Restar, su gimtadieniu!
Mes 45 min prastovėjom eilėj prie pgr. Grįžom.
Prasimezgiau ryte pavyzduką žakardui išsirinkau dar papildomus siūlus.
Pusdienio darbas- pagaliau išsirinkau ir siūlus, ir modelį. Nes modelį rinkausi iš 4-5.
Niuma, tai kurį megsi?
Pas mane tai ir siūlų ir neapsisprendimo didėja . Nu nieko naujo po saule. Vieni siūlai - juodi su prasišviečiančiu pagrindo baltumu tokie faini, bet lygiame mezgime ar tik neskersuoja, gyvatės. Norėjau juos čiupti, bet reikės dar pagalvot ir apie raštą ir apie modelį. Medvilnė su šilku - tokie blankūs, gyvai tokių niekada nesirinkčiau, foto kažkaip gyviau atrodė
. Nors patys visai faini, grietinėlinių tokių norėčiau, o dabar - mezgu pavyzduką, bet nežinau, ką iš jų megzt, kad neatrodytų kaip eilinis grindų skuduras. Gal perliuku, kurio seniai noriu, bet nieko nenusimezgu. Mohera kitokio melsvumo, nei tikėjausi, bet nebloga, turbūt sueis. Tai pirštinė sustojus....
O aš po nemezgadienių išsitraukiau pagaliau mezginį, kurį dar praeitais metais pradėjus esu prieš visą kojinių seriją ir riešines.
Ir kažko nebetraukia jis manęs, net nežinau ar tik neardysiu, nes lyg ir nelabai gerai ten kai kuriose vietose. Bet dar susilaikau, nes yra vilties, kad gal ir gerai. Bet vis tiek nesimezga.
Šiandien po nežinau kiek laiko nuėjau pamirkti į vonią. Kažkaip vis į dušą, greit nusiprausiu ir viskas. O nuėjau tai dėl juokingos priežasties. Prieš Kalėdas, kai kartą basčiausi po prekybos centrą ieškodama dovanų, užėjau į Drogą. Ten kažko pasiėmiau, o prie kasų didžiulė eilė. Stoviu eilėje, jau mano eilė ateina ir pamatau ant prekystalio vonios burbulus su akcija. Ai - galvoju kelis paimsiu, bus kam nors prie dovanos.Greit įsimečiau į krepšį, nes jau mano eilė, o užlaikyti nesinori, kai eilė didžiulė. . Po to namie atidžiau apžiūriu - vaikiški vonios burbulai su žaisliuku siurprizu viduje Tai tie burbulai ir stovėjo, nes neturėjau tokio amžiaus asmenų, kuriuos sužavėtų tokia dovanėlė.
Šiandien užkliuvo man jie ir galvoju - reikia naudoti. Viduje buvo mašinytė.
O nuostabaus giedrumo dangumi prasidėjusi diena baigiasi nuostabia pūga.
Restar, mūsų kartu pirktą.
Screenshot_20220129-083243_Samsung Internet.jpg 110,88KB
0 Parsiųsta kartų
Mėginukai:
received_446596587174065.jpeg 80,6KB
0 Parsiųsta kartų
Papildomai dar nusipirkau merino žakardinimui, nes raštas iš 3 spalvų. Vincis kieme padavė
Pagrindas bus žalias- drop lace iš 3 siūlų.
received_4650698458385524.jpeg 129,97KB
0 Parsiųsta kartų
Kadangi šito labai norėjai, tik nustebau, kad dar iš kelių rinkaisi. O šiaip žiūriu - neieškai lengvų kelių, kad iš kelių siūlų raštuosi.
Originalo aprašyme irgi 4 spalvos. Pagrindinė plius 3
O. 3.30 jau yra teigiamas Gyčio atsakymas. Bet jis pats sveikas jau beveik. Sloga dar yra.
Antra diena galvą skauda bjauriai. Antradienį pati pasitikrinsiu.
Niuma, turėjau omeny ne spalvų, o siūlų skaičių. Gi ir tą meriną iš kelių reiks dėt.
Kolegės vaikui teigiamas, mane vakar atvažiavo pasveikint prie namų .
Šiandien vaikščioti visai nenoriu, pažiūrėjus pro langą. Vakar prisnigę buvo, tikėjausi, kad pašals, o visur vanduo, fui. Nekenčiu šlapių batų ir kojų.
Aaa, jo. Dėl to, tai net pradėjau ieškoti, kaip sau pagelbėt:
Apie tokį net galvoju https://mezgimomanija.lt/produktas/addi-siulu-skirstymo-ziedas-zakardams/