Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano džiovyklė stovi tamsiam kambariuky, po lentynom.  Naudojama dažnai. Tik vasarą mėgstu lauke džiovint, bet vėl minusas- saugau nuo saulės rūbus, nes tikrai pablukina tą rūbų  pusę, kuri arčiausioj juostoj sudžiauti.

Rūbų pagadinus šiek tiek, bet džiovinu dabar jautrių rūbų programoj, du kartus. Tik patalynę, rankšluosčius ant cotono.  Striukes visas išsidžiovinu irgi.

Indaplovė po vienų pietų gamybos ir pavalgymo praktiškai pilna pas mane būna. Pusmetį kol buvo sugedus, tikrai erzino, kai jos neturėjau. 

Vakar grįžau iš Palangos, pailsėjau šiek tiek nuo chebros ir gamybos :) 

Katukai, o sesuo mėgsta keliaut? 

Atsakyti

Niuma, tikrai taip, dėl to ir replikavau :D  nes ji ten daugiau išleidžia, nei mano aparatas kainavo. Niekur labai toli nevažiuoja, bet bent kartą metuose save palepina.

Tai tik norėjau pasakyt, jog save reikia mylėt, kiekvienam priimtinais būdais :4u:​ 

Atsakyti

Labas vakaras, 

Beveik nemezgu, bet buitinę techniką naudoju😁

Jau ne vieną esu įkalbėjus pirkt džiovyklę. Jei reiktų rinktis tarp indaplovės ir džiovyklės, vienareikšmiškai džiovyklė nugalėtų. 
Kadangi man indų plovimas tolygu meditacijai, tai nieko prieš rankom plaut. Bet vyro dėka indaplovė dirba😀 Jo darbas sudėt prižiūrėt, vaikų iškraut. 

Garsas vos girdimas, skalbyklė su džiovykle garsesnės. 

Grįžom netikėtai anksčiau iš atostogų. Su pusbrolio puse šeimos važiavom, jo žmonos tėtis mirė, tai teko suktis atgal. Vakarų Ukraina gražiai ramiai gyvena kol kas, gaila buvo palikt. Nors paskutinę slidinėjimo dienos vakarą jau sniegas akis lipdė leidžiantis. Išvažiavom visiškoj migloj. Pasieny buvom vieninteliai EU juostoj. Prieš pora metų teko 8 valandas prastovėt, šįkart 2 užteko. Lenkų muitininkė buvo baisiai nepatenkinto veido, net gero kelio nepalinkėjo, nugarą tik atsuko😀

​Gal kuri turit patirtirs su termo rūbais? Kur pirkot, į ką dėmesį atkreipt?

Atsakyti

Oho, kad įsisiūbavo diskusija  :) Naudoju ir indaplovę, ir skalbimo mašiną, ir džiovyklę. Mažiausiai pasiteisinęs dalykas - siurblys robotas, nes jo išsiurbimo kokybė gerokai žemesnė, nebent salėje gyveni ir be baldų. Aš randu ką įdomaus paveikti laisvu nuo skalbimo ar indų plovimo laiku  :D 

Atsakyti
Liniuka, sveikinu su tavo tortadieniu wub.gif
Sėdžiu ir galvoju, ko tau palinkėt, bet kad iš tiesų gyveni savo svajonių gyvenimą, tai tiesiog mėgaukis ir toliau visa tave supančia aplinka wub.gif
Atsakyti

Sveikos,

aš irgi galvoju apie tai, ko palinkėt Liniukai, tai norisi nusirašyt nuo Niumos :). Pirmiausia - su tavo diena! :birthday2: Antriausia - sveikata vis tiek svarbiausia, tai teigu ji būna puiki. O visa kita - tegu būna taip, kaip pati nori :) Gal ir koks vienas kitas be galo įdomus iššūkis tavo smegenims nepakenktų :).

Uf, tarp visų, mėgstančių rankų darbą, vos nepasijutau didžiausia tinginė, bet palengvėjo, kai atėjo Ramintas, Niuma, Limit, Qqutė , Egloshkė:). Dėl siurblio roboto tai neturėjau nė menkiausių iliuzijų, žinoma mūsų namų užgriozdinimą. Tai kai gavom, pirkdami šaldytuvą - pardavėm nei neišpakavę.

Limit, tu Lace pasiteirauk, jie slidinėja ir visokius spec rūbus naudoja. Aš tik kažkada vaikams dėvėtus turėjau, dabar galvoju, kad ir pačiai kartais praverstų, kai ėmiau kasdien judėti ir sukaisti. Bet dar ne iki tiek :D. Jaučiiu, kad pirmiausia Dekathlone ieškočiau.

Atsakyti

Restar-kažkokį klaidingą įspūdį susidarei :D  apie mėgstančias rankų darbą. Nes aš tai nemėgstu, tik džiovyklės neturiu, nors irgi norėčiau. Bet džiovinant rankų darbo daug ir nereik.

Mano net grindų skuduras be rankų gręžiamas :D 

Liniukai  :happybday:  linkėjimą pakartosiu: puikiai tvarkytis su tuo, kas nuo jos priklauso, ir nesukt galvos dėl to, kas nuo jos nepriklauso :4u:  dar kartą  :oro_buckis: 

Atsakyti

Liniuka, prisidedu prie sveikinimų   :birthday2:  :birthday2:  :birthday2: Linkiu visko, ko tamstos širdelė trokšta  :4u: 

Atsakyti

Nu argi Katukas nepaprieštaraus :D. Įspūdis yra įspūdis, nebūtinai priklauso nuo faktų :D. Man rimtai džiaut rūbus sunku. Tas rūbų tampymas tam tikram aukštyje iškėlus rankas - nu peilis dabar, senstu. Rankose jėgos visada mažiau turėjau, pamenu, kaip studijų metais nešdavau visus stiklainius draugei atidarinėt. O jos pirštai ploni, balti, iš pažiūros mano rankos - didlės, turėtų būti stiprios, o jos - gležnos, bet visiškai atvikščiai buvo. Savo geležine schvatke kai suimdavo... Ir dabar niekas į gerą nepasikeitė.

Apie sportus sportuojančioms - ar turite kokius nors svarmenis namie? Man reikėjo nusinešt į treniruotę, tai pasiskolinau iš kaimynės po 2 kg. Kol nusinešiau, tai nuėjus susikeičiau su sportiškesne moterim į 1 kg :). Bet buvo per lengvi, tai teoriškai galvoju, kad 1,5 kg man pradžiai būtų idealūs. O kokios jūsų patirtys? 

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus :4u:  Visus linkėjimus priimu, pravers :D 

Pasiėmiau šiandien laisvą dieną, visko prisiplanavau, bet planai griuvo, nes likau be mašinos, tai tampausi po namus kažkokia išsibarsčius :D Nueis diena veltui :B​ 

Atsakyti

Laba diena, aš labai mandagiai pasibeldžiu, klausiu, ar galiu sutrukdyti ir prašau Niumos až patikrinti, parašiau žinutę 😊

Atsiprašau už sutrukdymą. Geros dienos 

Atsakyti

Liniuka su tavo diena

Linkiu, kad tie sugriuvę planai virstų naujais neplanuuotais ir viskas būtų į gerą  :4u: 

Restar o kur tu ten aukšty kabini?aš tai turiu pastatomas džiovykles išskleidžiamas tai nieko ten aukštai kabint nereikia  :hmm:​ 

Atsakyti