Restar abu sezonus sužiūrėjai?
aš dar antrą pasilikau ;)
Labas rytas
Vakar dukrai jau galvą skaudėjo ir 37.2. Šiandien daromės PGR
Planas jau buvo savaitgalį šį tą nuveikti, o dabar nežinia.. Aš užsirašiusi penktadienį pas gydytoją dėl kojų venų, tai žiauriai nesinorėtų, kad nuplauktų. Bet aš dabar suabejojau, kaip su mano Adomu bus? Jis persirgo, šiandien jam baigiasi izoliacija ir jei Sk patvirtins Covid, ką jis irgi turės sėdėt namie?
Ne, persirgusiem mažiau nei prie 90 dienų izoliuotis nereikia
Mezgu bepirštes iškart abi .
Patogu,bet nepatogu.
received_467965368147262.jpeg 85,63KB
0 Parsiųsta kartų
Šūds, kas mano rašliavą nukosėjo
Restar, iš senų ką pamenu ar girdėjau- Velvet, Daktarė Kvin, Namelis prerijose, Vyrai medžiuose...
Bet kaip tu taip greit sužiūrėjai abu sezonus
Dar apie izoliacijas rašiau, bet nebekartosiu. Tik priminsiu, jog už sąmoningai platinamas užkrečiamas ligas yra numatyta atsakomybė. Dar ir iki šios pandemijos tai buvo.
Qqute - abu kažkaip prarijau. Antras trumpesnis.
Kacumota - įdomios (spalvos nematau ), o dar abi iškart, aš tokio levelio neįvaldžius.
Galvojau pamegsiu per 1,5 val renginį. Tai kur tau - tai rašo, tai skambina... Ale labiausiai nudžiugino reumatalogas, kad neturi ko prisikabint prie tyrimų mano ir pats pasidžiaugė, kad nenoriu aš vaistų. Tai dabar laiminga sau sportuosiu ir pasitvarkysiu tą nugarą.
Sveikos,
Eh kaip nervina kai kurie žmonės nesilaikabtys taisyklių anyta biškį tik vaikai susirgdavo iškart testus darot ir bla bla covidas. Net per Kalėdas liepė testus darytis bet nevažiavpm. O pati susirgo ir nesidarė. Ai peršalau. O šiandien gavo teigiamą ats. Ir į darbą ir visus vadalojos. Super.
Pas vyrą į darbą irgi du pažįstami užsuko. Vieno šeimoj serga, kitas pats baiginėja sirgt. Koks protas žmonių.
Kas keista kad anytą izoliavo o uošvio tai ne. Dabar tas po visur maklinėja atsakomybės pas žmones nulis.
Jaučiu abydniausia tiems žmonėms, kuriuos nubaudė už bėgiojimą vienam miške be kaukės, ar šiušlių išnešimą naktį prie konteinerio. Nes dabar tai jau lyg visos užtvankos paleistos, kiekvienas elgiasi, kaip jam patogiau.
Uf, toks geras pasportavimas buvo, labai su gera nuotaika ir pažvengimais. Kaskart vis ką naujo juokingo darom - šiandien, pvz., kojom "vyšnias skynėm" . Šiandien bus išvis tingus vakaras, galėsiu niekur nebeit, nes jau žingsniai beveik suvaikščioti, ta imsiu kokį naują serialą ir yra šansas rankovę vieną baigt,