Niuma, pas mus visur akcentuoja, kad sergantis vaikas neturi mokytis. Bet dažniausiai gi jau neina su kokia sloga, lengvu kosuliu arba dė to, kad laukia testo atsakymo 3 dienas, izoliuojasi... kai nėra sudaryta galimybė per nuotolį - atsilieka...
Tik klausimas, kiek tie nuotoliniai vaikai jėgų turi mokytis, jei rimtai serga ir pvz galva plyšta.
Klausimas retorinis.
Sergi tai sergi, o jei izoliacijoj arba besimptomis "sekite Tamo įrašus"
tai gerai sekt tuos, kur mokytojai rašo daugiau ar mažiau, o kai kurie, tai
kąašžinau
Pas mus jokio nuotolio neorganizuoja nei vienas mokytojas. Kiek sirgo tai sukis ir mokykis pats. O dažni mokytojai ne pagal knygas moko, o kažkokius lapus dalina. Bardakas..
Į tamo jokios info nekelia. Tik temą ką mokosi
Tik klausimas, kiek tie nuotoliniai vaikai jėgų turi mokytis, jei rimtai serga ir pvz galva plyšta.
Klausimas retorinis.
Maniškiui nuotoliniu fizinio lavinimo mokytoja šiandien asmeniškai sąrašiuką sudiktavo, ką turės atsiskaityti , nes semestro pabaiga, o pažymių mažai. Pasižiūrėjau – tikrai mažai, lygiai vienas, bet tai vaikas bus po ligos, nesiruošiu pirmą savaitę leisti jam sportuoti. Kaži ką tokiais atvejais mokytojai daro su "permažai pažymių"? Neteko girdėti, kad ką nors pvz. antriems metams dėl kūno kultūros paliktų.
pas maniški dailės nei vieno pažymio
mokytoja atsipūtus sakyčiau (apie vaiką jau nekalbu iš vis nežinau ką galvojo)-dienynas nepildomas praktiškai, vaikui neatsiskaičius nieko ir nerašo..aš man regis dvejetus rašydavau tokiu atveju-greit sumotyvuoja
nu dabar paišo per dienas, fotkins ir sius per dienyną-auklėtoja labai stengias
atsakymų nėr, siuntimas kaip kabo nuo pirmadienio taip ir kabo
nu pakabos jei ką pirmadienį vistiek į mokyklą. Blogiau būtų jei sveikas taip va suizoliuotas būtų, nes nu pamokos nevyksta jokios nuotolinės, jokios hibridinės. Kas kaip nori taip dienyną pildo...
Jo tas pusmečio galas ir taip atsiskaitymų pilna savaitė, o dar grįžus po ligos turi visus per tas dvi savaites praleistus kontrolinius parašyt Kai tik susirgo skambinausi pavaduotojai ugdymui, tai tik liepė vaiko nespausti, nekelti lūkesčių pažymiams. O patys tai spaudžia kaip reikalas. Labiausiai tai muzika
Dabar pvz. gavo 30 kūrinių (klasika, grigališki choralai, simfonijos) turėjo išmokti atpažinti iš bet kurios ištraukos, pasakyti pavadinimą, kompozitorių, kūrinių ciklą. Gavo 4. Man jau dzin. Belia teigiamą turėtų.
Ne nu aš suprantu kad visos pamokos yra rimtos, bet kartais kai kurių dalykų nesuprantami reikalavimai nespecializuotose mokyklose. Kaip antai fizinis, muzika dailė ar kokios technologijos
O mes vėl izoliuojamės ffaizeris : omikronas 0 : 2
Astros kol kas laimi
Nite, mezginiui laiko turi? Ar šokinėjimo daug?
Kaip tu pati? Kurioj barikadų pusėj? Gal atsilaikei?
Qqte, bet pas jus ir tyrinėja ilgai mėginį... pamiršo?
Nite, mezginiui laiko turi? Ar šokinėjimo daug?
Kaip tu pati? Kurioj barikadų pusėj? Gal atsilaikei?
Qqte, bet pas jus ir tyrinėja ilgai mėginį... pamiršo?
Viskas dar tik prasidėjo čia įkliuvo artimiausias kontaktas - pats mažiausias ir meiliausias bučkių ir apsikabinimų mėgėjas
Kažkokiu stebuklu rytdienai testui užregistravom
O aš gerai - temperatūra 36,1 Jei susirgsiu, pakils iki 36,6
Nite būna žmonėm krenta temperatūra susirgus...
Niuma nu bala žino kas ten su tuo mėginiu. Kabo sistemoj siuntimas tyrimui...ai pora dienų beliko, dasiizoliuosim. Vistiek msžsi tikėtina kad neigiamas
Į mane irgi vis pažiūri, kai einu pas dantistus ar į poliklinikas, o ten rodo tempą apie 36 arba mažesnę Varliagyvė.