Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, tai gal nedėk ant rankovių žakardo? Bent jau kiek rodei kūno, tai man laaaabai gražu :wub:​ 

Atsakyti

Velvetą aš žiūrėjau, kai dekrete su Emiliu buvau :) Fainas. 

Dabar jokių serialų nežiūriu. Iš viso mažai kokių filmų, nebet eiliunius romanus, veiksmo, detektyvus savaitgaliais per kokius baltikum suksinius ar pan ksnslus. Kažką atsisuku. 

Atsakyti

Katuk, tai gal nedėk ant rankovių žakardo? Bent jau kiek rodei kūno, tai man laaaabai gražu :wub:​ 

Dar pasikankinsiu. 

Nežinau, kaip.gražiau kol kas. 

Pažiūrėt tas žakardas ir man gražus. Man nepatinka, kas gaunas ant kūnelio ir labiau forma. Gal reikėjo megzti dalimis :hmm:  nuo apačios būt galima kontroliuot labiau įtempimą. Arba dvipusį žakardą daryt. Siūlo reiktų daugiau, bet turiu pakankamai. Tik vistiek storiui suvienodinti tada reiktų vienspalvėj daly imt dvigubą. Tada lyg ir storoka jau visumoj.

Vat tiek vat visokių dvejonių. Dabar patyliukais šypso tos, kurios mezga pagal receptą užsimerkę :D 

Atsakyti

Pritariu Liniukai  :4u:  nereik žakardo ant rankovių  :D 

Atsakyti

Teliko nėr, interneto nėr - megzt  nihaliu  :lol:   skaitau  :B sunkiai einasi, nes kiti zyzia aplink, kad nėr ką veikt  :huh2:​ 

Atsakyti

Grįžau iš savo kelionės. Tikrai, kaip čia kažkuri sakėt, visai atsigavusi. net nepavargusi. Kažkoks džiaugsmas viduj. :)|

Velvet, jei čia tas serialas, kur apie mados namus, tai man kiek per daug pietietiškai emocingas, aistros verda lygioje vietoje. Antrą kartą nesinori žiūrėti. :)

Nite, o tai kaip SM parašei be interneto?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 vasario 2022 - 19:24

Kerpena, super!! Dažniau išeik/išvažiuok kur nors toliau. Nors galvoju, kad tos jūros bangos irgi savo reikalą atliko :4u:​ 

Waifaijus pas Nitę neveikia matyt, o mobiliakas dar traukia :D 

Pas mus LT vakar naktį buvo dingus elektra, o ryte neatsistatė viena fazė. Dukra pirmiausia jungė kaitlentę, ta 0 reakcijos, galvojom perdegė, nes šalia esanti orkaitė ir šaldytuvas veikė. Jau ir elektriką išsikvietė. Tada kilo mintis patikrint kitas vietas, tai pusė namo veikė, pusė ne :oh:  kol bėgiojo tikrino, su kaimyne pakalbėjo, tai ir atsistatė. Tfu tfu, o jau tikrai galvojau kaitlentei chana...

Pasėjot man mintį apie tas rankoves :mad2: 

Atsakyti

O aš velveto visus sezonus neseniai sužiūrėjau ir dar pratęsimą

Man suėjo mezgimui labai 

Aš vis kojininu- kaime buvom vieną helixu damušiau, paskui kažkodėl paėmiau visai kitą kamuolį ir pradėjau dar šešiagijas sesei. Priešintis tai kojinių bangai beprasmiška...

Atsakyti

Tai ir yra tik telefone internetas, o nė vienam kompe ir planšetėj nėr  :rolleyes: tai kai kam nedarbo diena ryt, kol Telia nepasijudins  :D​ 

Atsakyti

O tai ko hotspoto nepasileidžiat iš telefono :hmm: 

Velvet net man patiko. Kelis sezonus sužiūrėjau. Scenografija, rūbai atitinka laikmetį.

Atsakyti

Ojj, Liniuka, darbas gi ne vilkas  :D ir ryt namie tik aš lieku, visi kiti kitur darbuosis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Hm, man kaip tik Velvete ne perdaug dramų, palyginus su "Seserys" ar "Telefonistės" ispaniškais serialais. Šitam randu kažkaip daug jumoro aš :), gal net daugiau, nei rūbų, nes megzdama ne tiek žiūriu, kiek kikenu. Ypač iš Ritos :). Bet antrą kartą tai dar nei vieno seralo nežiūrėjau ir neplanuoju, nes gyvenime gi tiek dar naujo, nematyto...

Smagu už Kerpenos išvyką  :4u:​ .

Atsakyti