Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, vyksta patikrinimai ir dabar. Kaip izoliuojies. Ir piktų skundikų yr ir dabar :D visais klausimais, ne tik pandeminiais. 

Bet ir sąmoningų yr nemažai, gal tik labiau matom tuos ne visai.

Aš pažiūrėjau tokį ironišką ne visai standartinį serialą Landscapers. Ne kiekvieno skoniui, juodo jumoro/komedijos/dramos mišinys, paremta tikra istorja, bet visai neblogas. Tik 4 serijos.

Atsakyti

Katuk, per trumpas :). O dėl patikrinimų - ar teko realiai susidurti/išgirsti? Nes aš tai nieko nebegirdžiu apie tai. Galvoju, kad jeigu jau PGR covid patvirtintas e.sveikatoj vaikui, tai jau kažkaip nuėjus porą kartų į gydymo įstaigą turėtų matytis, kad žmogus/mama turi būt izoliacijoj  :B  . Bet kad ne, niekas nieko. Bet aš ir nebesipiktinu. Manau, kad kai tikrai žmogus žino, kad serga, ta dauguma vis tiek izoliuojasi normaliai, o kol dar nežino oficialiai, tai laisviau žiūri. Ir šiaip - sąmoningai nieks nieko neužkrėtinėja.

Atsakyti

Na, anyta sirgo-tikrino. Sesers sūnus sirgo-tikrino. Čia gruodžio-sausio 

Bet kai turi patvirtintą PGR, ir pasirašai, jog susipažinai su izoliacijos taisyklėm, BET jai nesibaigus ateini į darbą, tai niekaip kitaip, kaip sąmoningu užkrėtinėjimu, negali pavadint.

Atsakyti

Nu va kaip tik su kažkuo kalbėjau tai sakė policija atvažiavus buvo, liepė į balkoną išeit ir pamojuot :) tai tikrina vistik

Atsakyti

Bet ir sąmoningų yr nemažai, gal tik labiau matom tuos ne visai.

Tai ir nepamatysi tų, kur sąžiningai izoliuojasi  :D 

Mes sėdim-dirbam namie, o vaikus išleidom - didelis veža mažą į treniruotę   :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vadinasi, tikrina.

Bet jeigu žmogus nepildo atvejo anketos...

Nite, ką mažas treniruojasi?

Kažko šiandien sunkai dirbasi. Noru tik valgyt (niekas dar nepadarė pietų) ir patingėt: mezginio su filmu.

Atsakyti

Aikido

Mezginio ir aš noriu - tik nenusprendžiu juodo ar melsvo  :D jaučiu reiks abu, nes vakarais su juodu  :frusty: 

Ar vėl vyrui megzt  :hmm: tada pilkas  :D su jako vilna  :B 

Atsakyti

Kartais paskambina NVSC, jei neužpildai  :mirksiukas: ir užpildo už tave.  Sakau kartais, nes mūsų šeimos sergantiems pusei paskambino, kitai pusei ne. Viskas matyt dėl sistemų duomenų suvaikščiojimo. Ir dėl pačių duomenų gausos.

Atsakyti

Nite, mano norimų mezginių gama dar platesnė - pradedant nuo juodo ir melsvo, baigiant žaliu ir raudonu, o dar ir viržių bei pelenų rožės spalvos per vidurį :).  Kuo didesnis pasirinkimas, tuo sunkiau apsispręst... O mezgu tai smėlinį dukrai....

Atsakyti

Iš tavo išvardintų pažįstu tik juodą ir melsvą  :D  nu dar gal žalią - bet tas žalias, kur man patinka, tai ir nebežalias beveik  :D o ten tos rožės su viržiais  :unsure:​ 

Atsakyti

Ajj, bus tų mėlynų :B​ Einu į garažą žalio-nežalio atsinešt  :D 

Atsakyti

O žalias-nežalias irgi tamsus?

Kaip gerai, kad turiu mezginį :D  ir jokių norų. Nors.... kažkaip ėjau pro šalį sidabriškai pilko merino, tai net paglosčiau :D 

Ir dar reiktų mėlyno-nemėlyno :D  vyrs klausė, kada jam numegsiu ką nors. Tokios spalvos. Mėlyna tokia kaip rašalo, bet papilkinto, o gal pažalinto  :D  nu tokia bolotnaja. Tai va, rask tu tokio...

Atsakyti