Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar abu sezonus sužiūrėjai?

aš dar antrą pasilikau ;) 

Atsakyti

Labas rytas

Vakar dukrai jau galvą skaudėjo ir 37.2. Šiandien daromės PGR  :wacko: Planas jau buvo savaitgalį šį tą nuveikti, o dabar nežinia.. Aš užsirašiusi penktadienį pas gydytoją dėl kojų venų, tai žiauriai nesinorėtų, kad nuplauktų. Bet aš dabar suabejojau, kaip su mano Adomu bus? Jis persirgo, šiandien jam baigiasi izoliacija ir jei Sk patvirtins Covid, ką jis irgi turės sėdėt namie?

Ne, persirgusiem mažiau nei prie 90 dienų izoliuotis nereikia

Atsakyti
Egloshke, nea. Adomui - savo laiku baigiasi izoliacija. Su dukra pildant anketas su=ymi 6eimos narius, kurie gyvena kartu, bet nesirgę 90 d laikotarpyje. Adomas jau bus prasirgęs. Jo nereikia traukti į sąrašą.
Atsakyti

Rytas

Mano vaikui vakar baigesi izoliacija,betgi mes su vyru abu sergam.

Teoriškai laisvas.Bet pagal sveika prota....sutarem su mokykla,kad dar neis ir nenešios.

Atsakyti

Mezgu bepirštes iškart abi .

Patogu,bet nepatogu.  :B

Priedas  received_467965368147262.jpeg   85,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

kacumota ale gražios kokios bus

o kas do siūlas?

Atsakyti

Kazkoks DMC merinas.Rudeni mano siūlinej išpardavinėjo.Justelei numezgiau,draugei,dabar gal sau.Neperilgom bepirštėm kaip tik kamuoliukas,tik prieš tai reik ji lygiai padalint,tai  apraizgau visa kambari.O tada visiem būtinai reik pereit. :D​ 

Atsakyti

Šūds, kas mano rašliavą nukosėjo :lol: 

Restar, iš senų ką pamenu ar girdėjau- Velvet, Daktarė Kvin, Namelis prerijose, Vyrai medžiuose...

Bet kaip tu taip greit sužiūrėjai abu sezonus :hmm: 

Dar apie izoliacijas rašiau, bet nebekartosiu. Tik priminsiu, jog už sąmoningai platinamas užkrečiamas ligas yra numatyta atsakomybė. Dar ir iki šios pandemijos tai buvo.

Atsakyti

Qqute - abu kažkaip prarijau. Antras trumpesnis. 

Kacumota - įdomios (spalvos nematau :D), o dar abi iškart, aš tokio levelio neįvaldžius.

Galvojau pamegsiu per 1,5 val renginį. Tai kur tau - tai rašo, tai skambina... Ale labiausiai nudžiugino reumatalogas, kad neturi ko prisikabint prie tyrimų mano ir pats pasidžiaugė, kad nenoriu aš vaistų. Tai dabar laiminga sau sportuosiu ir pasitvarkysiu tą nugarą.

Atsakyti

Sveikos,

Eh kaip nervina kai kurie žmonės nesilaikabtys taisyklių  :( anyta biškį tik vaikai susirgdavo iškart testus darot ir bla bla covidas. Net per Kalėdas liepė testus darytis bet nevažiavpm. O pati susirgo ir nesidarė. Ai peršalau. O šiandien gavo teigiamą ats. Ir į darbą ir visus vadalojos. Super. 

Pas vyrą į darbą irgi du pažįstami užsuko. Vieno šeimoj serga, kitas pats baiginėja sirgt. Koks protas žmonių. 

Kas keista kad anytą izoliavo o uošvio tai ne. Dabar tas po visur maklinėja  :oh:​ atsakomybės pas žmones nulis. 

Atsakyti

Jaučiu abydniausia tiems žmonėms, kuriuos nubaudė už bėgiojimą vienam miške be kaukės, ar šiušlių išnešimą naktį prie konteinerio. Nes dabar tai jau lyg visos užtvankos paleistos, kiekvienas elgiasi, kaip jam patogiau.

Uf, toks geras pasportavimas buvo, labai su gera nuotaika ir pažvengimais. Kaskart vis ką naujo juokingo darom - šiandien, pvz., kojom "vyšnias skynėm" :). Šiandien bus išvis tingus vakaras, galėsiu niekur nebeit, nes jau žingsniai beveik suvaikščioti, ta imsiu kokį naują serialą ir yra šansas rankovę vieną baigt,

Atsakyti
Aš po izoliacijos su šeima dabar noriu izoliacijos viena. Tikiuosi pavyks planas chuliganas ir išvažiuosiu į Palangą.
Atsakyti