received_204676961842574.jpeg 301,36KB
0 Parsiųsta kartų
Restar aš vyrui tą patį pasakiau, grįžus iš pasivaikščiojimo-dabar legaliai megsiu.
Sėdėjau sėdėjau, oras irgi nedžiugino pro langą, bet toks suėmė ilgesys gryno oro, kad nusprendžiau, jog su mano neperpučiamu ir neperšlampamu skafandru joks oras nebaisus. Ir netgi nelijo kol ėjau.
Tinginių sportas geriau negu jokio sporto
Labas rytas,
miegojau keistai, sapnavau kiaulės žarnas (matyt, kad grdėjau reportažą, kur menininkė darė kompozcijas gintaro su kaulės žarnom ), o žadintuvo niekaip nesugebu išgirsti, gerai, kad vyras tą pareigą pasiėmęs rūpintis pusryčiais.
Per savaitgalį sumezgiau 3 kamuoliukus moheros. Man tai tikrai daug, pagal idėją artėčiau prie kūno pabaigos, jeigu megzti patrumpintą, kaip aprašymas ir sumanytas. Bet pana nori didelio. Tai dabar imsiu rankoves megzti (plačias) ir žiūrėsiu, kas čia man išeis iš 6 kamuoliukų, reikia pažūrėti, ar dar yra pirkti tokios spalvos, jeigu ką.
Dičkė dukra liko namie - vakar ėmė kllt temperatūra nei iš šio, nei iš to, skaudėt gerklę, besėdint prie kompo... Kol kas neregistruoju PGR, kol ji viena, bus matyt. Auklėtoja parašė, kad darosi PGR, tai, matyt, turėjo kontaktą klasėj penktadienį. Dukterėčia darysis šiandien darbe PGR (dirba NVSPL, tai privilegijuota), nes irgi temperatūra pakilo, darbe aplink visi su 3 skiepais iškritę... Jeigu serga, tai ir brolį vėl galėjo apkrėst.
Aš irgi intensyviai sapnavau matyt prieš pabundant - net pavargus atsikėliau. Sapnavau lyg vyras su savo broliu nusipirko kažkokią sodybą ar sodą. Kažkokia troba - atrodanti gan naujoviškai, kaip koks poilsio namų namelis, su daug lovų visuose kampuose, bet senovinė, nes malkomis kūrenami pečiai, kiekviename kambaryje. Ir vis ten važiuoju ir vis derinu su brolio šeima - tai jie ten indus kažkokius palikę neplautus, tai ten patalus sulijo, reikia padžiauti, tai jiems pečius pakūrenti, kad atvažiavus būtų šilta, o aš svarstau, kiek čia kambarių pakūrenti. Tai kažkokia moteriškė, matyt kaimynė, atneša kažkokios mėsos ir nori išvirti ir vis klausinėja, kuriam laiku turi būti paruošta. Ruošiasi virti tuose keistuose pečiuose. Paskui jau mėsa išvirta, bet niekas dar neatvažiavo, nervuojuosi, kad blogai laiką nurodžiau...
Žiūriu, turi Siūlų miškas man moheros, jeigu pritrūkčiau. Ir dar su akcija. Tai negi vieną kamuoliuką siųsiuosi - neapsimoka už siuntimą mokėt... Reikia nueit nusipirkt. Ėjimo būdu . Ir gali būt visai kaip Qqutei
. Nutrom čūju, tsakant
.
Ai, Google atsiuntė man ataskaitą - sausį nuvažiavau 199 km, nuėjau - 108 km .
Ohoho, pėsčiomis net 108 kai išdalini kasdien, tai ne taip įspūdingai
bet kasdien.
aš tai nušleivojau varganus 32 km. Užtat nuvažiavau 2000, pabuvojau net 11 miestų
Aš irgi kažkokius varginančius sapnus sapnavau, bet nuoseklumo nepamenu užtat skaudančia galva. Plę, taip buvo gerai gyvent be to galvos skausmo...
Sveikos
Nieko nesapnavau. Savaitgalis naminis. Pusė baktusėlio turiu (sakiau, kol niekas rimtas nesimezga, naikinsiu tokiu būdu siūlų atsargas), knyga irgi įtraukė kaip reikiant. Beveik pusė suskaityta per savaitgalį. Kaip ir spėjau - prieš tai buvusios knygos tęsinys Ta pati tema - vaikystės traumos. Kol kas labai patinka, nors ir ne pozityvas. Bet negali nuneigt - yra ir gražių dalykų, ypač apie draugystę.
Labai nustebau, kai mano paauglė pasiūlė pasižiūrėti Social dilema per Netflix, esu siūliusi jau daug seniau, tai siuntė mane toli toli. Aš po to filmo kokį mėnesį nieko nelaikinau ir vengiau atsidaryt FB Vėliau aišku viskas pasimiršo. Ir abiems vaikams sudėjom Family link. Tai su dičke viskas ok, o va mažasis protestuoja audringai, nors pats ten daug ką savarankiškai nusistatė, kiek laiko žada naudotis, kada miegoti..
Sakiau, neturiu aš laiko tave ganyt. Vieną dieną tiek įsižaidė, kad akyse atsirado tokios per obuolio pusiaują horizontalios linijos. Ir tai buvo paskutinis lašas. Kaip jūs tvarkotės, ar naudojat tą family link?
Žingsniai yra gerai. Su vyru užsirašėm į Trenkturo organizuojamą žygį vasario gale, kažkur Kazlų Rūdos miškuose Avalynė dabar yra galvos skausmas
Ką autis
sveikos
ogo ėjikės, reik mėgnt aplenkt vasarį, nes aš sausį beveik 2 sav karantinavausi, tai 55 km tenuėjau
aišku ir tinginio atmest nereikia
šeštadienį mezgimo zonoj dar apsilankiau, nes gi šeimynai prireikus kojinių, man mirtinai prireikė blokatorių
dydžiai keisti tokie arba supainioti, nes pvz mano turimi mediniai atseit 23 cm didesni už knit pro M dydį nu bet ten akivaizdžiai s yra, o maniškiai M tai bet kokiu atveju visus reikalingus dabar turiu
Arcobaleną megzdama taip įsijaučiau kad koki 43 dydį numezgiau, tik kad siauras, bet brolis nori, jam turėtų tikt
seseriai pradėjau storesnes nes sakė storiausius siūlus imt nžiūrėt spalvos
Aišku...pora kamuoliukų kojininių vienspalvių mezgimo zonoj irgi krepšin įšoko, bet traukia mane ten atgal nes labai gražių dar mačiau tik laiko nebuvo
sesuo mašinoj laukė...