Nu bet LT tai normalus pasirinkimas- va pas vieną pardavėja radau chiaogoo, seeknit, lykke, drops, hya hya, kelių rūšių knit pro, addi, tulip virbalų (tokių net nežinojau)
Pas kokį čia pardavėją tiek? Turbūt Siūlų dama, ane, nuėjau ir apžiūrėjau . Aš gal iš tetos apie Tulip žinojau. Bet neturiu poreikio visko išbandyt, kol veikia puikiai dabar turimi virbalai.
Nu šiandien tiek visapusiškai išsitreniravom - jėgos ir ištvermės pratimai, kad vos kojas parvilkau pėsčia namo ir dabar jaučiuosi išsikrovus. Gerai, kad vaikščioti nebereikės, tai galėsiu tik drybsot ir megzt... Įdomu, kaip ryt, ką čia skaudės, nes ir rankom ir kojom darbo buvo.
Jo jo Siūlų dama. Kai kurie užsakomi tai matyt tektų palaukt. Ale aš irgi poreikio neturiu. Kol kas tenkins chiaogoo
Qqte, per didelis pasirinkimas
Iš tikro, tai tų virbalų prisireikia čia ir dabar. Net ir LT pirkdama, negaunu jų iš karto. O va taip iš anksto nėr poreikio. Tai taip ir tįįsiu iki kokio tai atsitiktinumo. Vat kaip pvz žakardo antpirštis. Ir pakliūna akiratin 2 metrai.....
Beje, lykke bambukus (ar medinius ) pirkau kažkada, kai Vincis užsivežė šviežiai. Labai intensyviai naudojau, bet kažkokia atplaiša nuo virbalo atsilupo, ir daba kimba
tai numečiau. Reiktų gal kokiu švitriniu popierium tiesiog pašveist, bet nėr poreikio
Aš vis dar labiausiai patenkinta knitpro virbalais. O kokie gražūs knitpro zing Kiekvienas dydis su skirtingos spalvos valu
Miglei spalį su lazeriu pjaustė dantenas. Liepė po 4 mėnesių užbėgti pasirodyti. Užbėgom, truputį gal 5 minutes pavalė apnašas su ultragarsu ir 60 eurų paėmė Liepė po 4 mėnesių vėl užbėgt
Aha
Aš kai sužinojau, kek mokam už šildymą ir elektrą, supratau, kad turiu raukt su siūlų pirkimu . Nes matydavau tik, kiek maistas pabrango... Žiūriu, virbalų rinkinia irgi neblogai pabrango.
Aš vis dar labiausiai patenkinta knitpro virbalais. O kokie gražūs knitpro zing
Kiekvienas dydis su skirtingos spalvos valu
Gražumo tai zing gražūs, bet jau bukumo tai išskirtinio
Net nepajutau, kad bukesni
Per tv8 rodo filmą apie mezgimo siūlų parduotuvę ir mezgimo būrelį
kol radau dar kur pas mane toks kanalas
Sveikos, įsijungiau ir aš vakar tą filmą. Pasirodo, buvau mačius. Bet turbūt ir tada, ir dabar pusiau miegodama be ypatingų jausmų žiūrėjau, vakar tai išjungiau nebaigus, kol visai neužmigau.... Tos avytės man stebuklingai gražios ir gamta . Niekaip neišsimiegu...
Mažė pasimatavo dičkės megztinius, kuriuos ji nešiojo 12-13 metų - geri dabar, gerai, kad pasimatavo, nes būtų išaugus nepanešiotus, nors rudenį dar skendo juose. O jai dar tik po pusmečio 11.... Panašu, kad norės mane praaugt, kas manęs tai visai nedžiugina.
Pagaliau penktadienis...
Labas rytas.
Koks ten filmas buvo?
Kažkada MZ dovanojo, o gal ir pardavinėjo knygą "Krautuvėlė gėlių gatvėje" irgi apie siūlų parduotuvę ir mezgėjų būrelį. Po to dar gal pora tęsinių yra.