užtenka pora žodžių persimest.
Ir labai įdomu, kaip reik specialiai ieškot, kur užsikrėst
pasiūlyčiau į kovidinį skyrių eit pasavanoriaut.
Aš irgi mezgiau pirštinę
ir baigiau,tik siūlų nesukišau. Man prizo nieks nesiūlė,bet laimė, kad tik vieną šiuo metu reikėjo
Ir mane žiema užklupo netikėtai... labai nustebau
radus mašiną "apaugusią" sniegu, ledu, šerkšnu... tada Vilniaus kelininkai nuvylė... pavėlavau į servisą 40 min, dabar teks laukt plę pusę dienos. Ir jokių kitų reikalų... lauke šalta, teks šlifuot prekybcentrius, tikiuosi neprisipirksiu visokio š...
Katuk - cit . Aš užikrėst visai nebenoriu. Gi sakiau, kad ta kolegė mane sveikint atvažiavus buvo šeštadienį, jau žinodama teigiamą vaiko atsakymą (taigi, turėdama izoliuotis), tai persimetėm ne vienu žodžiu
, tiesa, lauke. Pasakė, žinoma, tik atvažiavus
.
Ir šiandien vaikų testavime vieną prie savo stalo "pagavom" - 2 testai tegiami.
O užsikrėtinėt ji neieško kur - tą vatos pagaliuką sukiša į vaiko nosį, tada į savo . Taip darė pirmą kartą, kai kitas vaikas sirgo, tai man gyrės, kad darys ir šįkart, nes baiginėjosi europinis Covid pažymėjimas, o keliauti nori net griežti antivakseriai
.
Manęs tai nenuvylė mano kojos - ryte per visus sniegus sulaksčiau ik senamiesčio per Paupį, tada atgal jau laiptai buvo nuvalyti ir šaligatviai bent kai kur. Vakar, beje, irgi prieš vakarienę pasilaksčiau, ta striukė dar ryte šlapia buvo
. Visgi tikrai - kai yra motyvacija, tai nėra blogo oro.
O prizais tai Mezgimo zona motyvuoja, kad po kursų būtų ir rezultatų parodymui bloge, ne tik malonus pasisėdėjimas liktų .