Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, kažkaip tikrai dažni svečiai jūs Santariškėse :4u:

Paauglystėje ko gero irgi buvau uodegikaulį susilaužius, tik niekas  pas gydytojus nevedė ir nuotraukų nedarė. Tėvų namuose buvo dvejos lauko durys, Visada vaikščiodavom pro vienas, prie virtuvės, o kitos paprastai būdavo užrakintos. Bet prie jų buvo pakabintas termometras, nes ten šiaurinė namo pusė. Kartą žiemą po atlydžio pašalo ir kieme sušalo ta tokia sniego košė visokiais kalneliais pakalnėm ir buvo slidu. Ryte su šlepetėm išlėkiau pažiūrėti į termometrą ir bėgdama per tą sušalusį "arimą" slydau ir  griuvau ant užpakalio. O ledo kalnelis įsirėžė į uodegikaulį. Prisimenu, kad buvo toks skausmas, kad norėjosi rėkti, o  iš gerklės ėjo ne rėksmas, o tik kažkoks urzgimas ar gargalaivimas, balsas užsiblokavo. Ilgokai dar ten urzgiau  kieme, kol atsigavau. O paskui gal dar kokį pusmetį jei ne ilgiau tą uodegikaulį skaudėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 vasario 2022 - 09:35

Ai, pabuvo namie su planšete rami, o paskui kai baigėsi laikas, vėl ėmė cypaut iš skausmo, tai nusprendžiau, kad geriau be reikalo nuvažiuot, nei paskui nervintis ir ieškot ką daryt, kai praeina para po įvykio. Kur tada pakliūt  :oh: . Iš karto ten rentgeną padaro. Tai man ramiau, kai žinau, jeigu tik sumušimas, na, o lūžio atveju - draudimas praverčia. Na, ir apie visokius vaistus aš mažai išmanymo turiu. Gydytoja sako - duokit nuskausminamųjų. Klausiu - "Kokių?".  "O tai ką geriat nuo galvos skausmo?". "Kad man labai retai skauda, pusę paracetamolio". "Tai tada tiek jums ir skauda" :D. Liepė 5 dienas gert Ibuprofeną. Nebūčiau davus, nes iš kur man žinot...

Man vaikystėj tai paskartodavo uodegikaulio uždegimas. Gal irgi kada buvo sutrenktas, kas ten žino, gal peršaldavau. Tik pamenu, kai iš kaimo į Alytų važiuodavau autobusu šildymams su novokainu.

Vakar visgi po priėmimo ir po vakarienės nuėjau pėsčia iki bibliotekos (ot geras dalykas tie knygomatai, kai gali bet kuriuo metu atsiimti knygą), tiek ir tebuvo likę tų žingsnių. Jaučiuosi lyg Sizifo akmenį ridendama - kiekvieną dieną sugalvot, kur eit, kokį tikslą sugalvot, kad nebūtų taip nuobodu tik ratus apylinkėse sukt. Vakare jaučiuosi tokia patenknta vėl save įveikus, o kiekvieną rytą susivokiu - taigi vėl viskas iš naujo :oh: . Antradienį ir ketvirtadienį būna paprasta, nes per treniruotę priskaičiuoja 3-4000, dar nuėjimas, parėjimas ir mažai trūksta. Dar šeštadienį pusė bėdos būna, nes varau į turgų, o tada mažę pas tikybos mokytoją vežu, tai per 45 min palei Nerį sugebu net kokius 6000 privaikščiot. O kitas 4 dienas  :oh: . Tai dabar dažniausiai lankomas objektas yra bibliotekos :D, net 3. Tai užsisakau, tai grąžint einu po vieną knygą  :lol: .  Vaikščiočiau pėsčia į darbą, jeigu reikėtų, bet kad ten dažniausiai reikia nuvežt ar pasiimti lagaminą su krūva daiktų mokymams...

Atsakyti

Aš visada galvojau, kad paracetamolis skirtas karščiavimui mažinti. Ir tik visai neseniai paskaičiau vartojamų vaistų nuo skausmo sudėtį :lol:  visur tas pats paracetamolis +- dar kažkas....

Turbūt vistik bus raštuotos rankovės. Užsimerkus dėl pertempimų, tikintis, kad skalbimas aplygins juos, visumoj atrodo neblogai. P.s. dar nebaigiau vienos rašto :rolleyes:  bet jau jau.

Mus aplankė žiema :D  prisnigo :oh:​ 

Atsakyti

Tai, Katuk, ložnaja trevoga, su tavo rankovėm buvo, ane :D. Bet aš suprantu, pati stradalinu iki paskutinio momento, jeigu dėl kažko abejoju - ar užteks siūlų, ar tiks dydis/plotis/ilgis/iškirptė ir pan. Dažniausiai viskas būna gerai.

Atsakyti

Na,, negaliu taip tvirtai pasakyt, jog viskas gerai. Gal tiesiog ne taip blogai, kaip bijojau :D nu ir paskutinis momentas dar neatėjo :D bet kol kas stradalinimo ir galvojimo mažiau.

Atsakyti

Katuk, ir mus žiema ryte aplankė. Vakar lijo vakare smarkiai, o ryte radom sniegą :) 

Atsakyti

Turiu pirmą dantį iš 4.  Reiks priprast.

Nueini pas dantistą ir išgirsti serijalų rekomendaciją: Who kiled Sara. Berods du sezonai. Gal kam patiks. 

Atsakyti

Niuma, mano brolis, nors miega su kapa, vis sugeba į liežuvį įsikąst savo naujais dantim...

Iškart įlindau to serialo paeškot ir radau komentarą: Pritariu komentarams, labai islenda meksikietiskumas, daug sekso, nelogisku vietu, kazino, isdavystes ir t.t. galiausiai tiesiog net neidomu ziuret tapo.

Ko gero, kad ne mano mėgiamo tipo...

Atsakyti

Restar, vien kiled turėjo tave sustabdyt :D 

Kažkada jau reklamavau vieną tokią parodiją muilo operų tema The Virgin Jane. Sezonų daug. 

Atsakyti

Restar, vien kiled turėjo tave sustabdyt :D

😋 oj oj.. aCeit beraštė, ane 

Atsakyti

Kad nesustabdė ir net klaidos nepamačiau, kol Niuma nesureagavo:). Matėt kas Bordžias (Borgias) serialą? Nu klaikiai žiaurus. Bet įdomus istorine prasme. Tai nesu aš kokia ten jautri pupytė  :P. Nu, esu esu biškį išranki :). Nesirenka bet ko, žiūriu į vertinimus, žinau, kas man TIKRAI patinka, bet nevengiu ir parizikuot. Iš tų, kas turėjo teoriškai patikt mečiau 3 po pusės ar 1, 5 serijos.

Prapliurpiau pusę vakaro su gimine, vėl mažai pamegsiu. 

Atsakyti

😋 oj oj.. aCeit beraštė, ane 

Oj, nia :D  

Turėjau momeny, kad visokie detektyvai ir žudikai ne Restar tipažas serialuose

Atsakyti