man biuletenio nereikia, bet reikia žinot iki kada vaikui izoliuotis
O atsimenat pirmąją pacientę? Gal 40 d ligoninėj pralaikė, nes vis teigiami testai buvo.
Čia šiaip, kad kai kuriems ir ilgalaikė liga ir simptomai būna.
Man atrodo ir simptomų nelabai ji ten turėjo. Tada pradžioje aš labiausiai bijojau ne pačios ligos, o to, kad uždarys kažkur ir neišleis. Dar prisimenu, kaip Ristina važiavo apendicito operuotis ir neleido jai net šukų pasiimt, jokių savo daiktų.
Pasisekė, kad susirgau, kai jau buvo viskas gana nusistovėję ir ramiai namie prabuvau.
Qqte, šeimos gydytoja uždeda izoliacijos terminą.
Sveikos
Restar, su Tavo diena. Lai šie metai būna tokie šviesūs ir vaiskūs, kaip šiandien pasirodžiusi saulė.
Restar, !! Daug smagių akimirkų tau.
Restar sveikinimai
Restar, su gimtadieniu
Restar,su gimimo diena
Kaip ligoniukai jaučias?
Sudubliavo
Restar, su gimtadieniu tave
Tikrai nuostabi diena šiandien išaušo, tik šaligatviai daug kur baisi slidūs.
Gyčiui jau geriau. Kosulys prasimuša retkarčiais nuo gerklės.
Man nuo ryto galvą skauda. Vaistai mažai padeda. Kol vyrą apkirpau- nugara šlapia. Vakar labai blogu oru grįžau iš parduotuvės. Bet gali tekt ir pačiai testuotis po 3 d. Anksčiau vis tiek neparodys.
Ačiū, mielosios ♥. Nu tokia dienelė, kad nebuvo kada prisėst ramiai . Jau iš ryto nuėjau virš 8000 žingsnių, ryto saulė buvsmet nuostabi. Tada miela netikėta viešnia, kuri man kasmet siurprizą padaro - brolio mergaitė, mano krikštadukra ♥, prapliurpėm kelias valandas, tada keli skambučiai telefonu, vienas gal virš valandos, na, jau pagaliau sugebu sveikinimų žinutes pažiūrėt ir jau ruošiuosi savo dovaną sau - siūlus - apžiūrėt
. Laikiau nuo vakar nepraplėštą siuntinį.