Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai aš iš ispaniškų vieną Velvetą ir mačiusi. Nors pati pradžia ten kaip ir nieko. Man atrodo, kaip ir nemažai kitų matytų serialų, du sezonai geri, o paskui jau pradeda sukti kokias nors neįtikėtinas situacijas, kad pratęstų.

Aš esu žiūrėjus serialus  ne vieną kartą.  Jei patinka serialas, tai noris grįžti, ypač pradžią pažiūrėti, kur visada būna, kad kol įsidėmiu veikėjus, dar daug ko nesuprantu. Aišku priklauso dar nuo serialo. Kur ten keliolika sezonų po 24 serijas, tai gal jau nelabai antrą kartą  žiūrėsi visą.  O šitą užkabinusį Moon lovers tai 3 kartus tikrai peržiūrėjau. Tik antrą kartą žiūrėdama jau visus veikėjus skirti pradėjau. O paskui  dar vis kokį  epizodą pažiūrėdau,. Bet čia  jau išskirtinis atvejis. Dar kartą, senokai jau, su vienu filmu taip buvo, kuriuo ilgai sirgau.

Restar, mums su serialais matyt panašiai kaip su kelionėm -  tu nori tik į naujas vietas keliauti, o man norisi į tas pačias patinkančias grįžti.

Atsakyti

Na, taip, vis įsitikinam, kokie žmonės skirtingi ir kokie skirtingi dalykai jiems laimę suteikia :).

Atsakyti

Sveikos :).

Kam kregždučių mezgtinio?

DSC_0394-2_medium2.jpg

Tikiuosi, kada nors lietus baigsis šiandien...

Vakar neturėjau smegenų nieko naujo pradėjimui, tada sąžinė priminė 1 numegztą kojinę be poros. Mezgiau Ristinai, bet paskui nurašiau kaip nepakankamai gražią, tai taip ir voliojosi nereikalinga. Antrą numezgus maž kam prireiks. Tai be noro pradėjau. Ir vieną mėginuką prasimezgiau.

Atsakyti

Mano planas su kojinėmis kažkotais užbuksavęs :B  įtariu, kad taip ir liks toj stadijoj :D 

Vėl vėjas ir lietus..... š...

Atsakyti

Vis dar svarstau su tom rankovėm....

Priedas  received_655547452358530.jpeg   58,25KB   0 Parsiųsta kartų

Originalas...

Priedas  Screenshot_20211122-135846_Pinterest.jpg   423,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Originale gražiai atrodo tos raštuotos rankovės.

Bet gal ir be rašto būtų gražu, kaip čia siūlė. Ypač jei tau nesimezga ir atrodo kažkaip negerai :hm:

Atsakyti

Katuk - I feel your pain, taip sakant. Lygiai toj pačioj dilemoj būčiau. Bet kadangi ne man megzt/nešiot, tai patarimus dalint lengviau :), o variantų net kokius  3 radau:

- megzti vienspalves rankoves;

- rankoves megzti su siūle, būtų lengviau gal įtempimą valdyt;

-daryti raštą tik apačioje - ant rudo fono šviesiai. Nes kiek užmečiau akį į raštuotus meztinius, tai dažnai rankovės simboliškai apačioj paraštuotos būna.

Ai, ar vienas - rankovėms imti didesnius virbalus, nes bent aš natūraliai net lygiai megzdama rankoves labiau sutraukiu. Ir radau vienam aprašyme, kad colorwork mezga didesnio dydžio virbalais. Dar gal neplaut, o tiesiog pagarint ir matyt, ar tos rankovės, kokios yra dabar, tenkins tave bent kiek, ar visai ne.

Kol galvočiau, kaip pasielgti su rankovėm - megzčiau kojines :D. Bent man bet kokį drąsesnį/protingesnį sprendimą lengviau priimt, kai mezginys būna kurį laiką pagulėjęs ir mažiau skauda ką nors ardyt, nes jau nebeprisimenu tiksliai kiek valandų tam veltui suėjo :).

Atsakyti

Restar- nu kiek gerų idėjų :bigsmile:  pagalvosiu.

O kol galvosiu, vistik pamegsiu tą raštą :D  nu nes o vdrug patiks, būsiu krūvą laiko sutaupius :D nes jei atidėsiu, bijau, kad iki rudens... kojines ir vasarą pamegsiu

Atsakyti

Vakarinis pasivaikščiojimas kol kas nuplaukė, sėdžiu Santariškėse, laukiam mažės rentgeno rezultato. Galėčiau žingsniuoti koridoriais, bet nei vaiko paliksi, nei šiaip padoru - galiu pasirodyt, kaip labai besinervinanti, o taip nėra šiuo metu. 

Atsakyti

kas mažei?

Atsakyti

Uodegikaulio lūžis turbūt. Nerodo rentgenas labai tiksliai, užrašė, kad lūžis. Gaus draudimą. O gydymas tas pats - nuskausminamieji ir nesėdėt...

Valgė pietus klasėj, atsistojus ant vienos kojos, kitą į priekį ištiesė, nu ir apsivožė aukštielninka, nugara į sieną trenkė. Su sumuštiniu burnoj. Jau tie vaikai... Lygiai vieną pusdienį pasidžiaugėm vienudu su vyru namie... 

Atsakyti

Ojej. Jau tikrai tie vaikai...sveikatos ir kantrybės 

Atsakyti