Katuk, nu nieko tenai tragiškai nepatogaus su tuo žakardinimu nėra. Ypač jei mezgi ratu ir tik geros akys. Man toks mezgimas kažkiek lėtesnis, nu bet max 20 proc. Aišku turi žiūrėti į mezginį, ne į teliką Skirtingų spalvų siūlus laikai ant skirtingų pirštų, nu ir varai, tai vieną kabini, tai kitą. O va kai daug akių tarpas, tai nemoku paaiškint, reikėtų parodyti, tiesiog kabini per tą nereikalingą, lyg "apkabindama", nieko yaptingo. Buvau įsicinkinusi ir išvirkščią pusę taip megzti, gana greitai einasi.. Žakardus man tiesiog įdomiau megzti
Egloshke,viskam reik praktikos
Aš dar kai esu laisvamezgė, smarkiai reik kontroliuot įtempimą . Aš ir lygiam mezgime sugebu skirtingu tankumu pavaryt, o čia du siūlai turi eit vienodai sunkoka vienok. Todėl net apsisuku siūlus ant mažojo pirštelio, nu kad eitų vienodu tamprumu. Bet argi nėr kuo apsirengt
niekur neskubu
Čia mano dukros mezginiai Kol kas dar nenusibodo
7B2A078F-059D-4A7A-AD69-491F987F1A19.jpeg 752,54KB
0 Parsiųsta kartų
Čia dukra??
Dar garstyčių geltona atsiras ir lyg mėlynos spalvos susegimo juosta.
Aha
Katuk - nelabai vaikščiojau iki to . Net specialiai pasižiūrėjau į žingsnius sausio pradžios, tai gėda prisipažint
. Beje, dabar iškilo klausimas, kaip Google'as tuos kilometrus matuoja? Ar čia visą laiką turi telefoną nešiotis? Nes, jeigu taip, tai tikrai esu nuėjusi daugiau, nemėgstu telefono nešiotis be reikalo, apyrankę naudot ėmiau vaiko. Nes 10000 žingsnių yra apie 8 km, daugiau biškį, esu ir daugiau nuėjus. 26x8 turėtų būti 208 km. Va, susiradau, tai apyrankės rodmenys rodo 220 km per sausį nužingsniuota - reškia, daugiau, nei mašina nuvažiuota
.
Family link nebent mažei diegsim, kai gaus telefoną 11 gimtadienio proga. Dičkių nebesuvaldysi. Aba man neužtenka smegenų ilgiems argumentams, diskusijoms, pasiryžimo konfliktui ir t.t. Brolis dvynys kažkoko infliuencerio įtakoj ėmė R.Sharmos knygą skaityt, sakė - vau, pakeitė mano gyvenimą . Tai biškį kažką keičia ir su telefono naudojimu. Palakau, bus įdomu, ar ilgam entuziazmo užteks.
Ai paklausk googlo, kaip jis matuoja aišku, kad turi nešiotis telefoną, ar kitą prietaisą, susietą su google paskyrą ir turintį palydovinį ryšį. Programėlės irgi taip pat veikia. Ir tikrai ne be paklaidų. Tikslumo, deja, nėra niekur. Net ir matavimo juostos su paklaidom. Svarstyklės...Googlas dar mus seka ir kitur, t.y. kokius mygtukus ir kada spaudinėjai, į ką daugiausia laiko spoksojai ir pan . Bet patys leidimus tam suteikiam
Family link sakote man rodos, man pačiai reiktų jį užsidėt
Sveikos,
Oho Egloškės dukra kad pavarė. Fainai kad užsikrėtė mezgimu maniškė nesidomi visai
Dičkis grįžo iš mokyklos georgrafijos mokytoja per pamoką pasiūlė paragaut jūros vandens. Padarė druskos tirpalą, kiek vienam litre jūros druskos yra. Nu ir gėrė. Poto bloga pasidarė
Qqte jo mažinti jie. Aš m pirkausi sau bet supratau kad mažoki o L va geras dydis. Gal ten skaičiuoja tą mažesnį dydį koks nurodytas. Tik mano vienas jau nukentėjo.. padėjau ant gyvatuko ūr vyras numetė ant plytelių tai kampukas nuskilo
Egloshke, nu ką pasakyt - koka mama, tokia ir dukra . Jeigu čia pirmas mezginys išvis, tai pranoks kada ir tave
. Žaviuosi panelės vizija, kantrybe, atkaklumu, na, ir kokybe.
W@idav tai va knit pro mažinti o pvz mano medinukai ryškiai didinti, jei per tą pačią vietą matuot tai ten visi 25 nors pirkau kaip 23