Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu jo ko gero kaip kas atlikimą supranta

bet tai gaunasi nelabai kaip ir sąžininga-pvz mano vaikui mėginį paėmė pirmadienį , atliko ketvirtadienį, o kažkam gal tą pačią dieną atliko

mano kolegai tas pats tik jo vaikui teigiamą atliko po trijų parų...

Atsakyti

Aš tai paaiškinčiau tokį skaičiavimą tuo, kad praktiškai simptomai užsikrėtus išlenda tik 3ią dieną po kontakto. Ir PGR nerodo. Tai vat testuotis tau jau kaip ir nebeliepia, bet uždaro būtent po maždaug trijų parų :D​ 

Atsakyti

o jei neigiamas :D

Atsakyti

a nu jo gi kol nepadaro testo tai a a laisvas, čia aš durnelė užsidarius sėdėjau o galėjau pasibadziot po renginukus....

Atsakyti

o jei neigiamas :D

Nu tai neuždaro.  Gi iki testo ats irgi neuždaro. Dabar. Anksčiau buvo kitaip

Atsakyti

a nu jo gi kol nepadaro testo tai a a laisvas, čia aš durnelė užsidarius sėdėjau o galėjau pasibadziot po renginukus....

Nu tai sąmoningumo visokiom taisyklėm, draudimais ir pan neišugdysi. 

Atsakyti

Hm, uždaro tą, kurį testuoji. Pasirašai sutikimą registruodamasis, kad iki atsakymo sėdės testuojamasis izoliacijoj. 

Dabar galvoju- ar man galvą jau skauda ar dar ne :D man ir Viliui dažnokai galvas skauda, o va kai Gytis pasakė, kad jam skauda, tai jau keista buvo.nes jis be galvos skausmo gyvena. 

Atsakyti

Man galva plyšta šian. Pasimatavau ir spaudimą ir temperatūrą. Viskas normalu.

Ir ausys kaista. Nujaučiu kad sušalau,be kepurės ant vėjo pastovėjau...

Atsakyti

Pagaliau pasportavau kaip žmogus, paskui pasipirtinom. Toks geras nuovargis.

Tos izoliacijų taisyklės tai tikri rebusai ir dar keičiasi kas antrą dieną. 

Atsakyti

Liniuka o kaip petys?

sportuot netrukdė?

man šian tos peripetijos su testais visą treniruotę sujaukė.

Nu bet jau turim atsakymą - teigiamas.

Tai dabar NVSC žinutę turi atsiųsti ar kaip? Telefoninei konsultacijai su gyd jau užregistruota pirmadieniui

Atsakyti

Nu, jau tikros peripetijos...

Atsakyti

Nebūtinai atsiųs, man neatsiuntė. Bet jei tau reikės nedarbingumo, tai vis tiek reikės pildyti anketą. O jei nereikės, tai nematau prasmės anketose. Svarbu su šeimos gydytoja sukontaktuot.

Petys skauda. Kai kurių pratimų negalėjau daryt, tai keitė treneris kitais. Atsispaudimų nedariau :)​ 

Atsakyti