Labas visoms
O Liniukai papildomi gimtadieniniai linkėjimai!
Skalbyklė 2 in 1 - praeitas man etapas ir jeigu įdomi mano nuomonė, tai man tai buvo nieko gero daiktas. Gal šiaip laikais jos geresnės, bet ką aš žinau... Kaip džiovyklė, tai nebent patalynei ir rankšluosčiams pusė bėdos. Nes ji tikrai mažiau funkcionali negu atskira, nei ten režimus pasirinksi (buvo cieli du nustatymai), nei procesą pagreitinsi... Nes džiovinti dedama tik pusė skalbinių kiekio, o ir kol džiovinasi gi neskalbsi kito reiso. Rūbus bandžiau, tai labai jau linkę buvo trauktis, nu gal aš per pigius nekokybiškus rūbus perku
tai ir atsisakiau tos minties, likau tik prie patalynės ir rankšluosčių, kurie irgi, beje, nebuvo tokie purūs ir minkšti, kaip tikimasi iš džiovinamų džiovyklėse. Kaip skalbyklė tai ką aš žinau, skalbė. Bet irgi buvo labai ribotos galimybės, sakau, gal naujesnių modelių kitaip jau dabar. Bet kai atėjo laikas keisti skalbyklę, tai rinkausi be jokių ten du viename ir džiaugiuosi. Džiauti turiu kur, vasarą lauke, žiemą vonios kambaryje, kuris erdvus ir gerai džiovinantis, nes šildomos grindys, normaliai telpa paaukštinta sulankstoma džiovykla.
Indaplovė gelbėtoja. Jungiu įvairiai, kartais ne kasdien, kartais porą kartų per dieną, viskas priklauso nuo procesų virtuvėje intensyvumo
Niekad neplaunu peilių, nes mane išmokė, kad karštis ir daužymas gadina ašmenis. Neplaunu krištolo, plaunu rankomis. Neplaunu Grand Feu troškintuvų. Stengiuosi neplauti keptuvių. Labai plaunu stiklainius konservavimo sezonu ir paskui jų nebevirinu. Puodelius kartais plaunu, nors rankomis būna greičiau.