Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai nereikia policijos, užtenka pro radarą pravažiuoti, ir gausi čekiuką apsimokėjimui.  :unsure:​ 

Tai dar tą radarą rast reikia :rolleyes: užmiesty nebuvau nuo vasaros, o mieste aš nelakstau, ir šiaip nelabai lakstau :ax: flegma aš už vairo - man net miesto autobusas yra galinį bamperį aplamdęs :lol:

Atsakyti

tai čia ne už greičio viršijimą, už praleista TA čekis pareina. Vyras gavo 3 per 2 dienas- važiavo per kelis rajonus į darbą ir kitą dieną iš darbo. TA buvo pasibaigus prieš 2 dienas. 

Atsakyti

O ką tie radarai daro su svetimais numeriais :hmm:  ar neperskaito, kaip Uniparko aikštelės :D​ 

Atsakyti

kaip -su svetimais? Užsienietiškais? Gal nefiksuoja? 

Ir kolegė gavo  2.. Kol buvo izoliacijoje, praleido TA. Paskui suvažinėjo į darbąir iš jo,  už tai ir gavo...kitą dieną jau turėjo važiuoti tech. apžiūrai, bet nespėjo.. 

Šia tie sektoriniai radarai.Bet gal ir kiti registruoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 vasario 2022 - 22:06

Jo jo, užsienietiškais :D  dar klausimas, ką laiko užsienietiškais...

Atsakyti

tai čia ne už greičio viršijimą, už praleista TA čekis pareina. Vyras gavo 3 per 2 dienas- važiavo per kelis rajonus į darbą ir kitą dieną iš darbo. TA buvo pasibaigus prieš 2 dienas. 

Ojj, net nežinojau  :hmm:​ 

Atsakyti

Taip, mano vyras su dukra tada irgi pravažiavo du kartus tą radarą ir gavo dvi baudas. :)

Atsakyti

Sveikos, kuo užsiėmę?. Mes tai pagaliau džiovyklę nusipirkom. Radom vieną ir paėmėm :D. Geriau jau tegu būna gera :). Reikės patalus skalbt pagaliau. Dar suvaikščiojau vėl iki bibliotekos, nes mažė per savaitę perskaitė 4 knygas, pranešiau šįkart 5. Vis turiu tikslą, kur nueit. Dabar ilsėsiuosi su mezginiu. 

Atsakyti

Šiuo metu užsiėmusi savęs įkalbinėjimu eiti tvarkytis. :blush-anim-cl: Bet sėdžiu tokiam sustingime, šen žvilgteliu, ten kažką paskaitau ir pačiai nuo savęs bloga, ir negaliu pajudėti.

Atsakyti

Numigau pietų.

Aš pajūry. Buvau stintų pavalgyt. Žmonių masė. Vaikščiojau šaliką iki akių užsitraukus. Palikau kepurę namie, tai nusipirkau žalią veliūrinę siūtą juostą ant ausų ir porciją stintų. Šiaip, visokių ir skirtingų  buvo prekiautojų, bet bijojau nemėčiau pinigų ir bijojsu ilgai vaikščiot tarp tiek žmonių. Šoninėm gatvėm grįžau, kur tuščia. Gerai, kad vakar atvažiavau, nes mašinų kamštis įvažiuojant, mačiau, kai į parduotuvę važiavau. 

Neapsisprendžiu dėl žakardo, ar gražu, ar ne. Ar imt vis tik dviguba drop lace. Ar likt prie dabartinio mezginio, bet vietoj dvigubo pereinančio palikt viengubą.viengubu mezgiau kelias eiles, pasirodė, kad per daug sutraukus ir per plonas siūlas. Išardžiau. Dvigubas dabar jau atrodo lyg per storas. Nežinau pati ko noriu. 

Einu kojinę megzt. 

Atsakyti

Ai, niekuo neužsiėmę... kasdieniai nuobodūs reikalai..

Irgi ant kiekvieno kampo kažkoks nepasitenkinimas. Ypač plaukai nervina... nes kirpėja paskutinį kart nebuvo nusiteikus patrumpint, tai kasos ilgiausios, vaikštau kaip kaimietė, visa nestilinga :D , o kur dar maniškiai babyhair'ai, kurie tik pajutę menkiausią drėgmės užuomazgą pasisiaušia kaip kokia aura...rūbų pilna spinta, net ne viena, o apsirengt padoriai neišeina... noriu naujų batų, bet nežinau kokių... visur per daug daiktų,norisi viską tiesiog išmest...

mezginys.... kol kas labiausiai teigiamas iš aplinkos :D 

Atsakyti

Katuk, o man tai kaip tik gražiai pasirodė tavo ilgesni plaukai :wub: 

Padirbėjau pusdienį, viršvalandžius užsidirbau :)  Pietums jaučio žandus kepiau 4 valandas, gavosi minkštučiai, tik nusūdžiau truputį.

Dar truputį megztelėjau liemenės. O dabar sėdžiu prie židinio su vynu.

Atsakyti