Ar minėjau, kad vienai dukros draugei greitasis buvo teigiamas, PGR irgi laukė be galo ilgai - neigiamas. Nors simptomus irgi turėjo. Atvarė į mokyklą. Nenustebčiau, jeigu ir mūsų būtų kuris buvęs teigiamas.... Na, antikūnai parodys gal. Nes kitai dukros draugei patvirtintas teigiamas, o jos trise visada... Broliui dvyniui jau antra savaitė temperatūra kasdien 37,3-4... Skauda galvą, skundžiasi silpnumu. kadangi nuotolinis, tai nieko labai nedarau be arbatų ar paracetamolio, galvojau - praeis. Nu bet kasdien pats matuojasi, skundžiasi, nežinau nei ką daryt... Gal pasekmės ano sirgimo tęsiasi? Nes taip jau ne pirmą ir ne antrą kartą jam per šiuos mokslo metus nutinka, daugiau simptomų nėra, praeitą sykį jau pas LOR buvo užsiregistravę dėl sinusito paslėpto, bet pagerėjo ir nenuėjom. Čia kaip Liniukai ta temperatūra, bet dėl vaiko man neramu, kai toks amžius ir augimas...
Restar, o greitąjį dabar jam darei?
Nedariau. Nenoriu pinigų į balą mėtyt . Jau 2 savaites tie patys simptomai, prieš tai greitieji buvo neigiami, PGR neigiamas. Užrašiau pas gydytoją - kitam penktadieniui 17 val
. Kadangi simptomai yra pasikartojantys tokie patys kelis kartus nuo rugsėjo, tai gal tiek kartų nesirgo ta corona...
o gal čia ir rimtai paauglystės išdaigos, jautri nervų sistema ir t.t? gi būna ir taip
Tai va, bijau, kad ir gydytoja nieko nepasakys ir neras, jau praeitą kartą kraujo tyrimai daryti... Ale užgraužė sąžinė, kad nieko nedarau, tai vėl užregistravau.
Testo atsakymas greitas ir teigiamas
Nite čia kur darėt?
aš biškį blatą įjungiau ir irgi laukiam atsakymų, sakė rytoj bus
Nite čia kur darėt?
aš biškį blatą įjungiau ir irgi laukiam atsakymų, sakė rytoj bus
Kaip ir visi, testavimo punkte jokio blato
vakar 12.36 paimtas, šian 14.36 atsakymas
Tik testui registravo vyras, o atsakymą gavau aš
tai tavo telefonas kažkur suvestas matyt kaip vaiko atstovės ar vyras suvede?
Vaikas tai dar kaip vaikas, e-sveikatoj abu tėvai nurodyti. Bet kad aš vyro gavau
Teisingai kas jei ne tu prižiūrėsi vyrą