Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:D

Mano bernas išvažiavo su draugais į sodybą, gali būti, kad ir 2 naktim. Įdomu, ką parsiveš  :B .

Šiandien visa palėtinta, savaitės nuovargis susikaupė... Eisiu per sniegus pasivaikščiot bent kiek, tuo pačiu paskui siuntinį parsinešiu. Kantri gi aš, ar ne :).

Atsakyti

Vyro dukterėčiai vakar darė irgi šiandien jau iki pietš ats parėjo. Gan greit. Sirgo lapkritį ir vėl dabar. Gaila merginis nes su vėmimais ir silpnumais. O aplinkiniams nieko. 

Niuma kaip vaikui bėrimai? Ar nėra kad loratinas stipresnis antialerginis? Man grušauskas liepė zyrtec gert jei reiks. O alergologė kažkokį naujesnį buvo išrašius receptinį. Bet pamiršus buvau ir nenusipirkau 

Atsakyti

o tai kiek dabar susirges žmogeslis turi izoliuotis? ar čia jau gydytojas nuspres?

Atsakyti

oras toks fee kad visai vaikščiotis netraukia, kol taksi sulaukėm prie poliklinikos tai sušalau į ledą, atšilt negaliu

Atsakyti

Nu šiandien ataakymą gavo, izoliuotis iki antradienio. Šeimos nariams 7d

Atsakyti

tai taip išeina sergančiam trumpiau?

Atsakyti

tai taip išeina sergančiam trumpiau?

Sergančiam nuo simptomų dienos, arba nuo paskutinio kontakto su kitu sergančiu. Bent jau taip buvo prieš 3 savaites :rolleyes: viskas gydytojo sprendimu.

O kontaktams namie nuo teigiamo testo rezultato gavimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 28 sausio 2022 - 16:42

Restar, aš tris dienas tryniausi tarp žmonių, subinėm ir be kaukių. irgi klausimas, ar ko neparsivežiau :D nebent chlorkė veikia gerai. Pati pirty buvai su kompanija, ir nieks nieko. Tai ir taviškis nebūtinai parsiveš. Nu nebent kokių kitų zarazų :B 

Tai va, grįžau iš poilsio kažkokia pavargus :D 

Beje, mano viena dukra nuomavos sodybėlę su kubilu mūsų kaimely, metgaičių kompanija. Sakė, labai faina ir aplinka, ir kubilas. Bet deja, miegamų vietų tik 6. Čia aš apie mezgėjas galvoju.

Mažiesiems ligoniukams :4u:  dabar kaip suprantu, atėjo vaikams periodas.

Nemezgiau. Skaičiau. Visai įtraukė Mažas gyvenimas.

Atsakyti

nu jau visai susipainiojau

šiaip rašo kad šeimos nariams nuo testo jei jis teigiamas atlikimo, t.y nuo rezultato gavimo

bet tai čia dvi skirtingos datos gali būt 

https://nvsc.lrv.lt/...-tureje-asmenys

Atsakyti

Tai qqte, taip ir Nitė sako: sergantysis nuo simptomų, o su juo turęję kontaktą šeimos nariai nuo to sergančio teigiamo ats gavimo. 

O jei sirgai <90 dienų iki to sergančio ats, tai ir net nereik išvis izoliuotis.

Atsakyti

Tai qqte, taip ir Nitė sako: sergantysis nuo simptomų, o su juo turęję kontaktą šeimos nariai nuo to sergančio teigiamo ats gavimo. 

O jei sirgai <90 dienų iki to sergančio ats, tai ir net nereik išvis izoliuotis.

Taip taip, turim vieną pasiuntinį į išorę :lol: mažius laisvas turėtų būt trečiadienį, o mes penktadienį. Čia jei niekas nesusirgs  :ax: nes dabar visi ligoniai tik ant popieriaus :lol:

Atsakyti

Niuma kaip vaikui bėrimai? Ar nėra kad loratinas stipresnis antialerginis? Man grušauskas liepė zyrtec gert jei reiks. O alergologė kažkokį naujesnį buvo išrašius receptinį. Bet pamiršus buvau ir nenusipirkau 

stipresnis, bet sakė jį naudot, jei padeda. Tavegilio pirmą dieną daviau, mažiau gelbėjo.

Nuo hormoninių, kur ryte gavo, buvo nušviesėję, dabar jau vėl atsiranda raudonesni. Nors aš per antrą covid bangą buvau info skaičius su foto, kad vienas iš požymių vaikams gali būti rankų, kojų bėrimai. 

Nu, matysim, kaip šį kartą pereis liga pas mus. Gyčio ir Emilio bendras kambarys. Manau, jau bus pasidalinęs, tik teks palaukt, kol požymiai išlįs. Nusipirkau 3 greituosius. Bet man prieš darbą paskui irgi reikės testuotis pgr dėl visų ramybės, nes sėdim 8se kabinete. Ir beveik visi darželinukų-  mokyklinukų vaikų turim. 

Atsakyti