Sakot, išbandžiau pogonus nuo viršaus, o dabar reik nuo apačios viename mezginyje.
Aš pagalvosiu ar tiksliau-pažiūrėsiu. O dar tiksliau, pagalvosiu, kai pažiūrėsiu
Labos,
Katuk, išbandei pogonus, galėsi dar ir ne pogonus vienam mezginy išbandyt, jeigu prireiks .
Vakar sukaišiojau megztuko galiukus, šįryt padžioviau. Dukra su visais galiukais pasimatavo ir net džiugesys atsirado, sakė, kad laukia su sijonu pranešiot, net padėkojo . Čia, žinokit, retas entuziazmas, jaučiausi labai įvertinta
.
Ir kojinę sau pradėjau megzt, bandau pirmąsyk tą strong kulną. Nu kai įsismaginau, tai nepajutau, kad vėl turiu nutirpusį kairės rankos bevardį pirštą... Aš taip įdomiai jį naudoju/pertempiu, kad net nežinau, kap keist mezgimo techniką, kad nesusižaločiau... Taip nutinka, kai labai stengiuosi įtempimą laikyt. Praeitą sykį gal kokį mėnesį tas nutirpimas laikėsi, kai anų metų swapui persistengiau .
Čia iš tų neprašytų patarimų serijos pavarei . Virbalai carbonziniai pas mane kojinėms, pagalvėlių sistema po nugara ir alkūnėm atidirbta
. Sakau, kad pati jaučiu, kad negerai kažkaip laikau ir pertempiu tą pirštą. Dabar visą laiką mezgiau 2x2, o stulpeliui norint išlaikyt įtempimą tinkamą bent man reikia labiau pasistengti, nei tik gerom akim mezgant. Žodžiu, pati kalta, nieks kitas nepadės, reikia vėl pasiimt, suprast kaip mezgu ir gal išeitų ką keisti.
Vakar sukaišiojau megztuko galiukus, šįryt padžioviau. Dukra su visais galiukais pasimatavo ir net džiugesys atsirado, sakė, kad laukia su sijonu pranešiot, net padėkojo
. Čia, žinokit, retas entuziazmas, jaučiausi labai įvertinta
.
Kaip suprantu.
Mano dukra tą iš qqtes dovanotų siūlų megztą nuleistais pečiais irgi labai nešioja. Vos ne visą laiką, kai be uniformos kur eina. Ir nors santykiai nepasitaisė, bet bent nešiojamo megztinio vaizdas šildo.
Kerpena, tuo ir pasidžiaukim. Nors mūsų santykiai neblogi, kai aš jų nesugadinu . Vakarais visada ateina apsikabint ir pabūt šalia. Šiandien pagaliau prisiruošiau surasti, kur jai auskarus įverti, tai net ir laiką šiandien gavom ir jau su skylėtom ausim
. Dar į vaistinę užsukom, kremuką su toniku nupirkau, į biblioteką - knygų. Žingsniai šiandien beveik suvaikščioti, treniruotė su svareliais atbūta.
Iš esmės jau galiu eit megzt, o ir ryt dar laisvadienis ♥.
Kaip gerai ta išeiginė vidury savaitės. Pirmadienis ir antradienis buvo žiauriai sunkūs, vakar po audito grįžau, pavalgiau, išgėriau 50 g konjako ir lūžau prie teliko. 22 val. su didžiulėm valios pastangom nušliaužiau iki lovos ir iki ryto. Šiandien jau žmogus Namus susitvarkiau. Gal kur pasivaikščiot išlįsim.
Liemenės turiu vieną pusę. Nebus tokia oversize kokios norėjau, bet gal ir nereikia.
Pas mus taip beveik juokingai. Vyras su sūnum išvažiavo savaitei pas tėvus ir susirgo, ko gero korona. Bent jau vyrui greitasis testas rodo koroną, sūnui dar vakar nerodė, bet šiandien ir jam temperatūra pakilo. Rytoj važiuoja PGR darytis. Ir žino kur kontaktą turėjo, mašinoje kartu važiavo su žmogum, kuriam paskui nustatė koroną. Čia kaip pas niumą po vieną serga, tai pas mus mes su vyru sergam, kai jis pas tėvus išvažiuoja.
Kerpena, ar tu irgi sergi? Nes man įspūdis susidaręs, kad vyras vis pasirenka pas tėvus sirgt .
Pasibastėm po miestą, dronų šou, laužai, patinka pajusti tokią šurmulingą atmosferą. Žingsniai suvaikščioti.
Baigiau vieną kojinę, kitą varau. Dabar jau taip nebespaudžiu to piršto, pavyksta. Nu labai įdomus tas strong kulnas, lengva numegzt, bandau susivokt, ar man patinka. Tik dvigubo nenumegsi.
Restar, aš nesergu.
Pavasarį vyras pas tėvus su dukra išvažiavo ir ten susirgo. O rudenį, kai aš susirgau, tada jis irgi pas tėvus išvažiavo tą dieną. O dabar vėl istorija pasikartojo.
Jis penkatadienį išvažiavo į darbą. O vakare su sūnumi važiavo pas kolegą į sodybą. Nežinau tiksliai, bet kžakur mašinoje kartu važiavo ir tas sergantis. O iš sodybos nuvažiavo tiesiai pas tėvus. Tai išeina, kad mes net neturėjom jokio kontakto su liga.