Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na... kaip norėsi, taip ir bus :mirksiukas:  mes patys pasirenkam, kuo tikėti. 

Aš tai tikiu :D kai prognozuoja ką nors teigiamo. O kai nelabai, tai sakau, nesąmonė.

Atsakyti

Aš tai netikiu tokiom balabaikom, o bet tačiau kažkaip nugirdau kažkokią prognozę, kad skorpionams ir vandeniams pernai buvo blogi metai ir šiemet nieko gero nesitikėti. Nu ir įlindo į galvą ir tikiu, kad taip ir bus :B 

Atsakyti

Liniuka, galėjai ir nesakyt nieko apie vandenius  :B . Aš netikiu, nors kaip Katukas - jeigu netyčia užmatau, ką gero, tai tikiuosi geriausio. O tavo pranašystes tiesiog tikiuosi pamiršti :). Nes metai prasidėjo puikiai. Praeiti... ko tik nebuvo, bet kas nenužudo (o vis dar gyva), tas sustiprina. Bet buvo ir tikrai puikių dalykų.

Dieną megzt aš noriu, gal net kartais ir galėčiau. Bet kažkaip neleidžiu sau ir viskas :B . Nesveikai suprantamas pareigos jausmas. Nes tų darbų visada yra, nesvarbu, kad nesidirba. Aš praktiškai tik vakarinė mezgėja. Nebet stebuklingai kažkaip savaitgalį spėju greit susitvarkyt, prisigamint maisto, apspirkt ir niekur daugiau nereikia - leidžiu sau pamegzt. Ypač, kai mezginys vežantis. Šiuo metu tokio neturiu, kankinu, kankinu....

O Katukas, kad parašė - kad niekam ča neįdomu ape mane, nu tai kaip dabar jaustis? :D.

Mano siūlai galėtų jau atsibust nuo sekmadienio ir pradėt ruošt užsakymą, blyn  :B .

Atsakyti

Na, aš kad ir galiu dieną megzt, bet irgi dažniausiai tik vakare tą darau. 

O tas neįdomu, nu man atrodo, kad taip ir turi būti. Nėra ko domėtis kitų gyvenimais, reikia gyventi savo. Taip, kai kurie dalykai motyvuoja, kai ką bandai pakartoti, bet iš tikro tai vistiek perleidi per savo supratimą, tave įtakoja visiškai tik tavo aplinkybės, ir net pakartotas tas pats veiksmas iš šono atrodys visiškai kitaip ir net rezultatas bus kitoks.

Išklausyti kito patirtis, pasidalinti sava, taip, svarbu ir reikia. Bet ne iš smalsumo.

Ir čia tik mano nuomonė.

Apie hororskopus. Aišku, kad aš juos skaitau :D  nu kaip be jų. Ir kalbant apie šiuos metus, tai skaičiau du visiškai priešingus savo ženklui :D  kad bus afygienai geri metai, ir kad bus tragiški. Tai pasirenku tikėt tom gerom prognozėm :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka,  nu mes abi tokios biski vandeniai,  biski zuvys :D tai    gal reik tada zuvu  horoskopa paziuret, gal joms metai  bus  liuksiski :D  neskaitau  horoskopu, nes nezinau, kas as  zuvis ar  vandenis . vienur taip, kitur kitaip... zodziu vistiek rinkciausi kaip katukas,  katram geriau  parasyta :D 

mezgu... antra megztini   dideliam  vyrui  is eiles. pirmojo  kakla jau taisiau...   pradzioj icordas  nekliuvo... dabar   paklause, kodel ta  VIRVE   padariau ... rrrrrr...   negi reikes  vel ardyt  ta virve

Atsakyti

Virvė po kaklu :lol:​ 

Atsakyti

nuuu... jautruoliui    trina  jautrias vietas :D

Atsakyti

Lusasita, gera idėja :D Šiemet būsiu žuvys :D​ 

Atsakyti

Sėdžiu kirpykloje ir klausausi kaip kažkokia pedagogė dejuoja kirpėjai, koks durdomas, nes klasėj trys vaikai izoliacijoje ir jai reikia per pamoką juos pajungti, kad per nuotolį dalyvautų pamokose. Kiek jai vargšei vargo dėl kelių mokinių. ***** kraujas užvirė, vos susilaikiau į diskusijas neįsijungus :B Gal ir sunkiau, bet matosi, kad ir noro papildomai pakrutint pirštą nerasta :B​ 

Atsakyti

Filaretų pradinė daro hibridinį mokymą nuo pernai pavasario ir negirdėjau dar nei karto mokytojos dejuojant, ir sugeba ne tik pajungt, bet ir įtraukt, klausinėt tų nuotolinių. Čiurlionkė nuo šios savaitės daro hibridinį. VJG nesugeba  :B , geriau išvaro visą klasę į nuotolinį. Mažės choras irgi skyla per pusę. Sveiki eina gyvai, kiti mokysis per nuotolį.

Atsakyti

Tai va ir aš nesuprantu, kas jau ten tokio sudėtingo, tik noro reikia. Biržiška irgi nesugeba nuotolinio izoliuotiems suorganizuot :B Vienintelis biologijos mokytojas transliuoja pamokas savo iniciatyva. M. tai jį tiesiog dievina, koks fainas ir įdomus mokytojas :D per stojamuosius jis jos grupę kuravo, jau tada grįžus svaigo, kaip norėtų, kad jai ką nors jis dėstytų. Matosi, kad myli savo darbą :wub:​ 

Atsakyti

Tik klausimas, kiek tie nuotoliniai vaikai jėgų turi mokytis, jei rimtai serga ir pvz galva plyšta.

Klausimas retorinis. 

Atsakyti