Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mačiau FB grupėje Stranded knitting kažkokiom programos dalinosi. Pabandysiu paieškot.

Atsakyti

Restar, jei nėr laiko, tai neieškok. Susikaupsiu, ir pasipiešiu ant popieros. Gal net patogiau, nereiks spausdint, o tai dar ir spausdintuvas mūsų numiręs

Atsakyti

Greit neradau, ir grupė ne S... knitting, o knits. Pati pabandyt gali ten nueit.

Atsakyti
Katukai, dar turėtų veikti pakilimo kapsulės nuo Aqva parko iki Sniego arenos. Na, jei mėgstat slidinėt- gal ten sugalvosit apsilankyt smile.gif
Dar yra panoraminis restoranas Keturi vėjai. (mūsų kišenei per brangus jis buvo smile.gif ) Tik kolegė pasakojo, kad vasarą su draugėm buvo ir gėrėjosi Druskininkų panorama iš aukštai smile.gif

Atsakyti

Pramušo ant mezgimo. Ėmiausi numesto kašmyro, kažką eigoje improvizuoju ir laikau čiurikus, kad vėl įkvėpimas nedingtų. Visą savaitę turiu po pusdienį mokymus, tai turiu laiko pamegzt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Perskaičiau Liniukos 1,5 sakinio ir jau pavydas suėmė, klausimas kilo - KAIP TAIP darbo metu megzt :). Bet iškart ir atsakei. Nu aš laiminga bent tuo, kad jau 10000 žingsnių praktiškai suvaikščiota (iki treniruotės ir atgal pėsčia, dar pora bibliotekų aplankyta ir treniruotėj neblogai patrypta viščiuko sparneliais mojuojant ir ne tik :D) , vakarienė sugalvota, bus padaryta greituoju būdu, tai galbūt turėsiu laiko daugiau pamegzt irgi. Jeigu jo kas nors nepavogs. Galėtų dar ir nauji siūlai pasidžiaugimui greičiau atkeliaut :).

Atsakyti

Kažkuri ten astrologė rašė, kad sulig šia delčia ateina ramybės metas iki pat rugpjūčio :D 

Nu tai megsim :D​ 

Atsakyti

:D man Liniukos mezgimas darbo metu labiau įsivaizduojamas, nei 10.000 žingsnių ir treniruotė. 

Kopūsto turėjau, tai netikri balandėliai baigia virt. 

Atsakyti

Na, aš oficialiai dirbu 6 val, o realiai - kiek reikia. Turiu konkrečias atsakomybes, tai niekam neįdomu, kada dirbu, už mane niekas nieko nepadarys, plius dar visko prisigalvoju, kas šauna į galvą daryt - kas įdomu ir pan. Praeitą savaitę net nenuėjau į treniruotę, dirbau naktim (visai nemezgiau...) ir šeštadienį. Kolegė pati kaip sportuojanti, tai labai džiaugiasi, kad ir aš susiradau kažką, kas man faina, kur išsikraunu, nes nuo to esu laimingesnė ir natūraliai - darbingesnė :). Treniruotei ir pasivaikščiojimui sugaišau mažiau kaip 2 val. 1 val iš jų - pietų sąskaita. Pietų normalių niekada neturiu - dažniausiai valgau prie kompo. Apie 1500 žingsniių suvaikščiojau ryte poliklinikoj (7 ryto buvau ten). Išena kaip pasiteisinimas :). Na, bet gal bus aiškiau. 

Vakarienei buvo zuikis (2 iškepiau, tai 1 dar liko), mažos buvytės su lupena orkaitėj keptos irgi ir bliūdas salotų - tuo maloningai vyras pasirūpino :).

Atsakyti

Rimtai, Restar, nesiteisink :mirksiukas:  kiekvienas gyvenam, dirbam, ilsimės, mezgam :D  kada norim, kaip norim ar kaip išeina. Ir niekam čia neįdomu :D 

Apie ką mes čia :hmm: 

Šiandien valgiau.... varškės sų priedais (Tauragė, Vilkyškių pieninės pardė), krabų mišrainės ir kažkokio pyragiuko.  Nu vien nesąmonės :D  negaminu, nes namie nieko nėr, kaifas. O ir reikaliukų patvarkiau: šakneles paspalvinau, implanto skylutę užtaisiau, spausdintuvą pridaviau remontui... galėtų dar oras nebūt toks šlykštus...

Atsakyti

Restar, viską suprantu. Aš tik pati, koI dirbau nuotoliu, man paprasčiau paimt mezginį, nei prisiruošt į lauką. Tik jau senai dirbau iš namų. Ai, penktadienį po implanto įsukimo, bet realiai lovoj pragulėjau su nuskausminamais, telefonu ir kompu šalia.

O būna visokių dienų- ir tokių, ir tokių. Ir jokių. Arba labai darbingų. Arba labai tuščių. 

Vakar gavau iš Šilto siūlo spalvotą medvilnę. Dabar atrodo barbiškos spalvos. Vasarą gal atrodys kitaip :) 

Atsakyti

Kažkuri ten astrologė rašė, kad sulig šia delčia ateina ramybės metas iki pat rugpjūčio :D

Nu tai megsim :D 

Katuk, pasakyk, kad tai TIESA!!! Nes jau kaip prasidėjo neramybė nuo sausio 3 visur, ir šeimoj, ir darbe, tai per nepilną mėnesį už visus metus.

Atsakyti