Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

užtenka pora žodžių persimest.

Ir labai įdomu, kaip reik specialiai ieškot, kur užsikrėst :hmm: pasiūlyčiau į kovidinį skyrių eit pasavanoriaut.

Aš irgi mezgiau pirštinę :rolleyes:  ir baigiau,tik siūlų nesukišau. Man prizo nieks nesiūlė,bet laimė, kad tik vieną šiuo metu reikėjo :D

Ir mane žiema užklupo netikėtai... labai nustebau  :D  radus mašiną "apaugusią" sniegu, ledu, šerkšnu... tada Vilniaus kelininkai nuvylė... pavėlavau į servisą 40 min, dabar teks laukt plę pusę dienos. Ir jokių kitų reikalų... lauke šalta, teks šlifuot prekybcentrius, tikiuosi neprisipirksiu visokio š...

Katuk - cit  :B . Aš užikrėst visai nebenoriu. Gi sakiau, kad ta kolegė mane sveikint atvažiavus buvo šeštadienį, jau žinodama teigiamą vaiko atsakymą (taigi, turėdama izoliuotis), tai persimetėm ne vienu žodžiu  :B , tiesa, lauke. Pasakė, žinoma, tik atvažiavus :B .

Ir šiandien vaikų testavime vieną prie savo stalo "pagavom" - 2 testai tegiami.

O užsikrėtinėt ji neieško kur - tą vatos pagaliuką sukiša į vaiko nosį, tada į savo  :B . Taip darė pirmą kartą, kai kitas vaikas sirgo, tai man gyrės, kad darys ir šįkart, nes baiginėjosi europinis Covid pažymėjimas, o keliauti nori net griežti antivakseriai  :B .

Manęs tai nenuvylė mano kojos :D - ryte per visus sniegus sulaksčiau ik senamiesčio per Paupį, tada atgal jau laiptai buvo nuvalyti ir šaligatviai bent kai kur. Vakar, beje, irgi prieš vakarienę pasilaksčiau, ta striukė dar ryte šlapia buvo :). Visgi tikrai - kai yra motyvacija, tai nėra blogo oro.

O prizais tai Mezgimo zona motyvuoja, kad po kursų būtų ir rezultatų parodymui bloge, ne tik malonus pasisėdėjimas liktų :).

Atsakyti

Mezgiau nuo apačios atskirais gabalais. Tada susiuvau ir primezgiau rankoves. Viskas iš galvos ir iš pirmo karto :D 

Atsakyti

Bet nu negaliu kaip išsilavinusiais save laikantys žmonės taip daro

aš kaip Katukas pasiųsčiau pasavanoriaut, naudos būtų daugiau nei iš pagaliuko nu ir patikimiau :)

Sveikos  :4u:​ 

Atsakyti

Taip ir galvojau, bet pasitikslinau, nes gražus - kaip ir rašto :),  bet kokio jau ten aprašymo gali reikėti, nebent gražiam kaklo apvalumui... Aš stebiu, kad vis labiau tie aprašymai mane išlepina, kad jau tingiu galvot ir megzt iš paveiksliuko ar nuosavos vizijos :(. Nepasitikiu savim, kad viską gražiai iki galo išbaigsiu, matyt. O faina, kai viskas būna nuo iki apgalvota. Aš pati, tai tiek visko, kiek reikia tobulam mezginiui, tikrai neskaičiavau niekada ir neskaičiuosiu, ką jau besakytų bet kokia mezginių policija... 

Daug ką žmonės daro, bet tai galėtų bent nesipasakot man, paskui kaip atgirdėt... Jėgas, kurias galiu skirti darbui, eikvoju bandymams nukreipti kalbas darbo temom. Beveik pastoviai. O savanoriaut laiko ji neturi ir nenori, manau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 sausio 2022 - 12:16

O sirgti laiko turi? Testo eilutėj stovėt? Izoliuotis kaip suprantu, nemato reikalo :D 

Restar, suprantu tavo nenorą skaičiuotis. Bet faktas kaip blynas, kad ir receptai ne visada idealūs, arba neatitinka tavęs vienintelės ir nepakartojamos :D 

man laiks nuo laiko vis norisi smegenis pamankštint. Ir aišku, tikrai reik viską apgalvot nuo iki. Na nebent toks simply kaip Liniukos, tada galima eigoj prikurti.

