Restar, čia tas paneles megzti juokų darbas Labai storas siūlas ir virbalai 8 dydis, labai greitai mezgasi. Visa esmė bus susiuvimas ir sudėjimas į vieną gabalą. Bet aš sėdžiu tyliai, jei kažko klausia, atsakau, o daugiau nesikišu. Kantri ji pas mane ir valinga, tik greitai viskas nusibosta
Nu žiūrėsim. ar virs kūnu šitas megztinis.
Šiaip priimu, kad nuo 12 m., jie bet kokiai būdais reikalauja savo savarankiškumo. Žinučių susirašinėjimo su draugais niekada netikrinau nei vieno (čia šiaip, ištrauka iš paskutinio šeštokų tėvų susirinkimo, kai prasidėjo tėvų citatos), bet vis bandau primint, kad internetu naudojantis žinotų, jog bet kas gali būti nufotografuota ir bet kokiam ginče panaudota, o paskui už įžeidinėjimus yra piniginės baudos.
Dėl sėdėjimo kompuose-telefonuose pykstamės. Bet aš pati telefono iš rankų nepaleidžiu. Vyrui, kai trūksta kantrybė, išjungia namie internetą. Tai kažkaip taip kartais susitariam, kartais susipykstam ir bandom rast kiekvienas savo ir bendrą teisybę.
family linką man atrodo patys gali nuo 13 m. atsijungt, tai va kai pats atsijungs tada ir leisiu
man ramu bent jau kad žinau kur yra
o laiką ekrano tai vistiek pernaudoja-paprašo ir įjungiu
Mes dičkiui Kaspersky antiviruso tėvų apsaugą uždėdavom kompe, bet greit ėmė nulaužinėt, taip ir baigėsi apribojimai. O pagrasinimas interneto atjungimu baigėsi baime, kad patys neturėsim interneto, tai ir liovėmės gąsdint . Beje, seniai jau tas buvo. Net su savo interneto tiekėju kalbėjausi, ar įmanoma, kad jie internetą atjungtų iš savo pusės nuo tam tikros valandos, deja, deja... Kiekvienas turim savo sąmoningumą užsiauginti. Aš džiaugiuosi, kad bent tiek, kiek vakštau nebūnu internete prilipus
.
Aš patiems leidau pasidaryti nustatymus ir pvz. koks msng, spotify, dienynas neribojamas. Man dar labai patinka, kad vaikas gali pats pajaust, kaip greitai tas laikas naudojasi. Ir, jei jiems atrodo, kad praleidžia valandą dvi, tai nieko panašaus Ir manau, jei prašytų manęs leist pažaist dar pusvalandį, tai leisčiau, jokios tragedijos tame nematau. Aš vargstu galvodama, kad aš esu atsakinga už tai, kiek jie to laiko praleidžia ir, kiek rekomenduojama, ir negalėdama tinkamai kontroliuot (nu nes turiu visai atimt telefoną, tada kyla baisinis pyktis)
Dukra tai mano visai easy sutiko, matyt ir pati jau jaučia, kad tas laikas yra eikvojamas be jokios naudos. Gal tai ir laikina, bus matyt
Va liemenės masterklasas
Kai gražumo
285DFB90-9A5F-4AD5-B308-3656FC85C1A8.jpeg 211,3KB
0 Parsiųsta kartų
Nužiūrėjau vieną knygą pas tetą Olią. Nusprendžiau nusipirkt. Ir prisiminiau, jog kažkam prisižadėjau kojinių knygą
Gal dar kam reik?
O nužiūrėjau šitą
Screenshot_20220207-190159_Samsung Internet.jpg 120,2KB
0 Parsiųsta kartų
Katinėl,o kaina kokia?
Taip pagalvojau,kad as tokios knygos testamentu netureciau kam palikt
Katuk,
aš kojinių knygos prašiau..
Ale ir šitos noriu..Kiek pinigų šita?
Apie 16 pinigų.
padubliavau.