Qqute - džiugu, ypač, kad tu į laisvę gal išeit. O tai vaikui jau jokų simptomų, kad eis į mokyklą?
tai vaikui simptomų išskyrus savaitgalio temperatūrą ir nebuvo o temperatūra nukrito sekmadienį
aš iš tikro manau, kad virusą jis turėjo, bet imunitetas smarkiai užkėlęs temperatūrą ir susidorojo.
Tik va baisiai susipergyveno, kad galimybių paso negaus, net apsiverkė
a beje labai kažkokios nelaisvės aš ir nejaučiau, gal net atvirkščiai, kai žinojau kad netiketai neiškvies į darbą tai laisvių laisvė o kur nors bastytis tokiu oru ir taip noro nėr

rrr vaikui mokykloj greitasis teigiamas..nu nėr žodžių
Qqte, wtf? Kaip taip gali būt?? Tai dabar vėl testuotis PGR?
Biškį mezgiminės info šiaip, gal bus įdomu. Skaityti tekstą. Po ruski
katuk nu akivaizdu kad pgr neparodė viruso, man buvo įtarimas, kad šadytuve mėginio pralaikymas nieko gero...nesuprantu vieno, kam jie registruija ir ima tuos mėginius jei negali per dieną tyrimo padaryt
nu gerai testas nemokamas, bet taksi tai man kainuoja
užregistravau sekmadieniui pgr, mėginau prisikambint šeimos gyd. tai pirmadienį atskambins
mėginu dar savo gyd. paskambint pasitart, gal pasakys ką daryt
vienu tarpu jau buvo lyg sprendimas, kad gydytojai ir be jokių testų gali diagnozuot kaži neatšaukė?
Labas, nu jo... Įdomiai čia... Kaip matom, būna klaidų/paklaidų su tuo PGR irgi...
Man kažkoks pasutimas su siūlais... MS siūlai paštomate. Dar į MZ planas nužygiuot pėsčiai 1 kamuoliuko pirštinei. Įdomu, ar su tiek prasisuksiu , nors nelabai apsimoka ten pirkt, bet kai ko yra, ko nėra kitur. O drakius dar zylioja po kitas siūlų parduotuves internete, gano akis ir beveik iki pirkimo kokio lino, ar kojnių siūlų - varšgės mano visos 3 poros vienu metu prakiuro
, tai basa lieku. Siūlų tai namie irgi turiu, bet ne tokių gražių
.
Ojj, qqute, jau kokie nuotykiai pas tave
Nu žiūrėsim, kas ča bus pas mus su mano mažuoju ką nors aiškintis irgi įdomu
pvz tik vakar po PGRo sužinojau, kad jį testavo trečiadienį ryte mokykloj ir buvo neigiamas, o vakare namie - jau teigiamas
O įdomiausia, kad kol laikiam vaiko PGR atsakymo, mums nė vienam izoliuotis nereikia man tai dzin - aš ir namie dirbu, o MB darbe tai susijaukė viskas - jie ten PGR atsakymo laukia turbūt labiau nei mes, o ir ne vieno ir neigiamo
nes visi, kas turi mokyklinio amžiaus vaikų, yra "iškritę" ir ne po kartą
Mes iš ligoninės, nes ryte dar suviduriavo.
Greitasis teigiamas. Paėmė kraują- atsakymas po kelių val. Plaučiai švarūs, gerklė kiek raidona. Davė hormoninių nuo bėrimo. Ryt pgr.
Jei blogės- važiuot pas juos. Šviečiasi savaitei izoliacija, išskyrus vyrą. Jis oficialiai sirgęs.
katuk nu akivaizdu kad pgr neparodė viruso, man buvo įtarimas, kad šadytuve mėginio pralaikymas nieko gero...nesuprantu vieno, kam jie registruija ir ima tuos mėginius jei negali per dieną tyrimo padaryt
Šaldytuve virusas vargiai pasimirė (48 val., gal net ir 72 val., priklausomai nuo terpės, laikyti galima), labiau priklauso nuo paėmimo technikos (gal vaiko pagailėjo, stengėsi, kad procedūra nebūtų tokia nemaloni) ir paėmimo meto – man pvz., ėminį paėmė pačioje aiškesnių simptomų pradžioje, tai viruso buvo praktiškai tik pėdsakai, prieš kelias dienas buvau tirta, kai lyg vos vos jaučiau gerklę, lyg ne – PGR buvo dar neigiamas.
O persirgus tų greitųjų testų net negalima darytis, nes išlieka teigiami ir pasveikus. Beje mūsų mokykloje paskutiniu metu juos savaitgaliui duoda į namus, rekomenduoja tirtis pirmadienį iš ryto, kad esant teigiamam vaikas jau tądien nebeateitų.
Nors nėra ir mūsų mokykla pavyzdinė besitvarkant su pandemija – dukros klasė vakar iš nuotolinio į mišrųjį ugdymą sugrįžo, o nuo šiandien jau visos klasės, išskyrus pradinukus, savaitei keliauja į nuotolį, trijų dalykų pamokos tiesiog nevyksta, nes serga mokytojai. Būtų jau anksčiau nuotolinis, gal tie mokytojai iš namų ramiai sau dirbtų, o dabar pasiėmė nedarbingumus, pavaduoti irgi nėra kam.
Smalsute va aš girdėjus kad kaupiniai būna teigiami persirgus, o kad greitieji net nepagalvojau, ateičiai žnosiu
bet tas jo testas toks ryškus net šviečia, kai sekmadieni dariau tai vos vos tik buvo
Nu kartosim pgr ką dabar daryt jau...
bet siutas ant kažko pati nežinau ko vistiek ima