Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

dar viena diena su iššūkiais išaušo. Dvynys nuėjo 2 dienas į mokyklą - ir vėl stiprus pilvo skausmas, jeigu pasiseks, važiuosim šiandien į Santariškes. Nežinau, ką ir galvot, neramu.

Liniukos megztukas superinis - guli kaip nulietas, o dar kašmyras. Čia irgi išgalvinis? Buvau jau pasigedus, bet prisiminiau, kad šią savaitę turi darbo daug.

O aš kaip įsismaginau, tai rankovę per ilgą numezgiau vakar :D. Reikia truputį nuardyt ir raukt. Galėčiau ir neardyt, bet kadangi siūlą taupau, kad ilgesnis megztukas gautųsi, tai gal net naujo kamuoliuko nereikėtų.

Niuma - atvaryk maniškiam prigamint :). Šiandien 0 idėjų, noro, priemonių ir laiko kam pagamint... Per pietus Santariškės,  jei patvirtins vizitą, po darbo - mažės koncertas Petro ir Povilo bažnyčioj... Gal dešrelių nupirksiu...  Mano tinginiai net picų nekepa jau... Nors, aišku, mes picas kai kepam, tai ir tešlą, ir padažą šviežą daromės, užtrunka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 vasario 2022 - 09:06

Na, badu turbūt nemirsit, Restar :D​ dešrelės ne taip ir blogai, jei ne kasdien.

Aš biškį nepadorių vaizdų atnešu :D  primierka įvyko. Yra biškį negerų dalykų, bet apsimesiu, kad taip ir turi būt :D

Priedas  received_1280192055811047.jpeg   52,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nemirsim turbūt :D. Nors paskutinėm dienom petūs nutinka kokią 17 val... Tada vakarienę išvis numuilinu. Badmiriauja vaikai. Šiaip bile kokių užkandžių pas mane nerasta. Tai nebent sūrio su uogiene pasiūlau ar duonos su sviestu, lašinukų, kai nieko nedarau. Kas dar kokį obuolį susiranda ar traputį. Bet tiems, kurie itin išrankūs tapo - visiškas badas. O man smegenyse badas...

Bus gražus, kai įsivaizduoju išplautą  :4u: .

Vėl pirkau siūlų... Kai ima stresas ir nerimas, darau kažką malonaus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 vasario 2022 - 12:11

Jo, užsiėmusi šią savaitę, jaučiuosi kaip po Niagaros kriokliu stovėdama :D Kai viskas vienu metu krinta ant galvos. Bet čia toks vienkartinis atvejis, praeis ir vėl bus ramu.

Katuko žiauriai fainas daiktas bus :wub: 

Restar, mes taip irgi kelis kartus į santarus važiavom dėl didelių spazminių pilvo skausmų. Ir abiem atvejais problema baigėsi klizmos pastatymu :B​ Tai ir jums to linkiu.

Atsakyti

katuk, man irgi atrodo, kad bus gražu. Net ir tas kaklas toks visai įdomus.

Atsakyti
Kokie gražūs mezginiai abiejų smile.gif Ir Liniukos, ir Katuko.
Vis tik kaip stipriai ištobulėję esam su visom mezgimo technikom wub.gif
Atsakyti

Jo, užsiėmusi šią savaitę, jaučiuosi kaip po Niagaros kriokliu stovėdama :D Kai viskas vienu metu krinta ant galvos. Bet čia toks vienkartinis atvejis, praeis ir vėl bus ramu.

Katuko žiauriai fainas daiktas bus :wub:

Restar, mes taip irgi kelis kartus į santarus važiavom dėl didelių spazminių pilvo skausmų. Ir abiem atvejais problema baigėsi klizmos pastatymu :B​ Tai ir jums to linkiu.

Vaizdžiai išsireiškei su ta Niagara. Nuo tokio krūvio, jaučiu, kad ničnieko nebegalėčiau padaryt. Čia aš sau taip tą jausmą prisimatuoju.

