Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, nu su atmintim ne kas pas tave :D  jei nepameni, ką pirkai :D . Aš dažnai atsirenku pagal sumą, datą, ką tą dieną veikiau, kur buvau.... su RF sunkiau, kaip ir matyt tavo atveju, nes parduotuvė turi vieną pavadinimą, o čekyje/išraše visai kitas, koks nors OOO su pavarde. Bet kol kas tfu tfu, lyg ir viskas aišku.

būna automatinių nuskaitymų, pvz metinių, už kokią nors paslaugą/programą. Bet ir ten kol kas viskas atrenkama.

Su mano dukros pirkiniais priešingas variantas. Prieš Kalėdas pirko paltą iš Mango internetu. Sumokėjo grynais kurjeriui. Paltą gražino dar prieš naujus. Iki šiol neatgauna pinigų :oh:  prašo duomenų, neranda užsakymo, sąskatos nr užsirašo neteisingai, nepadaro pavedimo.... jau n laiškų prirašyta, skambučių padaryta, prigrasinta ir nieko! Po kiekvieno veiksmo lauki 5-7 darbo dienas ir nieks neįvyksta, vėl iš naujo...Visiškai nekompetetingi darbuotojai ten....o paltas toks nepigus buvo...

Atsakyti

Man kažkada irgi buvo, kad atsidariau elektroninę bankininkystę ir matau - pervedimas pirmą kartą girdimam pavadinimui. Kurį laiką sėdėjau sustingusi, nes jau prisigalvojau  visokiausių blogų scenarijų. Bet paskui pradėjau gilintis irgi pagal datą, sumą ir prisiminiau, kad dėvėtuose, kaip tik už tiek apsipirkau, o ten parduotuvė irgi turėjo visai kitą pavadinimą.

Atsakyti

Kerpena :4u:  O kokioj ligoninėj guli?

Katuk, tikrai isskalbus žakardai išsilygins. Megzk antrą rankovę :) 

Atsakyti

Nu dzin, kai parduotuvės nežinomos, galiu išsigooglint, bet kai asmuo nieko nesakantis... Panika biškį protą aptemdė. Viską atsimenu ir aš, kol kartais tiesiog ištinka atminties skylė, ir basta. Kartais suabejoju dėl pin kodo, kurį šiaip vedu automatiškai. Šiandien pamiršau, į kurią pusę darau plaukų sklastymą :D. Žiūriu, kad kažkas ne taip. Išsijungė automatas, matyt.... 

Atsakyti

Liniuka, Utenoje.

Atsakyti

Aš dar apie savo mezginį.

(Man paskutiniu metu bendravimo poreikis :D  o gyvai nėra išvis su kuo)

Ir apie laisvą/nelaisvą mezgimą. Viršų mezgiau gi įprastai, nors stengiausi labai neatlaisvinti. O žakardas automatiškai gavosi standesnis. Ir aišku, sunkesnis (Nitė tai numatė :D ). Dėl to jis patempė viršų žemyn, o jis iš to laisvumo, aišku, pasidavė. Ir jeigu pogonai iki žakardo ir rankovės dar buvo vietoj, tai su rankove jie irgi patįso ir dabar biškį ne vietoj, t.y. per platu. Jeigu būtų kita konstrukcija, labai nepergyvenčiau. Bet čia pogonas, jis turi būt savo vietoj. Išskalbus yra tikimybė pasitraukt tai vietai. Bet automatiškai pasitrauks ir žakardo sritis. O ten man to nereik!!! Nu nes nenoriu apsitempusio. Tai va, megzčiau tvirčiau, standžiau, tai tos problemos nebūtų... nu ir šiaip, patirties trūkumas. Mezgant kokį trečią iš eilės žakardą, jau žinočiau, kur reik patraukt, kur paleist, kur pasukt, ką prilaikyt.

Iš visos litanijos išvados-pogonas ne mano kūno sudėjimo :D žakardams reikia praktikos. Ir išmok pagaliau siūlą patempt :D 

Dar vienas dalykas :rolleyes:  tamsus siūlas čiuuuut čiuuut storesnis. Visai mažai. Mažam mėginėly praktiškai nesimatė skirtumo, o dideliam mezginy jau išlenda.

Ačiū, kad skaitėt :D 

Atsakyti

Katuk, man irgi bendravimo poreikis :). Arba labiau - skaitymo. Mielai nerašyčiau, jei būtų ką skaityt. Tai va, su malonumu Katuko rašliavą perskaičiau :). Nu ir parsinešiau antrą knygą, iš Mickevičiaus bibliotekos šįkart. Ir ta per arti... Dilema - megzt ar skaityt. 

Atsakyti

Dilema-krautis lagaminus ar dar palaukt...

Atsakyti

Katuk - tai tau gal pasakys, ką daryt, nereikės pačiai sugalvot...

Nesijaučiu saugi, kai pasaulyje siautėja beprotis su savo pakalikais...

Atsakyti

Nemanau, kad kas nors tiksliai žino, kas gali įvykti. Visada atsiranda kokių nors individualių sprendimų/reikalų/aplinkybių, kurioms instrukcijų nepritaikysi..

Nu pvz   mano siūlai-būtiniausi daiktai, ar ne :D  čia toks juodas  jumoras....

Atsakyti

Nemanau, kad kas nors tiksliai žino, kas gali įvykti. Visada atsiranda kokių nors individualių sprendimų/reikalų/aplinkybių, kurioms instrukcijų nepritaikysi..

Nu pvz   mano siūlai-būtiniausi daiktai, ar ne :D  čia toks juodas  jumoras....

Katinėli, jei parlėksi be siūlų, mes tau humanitarinę pagalbą suteiksim :D

Bet situacija tai jooo :huh2: net nėr ką ir sakyt ...

Atsakyti

Tai aš dar turiu ir svetimų.... tiksliau turėčiau eiti šiandien į paštą pasiimt. Kažkotais bijau pasą išsitraukt... kol einu gatve, ant kaktos neparašyta, iš kur esu...

Pinigai.... keisti į rublius ar ne, liksiu ar ne... jei liksiu, bus banke € ar ne.. o jei pakeisiu, bet išvažiuosiu, kas su tai RU bus...mano LT bankas leis man atsiskaityt čia ar ne...

O plę... o visi tarptautiniai susitarimai... Vienos konvencija lieka ar ne...

Nėra instrukcijų, galvoj tiesiog dūzgia....

Atsakyti