Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rytas,merginos

Net atsisukau filma pasiziuret

"Megztinio prakeiksmas"  :D

Lengvas filmas su graziais vaizdais.Iš šitos serijos filmų jokių sukrečiančių potyrių nesitikiu ir nelaukiu.

Pasakos man visada patiko

Ne taip kaip vakar kažkokį filmą pataikiau berods "pragaras".Negaliu žiūrėt ,per baisu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 11 vasario 2022 - 08:23

Lengvas filmas su graziais vaizdais.Iš šitos serijos filmų jokių sukrečiančių potyrių nesitikiu ir nelaukiu.

Sukrečiančių potyrių ir gyvenime užtenka :lol: šiandien ryte 5:52 supratau, kad mano mašinos TA baigiasi šiemet - ir akurat 02.17

Vienintelis laisvas laikas patikrai pirmadienį 7:00 :bigsmile:  Pasisekė, o tai būčiau geras laimikis policijai - be techninės ir su negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 vasario 2022 - 08:46

Nite  skaičiau, kad šią ar ateinančią savaitę tikrins krovininius ir autobosus :D  būtum prasmukus.

Beje, žinutės negavai? Man tai parašo....nu aišku, jei numeriuką kontrolieriui davei :D 

Aš tai baisoką serialą dabar žiūriu Devil. Nu bet pasaka ten ir tiek. Nors sąsajų su tikrove gali rasti

Atsakyti

Aš  vasarą pasakojau, kaip man su technine buvo. Kai nuvažiavau atostogų savaitei ir paaiškėjo, kad mašina be techninės jau pora mėnesių.

Man atrodo niekas jokių žinučių nerašė. Nors mašina registruota vyro vardu, tai gal jis ką praignoravo.

O pvz mano teta iš kaimo tai nuolat gauna iš regitros žinutes - apie pasibaigusį draudimą, technine ir pan. Žinau, nes vis persiunčia man perskaityti, nes ten paprastai atsiunčia  nuorodą, o jos telefonas ne išmanusis, tai neperskaito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 vasario 2022 - 09:29

Aš sapnuose streso apturėjau. Tipo, kaimynka nusipirko 3 biilietus į Tenerifę, bet jos šeima nepasirašė skrydžiui. Tai prieš važiuodama į oro uostą mums su vyru pasiūlė. Tipo, sėskim į mašiną ir skrendam. Nu bet kaip skrist taip kaip stovim į šiltus kraštus... Ėmiau žiūrėt vasarinių rūbų, nesusivokiu, ko reikia dar, reikia skubėt, o aš krapštausi ir suprantu, kad ko gero, jau vėluojam į lėktuvą... Taip ir pabudau susinervavus nuo visos situacijos. O išskrenda tai mano kolegė šiandien į Gran Kanariją :).

Atsakyti

kokių tik situacijų nėra stresui apturėti. Net sapnai tam tinka. :lol:

Atsakyti

Nite, į visą komplektą dar ir be draudimo galėtum būt :D 

Filmas tai toks, kokių aš nemėgstu, tai tik 5 minutes į siūlų krautuvėlę žvilgtelėjau :D 

Atsakyti

Oi, Nitė priminė, kad reikia nuvažiuoti atnaujintą vairuotojo pažymėjimą pasiimti. Nuo gruodžio Regitroj guli. Šiaip, tai nereikia tos kortelės Lietuvoj, tik užsienyje.

Atsakyti

Neradau to mezgėjiško filmo, nei tv rogramoje, nei paguglinus pagal pavadinimą. Bet tiek to - gal nelabai jo ir reikėjo.

Mėgaujuosi vienatve. Vyras išvažiavo, vaikai šimtadienyje, o aš penktadienio proga, kad darbas kiek anksčiau baigėsi, ir kad vakarienės nereikia daryt, nutariau po parduotuves pasibastyt. Nes paskutiniu metu praktiškai iš savo mikrorajono nelabai kur ir išsijudinu. Tai vos nenusipirkau suknelės, megztinio, sagės, auskarų ir žiedo... Sutaupiau, nes nenusipirkau nieko. :)

Vienintelis trūkumas, kus šunį teko išvest ir gal būsiu jos akyse susigadinus reputaciją (tos kuri neveda).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 vasario 2022 - 20:15

Pasisekė, o tai būčiau geras laimikis policijai - be techninės ir su negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu :lol:

tai nereikia policijos, užtenka pro radarą pravažiuoti, ir gausi čekiuką apsimokėjimui.  :unsure:​ 

Atsakyti

tai nereikia policijos, užtenka pro radarą pravažiuoti, ir gausi čekiuką apsimokėjimui.  :unsure:​ 

Mes taip ir sužinojom , kad technikinė pasibaigus, Utenoje kžakur yra tokia išmani kamera, kur viską fiksuoja.

Nors reikia pataikyt ant tokio radaro. Aš kelis karus į darbą važiavau jau su pasibaigusia technikine, bet matyt ten nepasitaikė fiksatorių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 vasario 2022 - 20:19

Nite, į visą komplektą dar ir be draudimo galėtum būt :D

Aha, 02.17 :B  bet CA turūt paprasčiausiai sutvarkomas reikalas :D

Atsakyti