, nors 2 geriausios draugės susirgo, viena - antrą kartą. Pas mažę jau gal tik kokie 6 testuojasi kaupiniais, tai nors vienas sirgtų - vėl visiems PGR darytis. Tačiau visi kiti neseniai prasirgę, tai visos klasės nebevarys į nuotolį, o besiizoliuojantiems visada yra nuotolinis mokymas, kas džiugina.

Aš važiavau šiandien į polikliniką 7 ryto, tai respiratorių naudot pradėjau, maža ką. Labai nenoriu, kad rastų kokių reumatinių reikalų, kol kas nepanašu, bet paaiškės po mokamų tyrimų rezultatų.

Visgi kokia saldi ta laisvė ♥. Varysiu pėsčia į treniruotę. Vakar buvo vienintelė diena, kai nenuėjau 10000 nuo sausio 6. Bandžiau vaikščiot namie, bet tik virš 5000 nuėjau, trūko kantrybė ir padus skauda su kojinėm vaikščiot tiek. Leidau sau neišprotėt :).

Atsakyti

Man tai toks jausmas, kad antikūnai nuo omikrono nesaugo, kad visi krenta kaip lapai. Gudrus tas omikronas, apeina :D​ 

Atsakyti

Na, kažin ar su moksleiviais šeimoj taip labai jau apsisaugosi.

Labas.

Pamatavau vakar antpečius. Kol kas viskas pagal planą, skaičiukai dėliojasi, tikiuosi nesufeilinti ko nors :rolleyes: bet dar laukia ornamento tikslinimas :wacko:  iš foktės piešiausi, kažkas ten nesuėjo, reikia perpiešt. O gal žinot kokią programėlę ornamentų paišymams? Nu tipo žakardams :blush-anim-cl: 

Ir dar.

Aš aišku, drąsuolė, tokiu visaip kaip nestabiliu laiku važiuot į Druskininkus :D bet kadangi jau susimokėjau, tai niekur nedingsiu. Tai gal kokių rekomendacijų, ką aplankyt, kur pavalgyt.... Druskininkuose buvau prieš šimtą metų :rolleyes: Qqtė neseniai buvo, Niuma?

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2022 01 24, 16:22)
<p>Pas mane šiandien pietums jautienos kulninė, kepta 3 valandas orkaitėje ale Ossobuco. Ale, nes originalas veršiena, o pas mane jautiena. Gavosi minkštutė wub.gif </p><p>Niuma, sunku bernų mamai biggrin.gif​ </p>

Pa mane vakar buvo perlinės su jautiena. Tik nelabai minkšta gavosi.

Katukai, mums labai skanu Sicilijoj šonkauliukai. Nu ten super skanius juos padaro smile.gif Pala, ar tu mėsos nevalgai?
Mes tai žinai, į Aqua parką visada važiuojam. Vaikai ir vyras dėl čiuožyklų, o aš dėl pirčių zonos.

https://www.instagra.../p/CYs8vHnIq5w/ - čia komentaruose daug kažkokių programų skaičiavimams. Neatsidarinėjau, bet manau rasi ir paveikslams.
Papildyta:
Dar per skirtingas vietas važiuodami vis kažkokiam apžvalgos bokšte sustojam.
Atsakyti

Niuma, ačiū.

Kaip tyčia, vienintelė žakardų programos nuoroda ir neveikianti :D 

Gal ta Sicilija ir nemėsos duoda :hmm: 

pasigooglinau, yr ten tų maisto vietų, pasibandysim vieną kitą, bo nes gydykloj tik pusryčius ėmėm. Mano pakeleivė sakė į aqua nenori :D . Yr mums procedūros vandeninės, viena kita, tai gal pakaks  pirčių zona irgi įtraukta, matyt pačios sanatorijos, tai pamirkysim riebaliukus.

o apžvalgos bokštai žiemą gal biškį nepatogu :D 

Atsakyti