Atsakyti

Kai darbas iš namų, koks skirtumas, sergi ar ne, aš jos darbų tikrai nepadarysiu. Tas pats ir man buvo. O testuojasi jie, jau ne pirmą kartą, ne bendra tvarka, o privačiai, tai greit ir atsakymą sužino. Visada prie gudresnių už kitus, besidominčių daugiau ir labai linkusių į sąmokslo teorijas  :B .  Vyras daugiau nei ji pati, su visokiais ten šamanais susideda ir pan, siunčiasi Covid vaistus iš Indijos, geriau daugiau nepasakosiu net... Mane jau rūpestingai informavo, kiek kuro, vandens ir maisto atsargų reikia turėti extra atveju bei sode malkom apsirūpinti  :B

Nėra taip, kad aš visai nieko neskaičiuoju. Net mėginuką visada mezgu, ir Čiapajevo konstantą taikau :). Ir modelius pritaikau daugiau mažiau sau, bet labiau ten ilgį/plotį ir besimatuodama, nugaros kuprotumo tikrai nemokėčiau apskaičiuot. Žodžiu, kaip aš sakau - dažniau buriu, nei taikau kažkokius protingus matematinius metodus. Dėl to, kai pamatau Lace paskaičiavimus nuo iki, man oda pašiurpsta, kiek reikia visko iš anksto skaičiuoti. Ir nenoriu ne dėl to, kad nesugebėčiau, bet man neįdomu ir nematau didelės prasmės. Kiekviena gi turi savo malonumų :). Aš ir vaikštau greitai, kad tik greičiau galėčiau grįžus užsiimt kitais maloniais dalykais :).

Atsakyti

Sveikos. 

Man turbūt covid. Šalutinis poveikis- tvarkymasis 🤣 kelias dienas visokius pamirštus kampus, spinteles, skalbimus užėmus tvarkyt. Dar apie spinta pagalvoju, bet ne šiandien. 

Dvi dienas galva plyšo, tai ryt su Vilium važiuosim pasitikrint dėl visa ko. 

Susiskaičiavau, kad būsimas žakardinis bus brangiausias iš turimų megztuku. Nes juk anksčiau, kai pirkau drop lace buvau planavus megzt iš 2 siūlų, bet matau, kad per daug plonybinis. 3 siūlai - virbalas 2,7.

2 kartus pirkti drop lace, 2 bbb merinai plius kazkurie turimi merinai, receptas... beveik 60 pinigų. Kiek pamenu, kašmyrinis su receptu buvo  apie 50 🤔 . Gal. 

Atsakyti

aš tai vis į didžiąją pusę nusiskaičiuoju, kad ir kiek skaičiuočiau pvz, visad pasimatavus matau ad jau pvz gana ir pločio ir regano o pagal skaičiavimus koki 10 pridėjimų dar

tai man patinka pradžią skaičiuot o paskui jau matavimosi ar matavimo tam kam mezgu būdu :)

Atsakyti

Labos. Niuma, važiuoju pas tave kavos, jei perduotum šalutinį poveikį.

Atsakyti

Labos. Niuma, važiuoju pas tave kavos, jei perduotum šalutinį poveikį.

Atsakyti

:D tai ir aš sakau, kad per retai toks noras tvarkytis užeina.

Savo plaunamą siurblį net išssitraukiau, visur užuolaidas iškilnojau. Nes įprastai- Vilius siurbia, Gytis plauna grindis. O kai reikia su visom pakampėm- praeinu pati viską.

Tiesa, mezgu Emiliui raudoną megztuką, kur 2 metus prašė. Turiu priekį iki pažastų. Vernito pusvilnė, Nr 3 virbalai, neplonas siūlas. Neturėčiau užtrukt, jei neužmesiu.

Atsakyti

Tikrai, niumai tokia gera kovido atmaina, kad  galim kokią pirtį  ar kugelio valgymą staigiai organizuotis. Noriu tokio šalutinio poveikio. :lol:

Atsakyti