Nia, qqte, siūlų daugiau ten nebent tu apie pardėse esančius.
Bet iki pavasario tai užteks, kiek turiu
Sausio mėn- du pabaigti megztukai sau. Abu pradėti praeitais metais.
Pradėtas Emiliui megztukas.
Nupirkta: 1410 g 😯 va ką reiškia nuo liepos mėn siūlų nepirkt. Pusė - dviem naujiem projektams; pusė- trūkstami siūlai pridėjimui prie mezgsmų.
Sumegzta: 665 g (sniegutis 235 g, pilkas- 430 g).
Man tai labai patiko Lietuvos kariuomenės postas FB apie sklindančią paniką. Tai vienas iš patarimų prieš perkant atsargas dėl karo pirma sunaudoti tuos grikius, kurių prisipirkote 2020 kovą
Į šitą nesureagavau . Tai neskaičiau, nepirkau nei tada, nei dabar daugiau nei įprastai. Akcijom kartais pasinaudoju pakaupimui
. Ale grikius valgom, iškyrus vieną fruktą, kuris vaikystėj atsivalgė, matyt, nes supaauglėjęs pareiškė, kad niekada nemėgo grikių, nors iš tiesų tai buvo kitaip
.
Qqte, ir taip ir anaip
Faktas, kad perku daugiau, nei sumezgu.
Išsivežiau visus didesnių kiekių siūlus. Labai tiko pakuojant visokių dūžtančių/lūžtančių daiktų apsaugai ir skylutėms užkaišiot. Kai kuriuos sumezgiau. Bet ir papirkau abiejose šalyse nemažai. Oj, net trijose šalyse
bet vistiek visumoj daugiau laiko praleidžiu ten, laiko mezgimui daugiau ten, dėl to ir didžioji dalis atsargų ten.
Gi pasakojau, kaip neseniai ieškodama laisvos dėžės kažkam, prie vyro akių ištraukiau atsargas pati nustebau, sakiau: geriau aš būčiau čia nelindus... o jis: geriau aš būčiau to nematęs
Nors iš tikro dauguma tai visokios liekanos, pilniems projektams ne tiek ir daug
Prieš važiuojant testuotis Viliau priprašiau:
received_472494947847838.jpeg 80,39KB
0 Parsiųsta kartų
received_248318217337070.jpeg 78,43KB
0 Parsiųsta kartų
Čia raštas aiškiau matosi
received_3237282463263412.jpeg 117,9KB
0 Parsiųsta kartų
Niuma, labai dera megztukas ir pre tapetų, ir prie Ripso, ir prie tavęs . Ta raštelio juvelyrka labai labai, ir siūlas malonus, o pilka prie visko derės.
O aš giriuosi irgi: https://mezgimozona.lt/dienorastis/, ten rasite mano pirštinių foto, naktį baigiau, išdžiūvo, grįždama iš treniruotės nufotkinau .