Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apskritai, tai net nemačiau klaidos, nes toj paukščių kalboj pati neraštinga :D​ 

Atsakyti

Oj, nia :D  

Turėjau momeny, kad visokie detektyvai ir žudikai ne Restar tipažas serialuose

Čia ta tu teisi :). Bet įtariu, kol nepradėčiau žiūrėt. Užtat pati sąmoningai tokių vengiu, nes iš anksto bijau įtampos, nes per tokius negaliu megzt. Bet, pvz, Grančesterį irgi gali pavadint detektyvu, o man labai patiko :). Jumoras, santykiai ir toks bezobydnas tas detektyvas.

Atsakyti

Detektyvas Monkas irgi lengvas ir su jumoru.

Frankie Drake Mysteries dar ir laikotarpis liuks

Atsakyti

Katuk, dėkui, žinok, abu išsisaugojau. Tik bijau, kad nuolatinį draugą turėsiu žiūrėjimams - savo vyrą :). O tada tai mane nervina, nes be jo negaliu pradėt, o jis ilgai dirba... Bet to Monko be galo daug sezonų, gal nereiks visko kartu žiūrėt :). Ir, aišku, dar nežinia ar patiks :), bet tikrai pabandysiu.

Atsakyti

Aš dabar žiūriu Inventing Anna. Istorija apie aferistę, apsimetusią turtuole ir pasinaudojusią krūva patiklių turčių. Paremta nesena tikrove :D​ visai neblogai sudėliota, 

Atsakyti

Standartiškai iš ryto jums vaizdelis :D

Priedas  received_901766473826329.jpeg   266,46KB   1 Parsiųsta kartų

Vis dėl to negerovių milijonas  :oh:  didžiausia blogybė tas mano laisvasis mezgimas. Nu.

Atsakyti

Visai gražus tas vaizdelis nuotraukoje. Kaip suprantu, dar neskalbtas. Tai dar išskalbus daug kas išsilygins susigulės.

Aš tokiam nerime dabar. Vakar mamai buvo insultas. Atėmė kalbą. Vakare paguldė ligoninėn.  Na ir šiais laikais užsidarė ligoninės durys - ir viskas. Sesuo šiandien davėsi dvi valandas, kol pavyko susisiekti  su kažkuo. Ir tai tik todėl, kad pusseserė, dirbinanti toje ligoninėje galų gale nuėjo pas kažkokią vedėją ir pakalbėjo. O šiaip tai siuntinėjo vienas nuo kito, niekas nežinojo, nei kur guli, nei kas gydo. O kur vakar tėvui davė telefono nr. , kuriuo paskambinti pasiteirauti, tai iš vis neprisiskambino. Visa laimė, kad mano sesuo drąsi. Jei man pačiai reikėję būtų skambinti, jau seniai būčiau pasidavusi. mano tėvas irgi toks pats šiuo klausimu.

Atsakyti

Katuk, man labai  :wub: 

oi, Kerpena, :4u: Kad viskas būtų gerai  :heart:​ 

Atsakyti

Katuk - nu kietai varai. Raštuojant laisvas mezgmas nėra minusas, kaip tik - perdaug sutrauktas mezgimas. Normaliai tu mezgi, tavo jakutis paleis pūkutį ir bus gražu, net labai. Kitą kartą neklausysiu, kai dejuosi :D.

Kerpena  :4u: . Ojoj, neramu, kai nei pabūt šalia, nei kuo padėt, o juolab, kad ir sužinot nieko negali.... Linkiu geriausio, kas gal būti šioje situacijoje.

Aš per durną galvą užsiblokavau banko kortelę. Tai basta pirkimams iki kovo 2 d :). Pamačiau nematytą pirkmą pas save. Vardas, pavardė, neaišku adresas. Bandžiau banko išklausti, už ką, nieko nepadėjo, patarė blokuot ir prašyt lėšų grąžinimo. Kai tai padariau, ėmė aiškėti daugiau. Na, ir kai radau to žmogaus foto, tada vskas paaiškėjo... Pirkau riešutų ir džiovintų vaisių iš Abrikosas.eu, o sumokėjau kortele, kai atvežė. Nu iš kur man žinoti, kai banko išraše atsiranda gestų kalbos vertėjas... ta nervų ir šnekėjimosi su banku lygioj vietoj...

Atsakyti

Tai rankovė tik viena dar.

Kerpena, tai ar sužinojo ką nors apie mamą? Kaip ten situacija? Aš vis noriu tikėti, kad nors ir neleidžia vidun, bet bent jau daro viską sveikatai pagerinti. Bet kai jokių žinių, tai vaizduotė pripiešia ne pačių maloniausių vaizdų

Atsakyti

Kerpena  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Tai dabar  jau bent sužinojo sesuo, kur guli, kokia gydytoja ir kam skambinti teirautis. Jei nepasikartos insultas, tai sako ne pati blogiausia padėtis. Jos neparalyžiavo, tik kalba sutrikusi, sako yra vilties kad atsitatys. O dėl padėties,  tai supratau, kad ne tik vaizduotės vaisiai nemalonūs, pusseserė irgi baisėjosi padėtimi, o ji ten dirba, nors ne medikė. 

Atsakyti