Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligoniams :4u:

Niuma, tikrai diddarbis bus iš šitiek siūliukų. Reikia labai atkalt ritmą visada keisti į tą pačią pusę siūlus, kad nepersikryžiuotų.

Pranešiojau savo naują megztuką. Žiauriai faina megzti buvo ir rezultatu labai patenkinta :wub: Visą mezgiau vienu pagrindiniu siūlu, o spalvas keičiau pridedamu moheros siūlu.

Priedas  Screenshot_20220130_135143.jpg   266,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220130_135016.jpg   552,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uoj koks fainas dryžiokas  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, labai gražu :) nenuostabu, kad mylimas megztukas bus.

Eisiu susisukt visas spalvas po 3 į vieną kamuoliuką, kad nereikėtų iš 6 vnt megzt.  Kažkaip dėl sukimo nebuvo problemų. Aš žakardiniuose siūlus kryžiuoju kas dvi- tris akis, nepalieku ilgų galų tada automatiškai ir mezginys nesitempia. Ir ne į vieną pusę, o pirmyn, atgal. Po kelis kartus. 

Atsakyti

Liniuka, labai gražu. :wub:

Atsakyti

Nu labai gerulis Liniukos megztukas :ploja2:  ir spalvos superinės, ir forma, ir patikėkit, malonus liesti :rolleyes: 

Aš paskutiniu metu matyt persimezgiau, nes nebedžiugina nei siūlai, nei procesas, nei svetimi vaizdai :rolleyes: 

šIaip mezgu pirštinę, kašmyrinę, nes mano kūdikis sugebėjo panešiot pora savaičių ir vieną pametė!!! Tai siūlo turiu, bet kažko gaila baisiai :B 

Ir skaitau, baiginėju Mažą gyvenimą. Žinokit, ne tokia ir baisi ta knyga

Ligoniams :4u: ir juos prižiūrintiems. Viskas bus gerai.

Atsakyti

Labai gražus dryžuotasis  :wub: 

Mmm koks skanus kugelis gavosi minkštas  :wub: 

Prisiėmiau testuot kojines o visai neveža procesas. Prieinu vis ir numetu šonan. Nežinau kaip pabaigt reiks. 

Vakar tiek prisnigo jau galvojau šiandien lėksim su rogėm nuo kalnų. Ryte didžiausias nusivylimas kad sniego nė kvapo  :unsure: 

Atsakyti

Aš paštetą iškepiau, turiu lašišos dar, vaikui Stakėno sriubos yra, kotletų..galima megzt

Atsakyti

Pas mus nuo rytdienos nuotolinis mokymas :rolleyes:

Atsakyti

Mums lyg yra planų, bet spręs rytoj...

Atsakyti

Sveikos. Restar, pavėluotai, bet su gimtadieniu!

Šiandien taip pat kugelį valgėm ir svečius vaišinom. Skaniai. Tetai megztą šalį atidaviau, Rugilei, pabaigiau. Dviem užmestukais mažiau.

Liniukos dryžius laaaaabai fainas.

Atsakyti

Sveikos,

super fainas Liniukos megztukas, labai nešiotinas. Taip įdomiai sugalvojusi su tų dryžių spalvų keitimu. Viską iš galvos mezgei? Nuo viršaus ar apačios, dalim ar kūną vienu gabalu?

Aš tai nešiojau geležines kurpes visą savaitgalį mezgimo srity :) - pirštiniavau. Turėčiau šiandien baigt. T.y. nėr kur dėtis, jeigu nori dalyvaut prizo traukime  :B . Ot paprasta mane motyvuot ką nors užbaigt  :lol: . O tai būtų kaip su kai kuriais kitais pavieniais mezginiais, kurie poros vis nesulaukia... Nes išbandai, o paskui dingsta susidomėjimas antrą toką pačią mezgt kojinę ar pirštinę.

Mano kolegės šeima serga. Ir nors antras kartas, sakė, kad blogai, ištisai pykina. Įdomu, ar vėl specialiai užsikrėtinėjo (nes žadėjo  :B ), ar natūraliai išėjo.

Atsakyti

Restar, omikronas :D girdėjau, kad čia toks vienas iš dažnesnių jo požymių-pykinimas.  Ir jo užkrečiamumas momentinis, užtenka pora žodžių persimest.

Ir labai įdomu, kaip reik specialiai ieškot, kur užsikrėst :hmm: pasiūlyčiau į kovidinį skyrių eit pasavanoriaut.

Aš irgi mezgiau pirštinę :rolleyes:  ir baigiau,tik siūlų nesukišau. Man prizo nieks nesiūlė,bet laimė, kad tik vieną šiuo metu reikėjo :D 

Ir mane žiema užklupo netikėtai... labai nustebau  :D  radus mašiną "apaugusią" sniegu, ledu, šerkšnu... tada Vilniaus kelininkai nuvylė... pavėlavau į servisą 40 min, dabar teks laukt plę pusę dienos. Ir jokių kitų reikalų... lauke šalta, teks šlifuot prekybcentrius, tikiuosi neprisipirksiu visokio š...

Atsakyti