Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip suprantu, mano krašte didesnis pavasaris :D  mes net sniego nebeturim seniausiai. Nors vėjukas tikrai už ausų griebia. Bet paukščiai kaip išprotėję, o  akar net mačiau kaimynė du kibirus snieguolių tempė.

Nei tų lop'ų nei van gogų nepažįstu :D spalvos kokios gražios :hmm:  tos, kurios gražios :D  visokios. Nors metų spalva tai nelabai :rolleyes:  ir šiaip neonkės nelabai. Tik žinau, kad juoda labiausia nekenčiama šiuo metu. O vat geltona visai nieko, jei ne itin ryški :rolleyes:  ir baltą visai priimu :D 

Mezgimo fronte nieko naujo, liko kelios eilės žakardo, imsiu savo 2metrinius primierkai :D  žiūrėsim, ko ten priraukiau. Tfu tfu, ardysim ar ne :D tad liks sprindukas lygiojo mezgimo ir vėl žakardinsim rankoves. Tik klausimas, ar šįmet dar panešiot pavyks :hmm:​ 

Atsakyti

ir pas mus pavasaris, sniego jau senokai nelikę, užtat upės ištvinusios baisiausiai- mūsų Venta gal bemaž padvigubėjusi..

Snieguolytės kiša snapelius :wub: , bet pas mane kieme jos visada nedrąsiai..

Atsakyti

Na Vilniuje bent vakar sniego ir ledo dar sočiai, kur saulė mažiau pasiekia. Viena kelio pusė gali būt nutirpus, o kita - gryna žiema. Ir nuo naujai pasnigusio šeštadienį ir nevalyto sniego slidumo ant šaligavių nemažai buvo, bent vakar. Bet kai taip skaisčiai šviečia, tai greit tirpsta, tikiuosi.  Nors vasarį pavasaris Lietuvon niekada dar nėra atėjęs, tai reikia dar nepamiršt žiemos. Dar gal spėsiu kokį šiltą megztuką nusimezgt prieš pradėdama ką labiau vasarinio.

Atsakyti

Nuostabus oras :wub: Kaune pavasaris.

Įdomus buvo savaitgalis. Su dukra aplankėme MoFu parodą. Smagiai praleidome laiką dviese  :wub: O Adomui atiduota duoklė sekmadienį. Buvom dviese baseine. Nustebau, kiek daug žmonių baseine 10 val ryto. Covido kaip nebuvę, jokių kaukių, ir užpakalis prie užpakalio  :ax: Tarpuose dar buvo pamegzta ir knyga baigta.

Šiandien reikės skirti laiko vyreliui  :D 

Penktadienį buvau pas angiochirurgą, atrodo nusimato antros kojos venų operacija. Gavau bart, kur tiek laiko šlaisčiausi  :) 

Atsakyti

Egloshke, nu.... kovidas trukdė...

Tarp duoklių savęs nepamiršti, ane :mirksiukas:

O aš nusimezgiau taurelių :D  ir dar tokių neblaivių

Priedas  received_1330574894124889.jpeg   405,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labai gražiai raštuoji, Katuk  :wub:​ 

Atsakyti

Al ketos čerkelės - būtum nepasakus, tai nebūčiau taip sugalvojus :). Bet gražiai raštuojasi.

Reikia nešt man kudašių iš namų, kol dar visai nesutemo ir kol visi sotūs po vėlyvų vietų, o vakarienės dar neprireikė :).

Atsakyti

Nu man pačiai gražus tas raštas :rolleyes: 

nors nesu patenkinta savo atlikimu, kreiva šleiva, reiktų išmokt tvirčiau megzt, bo nes dabar nėra pastovumo, tai skysčiau, tai kiečiau... ai, ir plę rankoves tai per daug išbloviau, slapčia tikiuosi, jog žakardas stabilizuos ir nebus pūslių pažastyse

Bet šiaip va fotkėj žiūrint tai visai neblogai atrodo :D 

beje, niekaip nesimato, bet tas tamsus siūlas su blizgučiu derintas, kad nebūt liūdna :D​ 

Atsakyti

Nuotraukoj tikrai labai gerai atrodo. :super:

Atsakyti

Nu man pačiai gražus tas raštas :rolleyes:

nors nesu patenkinta savo atlikimu, kreiva šleiva, reiktų išmokt tvirčiau megzt, bo nes dabar nėra pastovumo, tai skysčiau, tai kiečiau... ai, ir plę rankoves tai per daug išbloviau, slapčia tikiuosi, jog žakardas stabilizuos ir nebus pūslių pažastyse

Bet šiaip va fotkėj žiūrint tai visai neblogai atrodo :D

beje, niekaip nesimato, bet tas tamsus siūlas su blizgučiu derintas, kad nebūt liūdna :D​ 

Tikrai tikrai gražu :D

Bet plę ar ne plę :hmm: nežinau ką tiksliai reiškia "per daug išblioviau" :hmm: :D bet jei rankoves išėmą padarei per ilgą, bus plę tikrai, nes žakardas sunkesnis ir patemps tau viską žemyn :huh2: kad tik nesigautų pažastys ties talija :hmm:

blizgučių nesimato :D bet galim įsivaizduot :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 vasario 2022 - 19:34

Nite, žinauuuuuu :oh: 

Bet nu.... antro karto nebus :D 

Nu ir,... :rolleyes:  а вдруг пронесет :lol:​ 

Atsakyti

Tai visada galima nukirpt kažkur po pažastim ir numegzt aukštyn

Atsakyti