Vidutinio tamsumo, bet mažai - turiu dar žalsvai margo pridėjimui. Reik pavyzdėlio
Norit čia visokių nenupasakojamų spalvų.
Pas mus buvo elektra dingus, net nežinau, valandą kokią ar daugiau. Dirbt nebegalėjau. Paėmiau knygą paskaityti ir toks miegas užėjo, kad priguliau. Neilgai prisnūdus buvau, kokia 15 min., bet dabar jaučiuosi lyg kas po dantį būtų iš smilkinių ištraukęs.
Iš kur pas tave smilkiniuose dantys
Nemėgstu snausti dieną, nes taip panašiai ir jaučiuosi tada likusią jos dalį
Skaitau daba Močiutė perduoda linkėjimų ir atsiprašo. Smagiai skaitosi, nors istorija ir nelinksma. Ta prasme, miegas nesuima
Net balsu nusijuokiau iš Kerpenos dantų smilkiniuose . Visai neįsivaizduoju taip apibūdinto jausmo, bet skamba juokingai.
Močiutė ♥ - man be gaaaaaaaalo gera knyga ♥. "Neramūs žmonės" - tegu bus sekanti, jeigu dar neskaitei. Gal ir man reika iš naujo kurią nors iš štų paskaityt, malonumas garantuotas.
Tai Nitę su žalia iš kelio išvedžiau .
Tai Nitę su žalia iš kelio išvedžiau
.
Nežinau, ką tu ten kur išvedei, nes aš drybsau ant sopkės ir su mama sėklų pirkimą aptarinėju
Aš sėklų jau nemažai papirkus . Nors sėt visai nieko nenoriu, norėčiau, kad kažkaip savaime viskas augtų ir klestėtų
.
Pravedžiau tarp melsvos ir juodos .
Kolegą su vaikais tikrino praeitą savaitę. Mudu vienu laiku izoliacijoj sėdėjėmo.
Hm, pagaliau vyrs pasakė, gal jau nebegamink, nes nespėjam suvalgyt kiek visko yra. Bėda, kai mama darbe, vaikai namie, puodai pilni, o jie picas kepasi. Ryškiai puodus užrakinu išeidama 😒
Žakardinu, tik nesuprantu ar patinka. Dar pamegsiu. Gal per tankiai patraukiu siūlus. Gal vis tik ne margą, o vienspalvius merinus reikėjo dėt. Vargas dėl proto...
Tik dabar grįžau iš darbo pavargus kaip ciucikas. Į nenusakomų spalvų temą. Pranešiojau šiandien kašmyriuką, labai patinka. Toks neilgas, saikingai platus, kaip tik prie džinsų ar sijono. Aišku fotkė tai ežiukas rūke. Tikra spalva labiau matosi pradžios fotkėj.
Screenshot_20220208_201054.jpg 306,37KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20220208_201141.jpg 466,18KB
0 Parsiųsta kartų
Vaaaaa, man tokios spalvos reik😀
Megztukas gerulis toks. O kaip liemenė? Jau yr? Bent akys užmestos?
Liemenė po truputį juda, koks šeštadalis yra Iš anksto džiaugiuosi, kad nereikės megzti rankovių
Nenusakomas Liniukos megztinis gražus savo paprastumu ir tikimu.
Labukas
Nieko nerasta pas mano panelę, apsidžiaugiau. O jai vis tiek galvą skauda, sakiau gal nervai. Šiandien dar pabus namie, o ryt jau į mokyklėlę.
Apie knygas, aš paskendusi Mažo gyvenimo tamsoje
Kaip jūs greitai tuos megztukus kepat, kaip aš duoną. Beje, Kerpena, tavo raugas užvaldęs mano šeimą