Sveikos,
Čia kaip pas niumą po vieną serga, tai pas mus mes su vyru sergam, kai jis pas tėvus išvažiuoja.
Kerpena, va šitą vietą neteisingai supratau . Gerai, kad saugot vienas kitą, nors ir netyčia.
Oras pro langą tai toks nepavydėtingas, nors realiai nežinau, ar dabar dar lyja, ar tiesiog lašai aplyti laikosi ant balkono stiklų. Jeigu lyja, tai reikės keisti vakščiojimo planus ir pasiryžti dukrą nusvežti į Ozą ar Akropolį, kur daugiau nueit galima . Nekenčiu tų apsipirkimų, bet reikia jai kelnių, o man - vykdyt planus
.
Trumpas "savaitgalis" labai buvo, bet neprieštaraučiau kiekvieną savaitę tokį turėt . Jau ir tikrasis visai greit bus.
Noriu paklausti tų, kas turi šiuolaikines džiovykles, ar jose džiovinat bent kada vilnonius gaminius. Mano senoji turėjo tik 6 min vilnos programą ir mažai sukdavo. Tai norėdama tik pradžiovinti, papurinti, kartais naują mezginį ten įkšdavau, kartais porą ciklų užstatydavau. Aišku, išimdavau šlapią, bet tokį apšilusį mezginį ir greičiau paskui išdžiūdavo natūraliai. Dabar pagalvojau, kad pabandysiu dukros naują megztinį įkišt. Naujoj džiovyklėj programa - 2 val . Ir kad pradėjo sukt... Tai po 10 min išsigandus ištraukiau, nes nežinojau, ko laukt. Supratau, kad kitokia technologija, su šilumos siurbliu dabar (nieko apie tai neišmanau
), pilnai išsidžiovinę rūbai būna gana vėsūs ištraukti, ne taip, kaip anksčiau - įšilę. Nu bet 2 val ant sukimo vilną - nelaiko mano nervai. Aišku, kai mašina protinga, tai ir susimažina tą ciklą pagal realiai likusią drėgmę. Bet vistiek savo mezginiais nenoriu rizikuot, įdomu, ar jūs rizikuojat
. Kaimynės irgi gana nauja AEG, sakė, kad džiovina. Na, bet rankomis megztų ji neturi
.