Restar, kiek ten km aplink Vilnių takas? Ar tik ne 100
Ir aš vis prisimenu, kaip Liniukos dukra iš Šeškinės iki Sudervės pėstute parėjo
Šilinge, kaip tu, ką mezgi?
Ai... Nuo rugsėjo vis tą patį. Tai reiškia beveik nemezgu... Išvis toks jausmas, kad nieko neveikiu.
Pačiai sau nepatinku tokios būklės, bet gal jau kaip nors prasibusiu iš to žiemos miego. Dirbu, daug skaitau (tik bereikšmes knygas daugiausiai), vėl pradėjau mokytis ispanų kalbos per Duolingo, kartais gaminu maistą kai turiu įkvėpimo, ir labai laukiu pavasario.
Dar kartą ačiū už sveikinimus ir tokį gražų manęs matymą Nežinau kaip aš čia tokį įvaizdį susiformavau
Nes pati tai jaučiuosi visokia.
Kelionės Šeškinė Sudervė net prisiminti nenoriu Pagalvojus kiek grėsmių buvo
Prikepėm vakar su Migle kalną kibinų, tai visi laimingi, daugiau nieko valgyti nenori. Tai dieną pavykus
Niuma, jį reikia labai tampriai megzt, tada išdžiūvęs grįš, kaip turi būt. Nežinau dėl skalbimo.
Kai Liniuka parašė apie kibinus, tai prisiminiau, kad važiuodama į turgų apie juos galvojau. Bet, kol nuėjau - pamiršau. Užtat prisiminiau lašinukus, kurių nebuvau užsirašius. Kokią tu mėsą naudojai kibinams - ar maltą, ar kapojai ir kokio gyvio? Reiks ir man saviškius palepinti, bet tai reikia bent porą didelių skardų prikept... Be pagalbos...
Po 2,5 metų vėl pamačiau. Jaučiuosi įkvėpus jūros kvapo iki pilvo gelmių.
IMG_20220219_183828.jpg 338,89KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20220219_183747.jpg 187,2KB
0 Parsiųsta kartų
Vis norėjau pagauti kadrą kaip bangos tikšta į bangolaužius. Bet jos tiško tik kai susudėdavau telefoną. Galų gale viena susidarė tokia, kad net mus ant molo apipylė.
Gal kuri turit patirtirs su termo rūbais? Kur pirkot, į ką dėmesį atkreipt?
Nežinau ar tai visiška tiesybė, bet mums kažkurioje parduotuvėje (Šiaurės miestelyje ) aiškino, kad termo rūbai būna dviejų tipų: sintetiniai, skirti aktyvioms veikloms (kai yra tikimybė smarkiai prakaituoti) ir merino – malonesni, šiltesni, tinkami pvz. miegoti palapinėje daugmaž žiemą, bet nerekomenduojami sportui. Paskutinį kartą savo skautui tokias sintetines nestoras termo kelnes pirkome SportsDirect – kainos labai neblogos. Anksčiau esame ne vienus turėję iš "Armijai ir civiliams", tie gal galėtų kiek mažiau burbuliuotis, bet kas dėl šiltumo, patogumo – irgi neblogi. Dukrai esu pirkusi kažkokio kito sintetinio porūšio
komplektą iš kuistuko: iš išorės blizgūs, iš vidaus su pūkeliu – labai smagiai juos pasirengia eidama statyti sniego pilių, nieko daugiau po striuke ir kombinezoninėmis kelnėmis nereikia.
labas ,
vėjas išblaškė, paskendot?
Pas mus kieme toks potvynis, kokio per 15 metų nebuvo..
Ir vis sniga, lyja, drebia ...
dėl termorūbų- tų merino kažka ir Lace, ir aš sūnui važiavau į Panevėžį i Devold parduotuvę- išparduotuvę.
ten gerokai jaukesnėm kainom galima rasti, bet tik su dydžiais tada visaip būna.
Bet galima joms į FB parašyti, man mielai atsakė.
Labas, kad nei lyja, nei sninga, tik vėjo gūsiai kartais užeina. Atvaikščiojau, pietums - šeimą šaltibarščiais pamaitinau, dabar jau vyras sušiams ruošiasi, o man - laikas mezgimui. Po kojinių netikėtai ėmiausi pirštinių, nes labai norėjau tą naują ploną šokoladinį siūlą išbandyt. Tai beliko pirštai antros pirštinės, gal ir ką naujo sugebėsiu dar šiandien pradėt. Vakar nemažai megztelėjau su Katuko užrodytu Velvet, nebuvau mačius, smagiai žiūrisi su mezginiu, net vyras beklausydamas susidomėjo .
Mano kaime LT irgi ažeras atsivėrė vietoj pievos
bet tikiuosi vėjas ir saulė (kada nors) biškį apmažins. Nors šiaip tai reiktų tvarkyt tą mūsų pievą, nes tokia nepastovi dirva, nuolat atsiranda duobių kažkokių, o dar molis, tai ir stovi tas vanduo, avietės jau prigėrė, baisu ką ir sodint.
Audros pajūryje jau aprimo, mieste blogybių nelabai pridarė, bet gamtoj tai chaosėlis.
Tą Velvet tai įtariu kokioj Mediatekoj galima rast, nes man rodos LRT kažkada rodė. Arba LNK bet labai smagu, kad kam ir mano rekomendacijos pravertė
Mezgimo fronte nieko naujo, kūną baigiau, mezgu rankovę, bet realiai jausmas ne kažką, nes nebegražus tas mano gaminys man rankovių išėmos ne itin didelės, bet visumoj forma nebepatinka, o dar tas žakardas nustorina, sukietina mezginį, o man norisi kritimo..... dirbu, norisi pažiūrėt, o gal skalbimas pagerintų būklę, bet iš kitos pusės, išskalbus jau nebelabai išardysiu, nes siūlas toks biškį besiveliantis...tai net nežinau, įtariu, kad bus apsivilktas kokį kartą-du, o toliau garbingai puikuosis muziejuj
kaip ir ankstesnis mano vienintelis žakardas.
Beje, rankovių raštą megzti itin sudėtinga, t.y. sukontroliuoti įtempimą prakštiškai visai neįmanoma, nes ratu, ratas nedidelis, paėmiau kojininius virbalus, viskas painiojasi, kabinasi, slysta.... veukt žodžiu bus matyt, ar netruks ir kada, kantrybė ir užsiimsiu ardymu