O jūs važiavot į priėmimą? Nes man stebuklingai pavyko pas gastro patekti. Tai kas iš to. Nei klizmos nestatė :). Padarė echoskopiją, nieko blogo labai nepamatė ir liepė pagert gerųjų bakterijų, virškinimo fermentų, jeigu endoskopijos daryt nenori. Paskui paskambint po poros savaičių, jeigu ką. Pajutau tokią bejėgystę, visiškai atėmė energiją ... Nu maž praeis. Jau pora savaičių taip laukiau pati, tada ėmiausi veiksmų, dabar jau ketvirta eina...

Atsakyti

Mes tiesiai į vaikų ligoninės priėmimą anksti ryte kol dar poliklinikos nedirba :D  Tai ten vietoj echoskopiją padarė ir pamatė susikaupusius reikalus :) O tada klizmą ir namo. Ai dar plius pamokslą apie mitybą :)​ Jei viduriai užkietėję, tai ir namie gali microlax panaudot. Tikrai gali nuo to skaudėt.

Atsakyti

Niagaros krioklį tik per teliką mačiau :D , sunku įsivaizduot tą pilantį jausmą. Mane matyt pirma banga nuneštų :D 

Megztinis... nu bus kažkas. Gero ar nelabai, bus matyt. Nes pvz, tas pasibanguojantis žakardas ne itin patinka ir dar nesu tikra, ar rankovių skylių per didelių nepadariau. Ardyt tokio darbo tai nebus jokio noro :B  bet ir norint sumažint, reiktų nemažai matematikos. Nes kūno plotis tai pats tas. Ai nu, plę, supratau ką tik, kad tą dalį, kur tik rankovė platinasi, per ilgą pamezgiau :B  na... neardysiu :D​ 

Restar, nu būna pasitaiko tokių nepaaiškinamų niekuo skausmų. Mano vyrą mažą tai net pas kažkokius užkalbėtojus vedė, bo nes irgi nuolat kankino pilvo skausmai. Matyt netikėjo :D , nes ir dabar vis užeina. Tik pasiseka atsekt, jog vis tik maistelis kaltas, t.y. jo pilvo bakterijos nedraugauja su kai kuriuo, pvz braškėm. 

Bet vis tiek gi  gydytoja kažką paaiškino :hmm:  ar ne, kokios priežastys gali būt.

Atsakyti

Jam labiau suskystėję šiuo metu. Gal infekcija kokia. Gal nervai. Gal ko netoleruoja. Pešiau pešiau po truputį, bet finale vis tiek tik gerąsias bakterijas pasiūlė ir, jeigu norim - endoskopiją. Kadangi kol kas nenorim, tai žiūrėsim, ar tos bakterjos bent kiek įtakos turės... Nu būna gi ir nuo parazitų pilvo skausmai, net klausiau ar neverta tyrimo daryt. Ai, nu kam, kad ir ras kokią patologinę bakteriją - vis tiek antibiotikų nuo to dabar nesiūlo, tik bakterijas. Šeimos gydytojos paprašysiu ištirt, jeigu nepraeis.  Išvaikščiojau piktumą, šarvuosiuosi kantrybe. Eisiu megzt. Visgi rankovės ardyt nereikia, tik užbaigt. Vieną.

Atsakyti

Restar, o nuo kirminų sugirdai profilaktiškai? 

Nes katinuką turit. 

Mano Ripsas visiškai naminis, bet kadangi parsinešam visokio gėrio su batais, tai ir katinui liepė kas 4 mėn girdyt, bet kažkaip gaunasi, kad pamirštu ir rečiau sugirdau. Ir vaikai, kai nuo normalaus maisto persimeta vien ant saldumynų- irgi dozę gauna. 

Atsakyti

Neatsimenu, kada girdžiau. Bet šiaip nėra nekalti tie vaistai nuo kirminų, kad imčiau savo nuožiūra girdyt. Kodėl gydytoja nepaklausia, nepataria? Bet kažkodėl labai rūpėjo,ar skiepytas nuo covid ir primygtinai dar testą liepė pasidaryt. Tarsi kitų ligų nebebūtų  :oh: . Nesvarbu, kad tų testų per 3 savaites ne vienas darytas, ir PGR, ir namie, ir mokykloj greitieji, paskutinis vakar. Čia kaip kaimynei nenorėjo jokių tyrimų daryt, nes nurašyt norėjo Covid pasekmėm, o vos nepražūrėjo encefalito... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 vasario 2022 - 22:23