Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu aš tai ne taip skaitau

nuo asmens, kuriam patvirtinta COVID-19 liga, teigiamo PGR tyrimo ar laboratorijoje atlikto greitojo antigeno testo atlikimo

Atsakyti

https://nvsc.lrv.lt/...-tureje-asmenys

Qqut, gal tu seną skaitai :hmm: keičiasi  kas savaitę :rolleyes:

Atsakyti

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras primena, kad sąlytį su kartu gyvenančiu asmeniu, sergančiu COVID-19, turėję asmenys privalo izoliuotis 7 dienas nuo asmens, kuriam patvirtinta COVID-19 liga, teigiamo PGR tyrimo ar laboratorijoje atlikto greitojo antigeno testo atlikimo (t. y. teigiamo rezultato patvirtinimo) dienos, nepaisant jų imunizacijos statuso – izoliuotis turi ir paskiepyti žmonės.

Atsakyti

Nu tai aš tą iš iškirpau Nite, juk parašyt juodu ant balto kad nuo atikimo.

O kas skliausteliuose kaip ir ne pagrindinė info paprastai rašoma...

Atsakyti

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras primena, kad sąlytį su kartu gyvenančiu asmeniu, sergančiu COVID-19, turėję asmenys privalo izoliuotis 7 dienas nuo asmens, kuriam patvirtinta COVID-19 liga, teigiamo PGR tyrimo ar laboratorijoje atlikto greitojo antigeno testo atlikimo (t. y. teigiamo rezultato patvirtinimo) dienos, nepaisant jų imunizacijos statuso – izoliuotis turi ir paskiepyti žmonės.

Atsakyti

o tai kiek dabar susirges žmogeslis turi izoliuotis? ar čia jau gydytojas nuspres?

Nuspręs gydytojas, bet nusiteik ne mažiau kaip 10 dienų. :4u: 7 dienos - tik visiškai besimptomiams, su silpnais simptomais iškart 10 skaičiuoja, paskui dar 2 gydytojo skambučiai, po kurių gali nebent pratęsti, ne sutrumpinti.

Atsakyti

Nu tai aš tą iš iškirpau Nite, juk parašyt juodu ant balto kad nuo atikimo.

O kas skliausteliuose kaip ir ne pagrindinė info paprastai rašoma...

Interpretuoji, kaip tau patogiau :D 

t.y. patikslinimas, paaiškinimas, negali jo ignoruoti. 

Bet iš tikro, taigi ne pats sprendi, tai tegul ir aiškinas, kam priklauso

Atsakyti

tai dėl savęs man dzin, aš labiau dėl vaiko domiuosi

o gal vėl neigiams bus kas ten žino :D

Atsakyti

renka man last mile užsakymą

nerado porų, reik pasirinkt alternatyvą-šviežius kopūstus, kininius kopūstus arba pomidorus :D nu liuks alternatyvos porui  :D​ 

Atsakyti

O atsimenat pirmąją pacientę? Gal 40 d ligoninėj pralaikė, nes vis teigiami testai buvo.

Čia šiaip, kad kai kuriems ir ilgalaikė liga ir  simptomai būna. 

Atsakyti

Atliktas - reiškia padarytas, o ne pradėtas :mirksiukas:

Atsakyti

Mano dukra norėjo susitrumpinti tada dar buvusią 10 dienų izoliaciją, pasidarė PGR 7tą, buvo teigiamas. Nors simptomų nebuvo jokių nuo pat pradžios (buvo kontaktas tik). Gydytoja ją paleido 10tos dienos rytą be jokių testų ir klausimų. Nes simptomų nėr. Užkrečiamumas beveik 0. 

Atsakyti