Qqte, šiandien kolegė sakė, kad dabar saviizoliacija nuo testo rezultatų dienos, ne nuo simptomų ar testo dienos. Jie irgi jau antra para laukia atsakymų.
Jau nedaug laukti liko, kol pandemija bus perkvalifikuota į endemija. Baigsis visas balaganas.
Sveikos,
man šiadnien smogė alergija, jau buvau pamiršu, kaip būna, kad čiaudi non stop, nosis užburkus ir bėga, akys ašaroja....
Niuma, tai jeigu išbertas - kokia nors iš kitokių infekcinių ligų gal? Su bėrimais tik vėjaraupius ir raudonukę žinau, bet dar tymai kažkaip būna, kas dar?
Hi,
O aš relaksuojuos
bet Druskininkuos toookia ramybė. Dukra sakė, net mūsų kaime daugiau triukšmo
Ligoniams
žiūrint į skaičius pandeminius, tai tuoj visi bus vienaip ar kitaip prasirgę
Bet pvz viešbuty tai nepasakyčiau kad mažai žmonių. Ypač ne savaitgalį. Bet daug su mažais vaikais
Niuma, kad jau taip susakei visus simptomus, tai ir susiejau bėrimą su temperatūra. Jeigu alergja, tai čia atskirai. Tu geriau žinai .
Neduok dieve, dabar tirtis, ir laukt atsakymų... Kai tikrai sergi, tai dzin, vis tiek niekur neini, bet jeigu nei šiaip, nei taip, arba dėl kitų priežasčių tiriesi, tai lauki lauki... Nu bet ir visiems tiems tyrimo paėmėjams ir tyrėjams irgi apskritai turėjo nusibost, o dar toks padidėjimas besiitiriančių...
Mano siūlai pagaliau išsiuntė, tai iki gimtadienio gal net ir gausiu - bus geriausia dovana sau brangiausiai . Nes daugiau nelabai kažko ir tikuosi, tik veidrodžio, kurį, mano žiniom, jau turėjo ir nupirkt
.
Oi man dilgėlinė buvo vasaros gale stipri. Ėjau pas Grušauską tai maždaug pagert antialerginių ir tiek.
Nes neaišku nuo ko gali atsirasti. Kai pradėjo kartotis su vos vos bėrimais tai gydytoja mano patarė pasidaryti tyrimą dėl pylori bakterijos nes ji irgi sukelia bėrimus dilgėlinės. Ir akurat rado. Nežinau gal vaikams ji neišlenda. Bet man tik antialerginių išgėrus tabletę iškart nuimdavo. Sugėriau antibiotikų kursą ir baigėsi bėrimai. Nors įtarinėjau kad gal nuo lašišos ar majonezo. Bet dabar suvalgius nieko nesidaro.