tada ir šios noriu. Abiejų.
Aš tai nežinau, ar norėt. Nes knygas man turėt patinka, bet jau senokai net nevartau turimų mezgiminių. Anksčiau dar kokį raštą išsirinkdavau, o dabar visi megztiniai beraščiai labiausiai patinka . O ir lakyt visai nėra kur. Gal kokių cepelinų ar sriubos susibėgsim, norėsiu pavartyt, tada gal labiaus susigundysiu ir lengviau rasiu pateisinimą, kam man jų reiktų
.
Jei nepasigendi, tai ir nereik. Tikrai anksčiau daugiau tų raštų ieškodavom, dabar labiau konstrukcijų norim.
Šitoj knygoj tokie nestandartiniai tie raštai,geometriniai labiau, kaip kad man patinka, tai manau, kad iki pensijos bent kokį kartą pravers kokį nors adijalą sugalvosiu iš prikauptų turtų pvz
Nieko, Meta po metų atjungs Europai Fb ir Instagram, tai ir nereiks Familylink. O jei rimtai, ne atjunginėt nuo interneto reikia, bet sugalvot įdomios veiklos. Tik tai gali padėti, ne prievarta. Kaip mes tėvai galim moralizuoti vaikus, kai patys telefonuose sėdim. Nors irgi nieko blogo nematau, praeitam amžiuje prie laikraščių, žurnalų ir laidinio telefono sėdėjom. Aš su klasiokais telefonu pamokas ruošdavau.
A kodėl atjungs ko prisidirbom? Ar nedadirbom
toks pinigų šaltinis...
Jei gerai išgirdau, GDPR reikalai.
Hm, įdomu... jungsim VPN
Jau buvau susijaudinus, kaip rusai gyvens be insta , bet matyt, jų tai neliečia
Šian auklėtoja per valandėlę apie saugumą internete pasakojo tai aš net už uždarytų durų girdžiu kaip maniškis aiškino- mokytoja šiais laikais niekas slaptažodžių ir adresų nesako
Vos neprasmegau kiaurai į šeštą aukštą pas kaimynus
Nieko, Meta po metų atjungs Europai Fb ir Instagram
A jArgau, ką nuomonių formuotojai/os daba darys? kiek visuomenės liks be nuomonės.. Bėda..

Noriu cepelinų. Ir sriubos. Ir kavos. Ir visų jūsų

Bet, kaip suprantu, lauksim kokio pavasario, vasaros, kol čia tos susirgimų bangos nurims?

Aš iš viso keistai jaučiuosi, kai turiu izoliuotis su kiekvienu namie. Nei pagauta, nei paleista.
Aš tai net nežinau - šiaip sėdžiu namie, bet sportuoju, darbo reikalus organizuoju ir gyvai, vaikai eina visur - sunku sukontroliuoti bet ką iš tiesų, nes nežnai, kas čia kur pasisukęs gali kokią kvarabą užnešt. Turbūt pasiduodu likimui, nors specialiai ligų neieškau. Kiek stebiu visai artimoj aplinkoj, tai vadžias atleidę visi gerokai - kolegė, būdama izoliacijoj važiavo saldumynų vyro gimtadieniu parvežt, kaimynė sergant mergaitei išvis neskambino gydytojai, patys nusprendė, kada jai baigiasi izoliacija, vyrui teigiamą irgi patvirtino, o dukrą jau išleido į mokyklą, pati išvis nesiizoliuoja, nes tai į poliklinką gyvai liepė siuntimo ateit, tai siūlus ištrauks reikėjo po operacijos... brolio mergaitė įtarė, kad gali būt teigiamas, bet važiavo pas tėtį į kaimą, tada autobusu atgal į Vilnių (su temperatūra), tada į darbą, ten išsityrė - visgi neigiamas. Vyro mama su broliu kažkuo sirgo, bet nesunkiai, nei tyrėsi, nei izoliavosi - brolio darbe sirgo kolegos...
Vakar po pasivaikščiojimo dar megztelėjau neblogai rankovės, beveik pusę ir baigiau tą ispanišką serialą. Gerai žiūrėjosi, net mezginių matėsi. Liemenės dar labiau norisi . Ką dabar žiūrėt panašioj dvasioj?
Labas rytas
Vakar dukrai jau galvą skaudėjo ir 37.2. Šiandien daromės PGR Planas jau buvo savaitgalį šį tą nuveikti, o dabar nežinia.. Aš užsirašiusi penktadienį pas gydytoją dėl kojų venų, tai žiauriai nesinorėtų, kad nuplauktų. Bet aš dabar suabejojau, kaip su mano Adomu bus? Jis persirgo, šiandien jam baigiasi izoliacija ir jei Sk patvirtins Covid, ką jis irgi turės sėdėt namie?