Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žinai, kaip norisi... tokios "atsikeli ir varai" šukuosenos. O čia dirbi dirbi ir vistiek uodega su prilyzintu viršugalviu :oh: arba susivėlus :D 

žodžiu, jaučiu ateinantį pavasarį  :D  norisi visame kame atsinaujinti

Atsakyti

Sveikos

Labai katuko nuotaikas suprantu, man irgi noras vis kažką su plaukais daryt.

Mes kaime. Pasiėmiau 2 mezginius - kojines ir vaiko megztinį. Tai aišku norisi dabar ką nors kitą pamegzt,pvz kišenėtą. 

Atsakyti

Qqte, aš turiu 3 mezginius, o noriu tų siūlų, kurie liko namie :D mezgu kojinę helixu. 

Atsakyti

Mano drakonas mezgini saugo  :wub:

Priedas  received_4317509398350549.jpeg   93,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kur ten drakonas - švelnus avinėlis. Ale koks ryškus mezginys!

Dukros megztinį turiu damušt šiandien, beliks sumedžioti sagas. Kai nebeliko Sagų pasaulio Minsko Iki, tai nebežinau, kur ieškot. Reiks nueit iki Mezgimo zonos. Arba Kalvarijų turgaus audinių pardėj, seniai ten nebuvau. 

Atsakyti

Restar-Danesa :4u:  kažkaip labai greit mezgi :hmm:  :D  aš vis dar savo ornamente, kuris yr 20 cm, visą savaitę mezgu :D  o dar laukia rankovių tas pats..

Kacumota, bet rimtai kaip avinėlis atrodo tas tavo drakonas :D 

Atsakyti

Nepatikėsit, bet kai nesiuvėja, tai ir nebuvus Danesoj. Dėl 4 ar 5 sagų nevažiuosiu ten  :B. Pasivaikščiojau greitu žingsniu - per 1.5 val beveik 8 km. Dabar rami, galiu kokį pyragą pagaliau iškept :).

Katuk, tu nesilygink su manim, tu skaičiuoji, galvoji, žakardini, o aš beveik užsimerkus varau 4 nr virbalais lygiuoju raštu pagal receptą :)

Atsakyti

Gal taip nuskambėjo, nesilyginu tikrai, bet vistiek greit mezgi :4u:  ypač kai tikrai daug nemezgiminės veiklos turi

Atsakyti

Sveikos,

vėl tyla ramybė :). Vaikams atsotogos, tai ir aš sau leidau pamiegoti beveik ik 8. Nes vakar (t.y. jau šiandien) kad užsimezgiau, net nepastebėjau, kiek laiko, labai norėjau pabaigti, bet... Nepavyko :). Nes paskutinei eilei užbaigti liko per mažai siūlo. Tai tik nuardžiau, kiek buvo užbaigta ir priešpaskutinę eilę, surinkau ir nuėjau miegot. Šiandien lieka oficialus užbaigimas ir siūlų sukaišiojimas. Gal ir neblogai pavariau šįkart - lygiai 2 savaites megztas megztinis. Bet tas skubėjimas tai tik iš noro kuo greičiau sau ką nors megzt. Nors... apgavau save vėl :D. Dabar norėsiu iš Plotolupi + mohera vėl dukrai liemenę nuvaryt. Nu labai noriu ir tą modelį, ir siūlus išbandyt, kol žiema nesibaigė ir meilė rudai spalvai jai neišblėso. Tikiuosi greito mezginio, jeigu susigaudysiu aprašyme. O jeigu ką, tai ir pati galėsiu sunešiot, ne bėda. Nors ji žemesnė, bet mėgsta laisvesnius rūbus, tai ir jai, ir sau mezgu dažniausiai M dydį, kartais į L pusę. Tas naujasis megztuks man puikiai tinka, net rankovių ilgio netrūksta - dukrai ilgesnės, kaip ir norėjo, man kaip tik. Sakiau, kai nematys, tai pasivogsiu panešiot :).

Nos gal bendrai reikia sau kojines pradėt iš naujausių Opal Vincento Van Gogho serijos siūlų :).

Atsakyti

lauke pavasaris  :wub: 

Kur dingusios? :huh2:​ 

Atsakyti

Rytas

Oi,Restar,man tie siūlai tooookie grazūs  :wub: 

Bet nepirkau

Paskutine diena namuose

Atsakyti

Kacumota - kurie? :) Opal? Man irgi gražūs visi kartu pažiūrėt, o kai reikėjo išsirinkt, ko tikrai tikrai noriu, buvo daug sudėtingiau, išsirinkau sau nebūdingas spalvas, na, tiesiog. Nes nežinojau, kas man tikrai gražu šiuo metu :).

Pavasaris žiūrint pro langą ir pavasaris esant lauke kiek skiriasi, bent jau vakar užvakar, tai tikrai. Nors einu vaikščiot su kepure, bet vietom net kapišoną reikia užsimaukšlint dėl šalto vėjo. Bet šiaip vis tiek jis jaučiasi - paukščiukai, kvapas, saulė, korėjantis ledas...

Atsakyti