Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kacumota, hormonų balansas pas tave tvirtai stabilus :D 

Iš tikro kažkiek tiesos yra tuose hormonuose. Man dar ir magnis gerai veikia.

Kažkada jaunystėj buvau davus sau pažadą nežliumbti. Tikrai laikiausi keletą metų. Tiksliau net nereikėjo jokių pastangų. O tada mirė mama.... ir po pusmečio kad pasipylė upeliai, sustot negalėjau. Tai ir pasiliko tas nestabilumas iki šiol. Kol geriu magnio papildus, dar mažiau tos drėgmės, o kai tik pertrauka, tai kaip kitus parodytas pirštas prajuokina, taip mane pravirkdo. Ir labai nervina, nes tiek pastangų reik, kad neapsižliumbti kokiam nors svarbiam pokalby..

Atsakyti

sakai hormonai  :hmm: 

aš nuo vaikystės šlapioj vietoj akis laikau

ir šiandien akys išdaavikės, ir guzas gerklėj

Vaikas išejo ryte mokyklon, skambina po kurio laiko, sako man neramu tu tokia liūdna ryte buvai  :unsure:​ 

Atsakyti

Seniai verkiau. Dažniau pykstu :). Tik per filmus ar knygas graudinuosi, bet verkimu to nepavadinsi juk, ane? 

Nu kaip tas kojines parodyt - nėra šviesos gi, arba nėra kas nufotkintų ant kojos. Jeigu paguldytas, tai juk reikia vėl išplaut, išblokuot, šviesoj rast laiko...Ir nesmatytų to gražiojo kulno, žodžiu... Pirštinų irgi parodyt negaliu. Tas pats ir su dukros megztiniu  :oh: . Šiandienį  mokyklą tą kitą,  kur pirty mezgiau, apsivilko, prašiau, kad leistų nufotkint ryte. Kur tau. O dabar dar negrįžus iš mokyklos, grįš be proto pavargus, ir tamsu... Taip ir sunešios nepapozavus :).

Atsakyti

Pinigai.... keisti į rublius ar ne, liksiu ar ne... jei liksiu, bus banke € ar ne.. o jei pakeisiu, bet išvažiuosiu, kas su tai RU bus...mano LT bankas leis man atsiskaityt čia ar ne...

Panašu, kad dabar rublis nuvertės.

Pas mus vakar visur eilės prie bankomatų ir degalinėse.

Vyras net  naktį, sako, ai, gal važiuoju kuro užsipilt, nereikės eilėse ryte stoves, nes bakas beveik tuščias. Klausiu, kaip eilės. Sako- dar yra.

Atsakyti

Labas rytas.

Mane šiąnakt vis smarkuma pasiekė įtampa. Sesuo skundėsi, kad po mamos paguldymo ligoninėn nemiegojo. O man šianakt parėjo. Vis tik labiau dėl karo. Negalėjau užmigti, sukosi visokie scenarijai galvoje. Visa aptirpusi. Į tuiliką laksčiau, Gal spaudimas čia buvo pakilęs. Pora kartų po 2 val numigau o kitas laikas toks tarp baimės ir snaudulio. Dabar jaučiuosi prastai, nes miego trūkumas visada mane labai prastai veikia. Širdis kalatojasi, viskas dreba viduje. Ir blogiausia, kad vis tiek neišeinu iš savo  sustingimo. Tokia tarsi viduje paralyžiuota.

Atsakyti

Kerpena :4u:  Kad dėl mamos jaudiniesi suprantu :4u: O dėl karo be reikalo. Jo dar nėra pas mus, greičiausia ir nebus. Ir pakeisti nelabai ką gali, tai nėra ko ir jaudintis iš anksto. Susiimk, moterie :)  :4u: 

Mes irgi vakar benzo prisipylėm, nes galimai brangs :) Tai net nebėgo pradžioj, ėjau į degalinę klausti gal nebėra. Tai sakė yra, bet nebespėja siurbliai užpumpuot, kai ištisas srautas visą dieną.

Ar eisit kas į knygų mugę?

Atsakyti

Kerpena, visus karus kažkas laimi.. čia Sabaliauskaitė pasakė. 

Dar girdėjau iš asmens, esančio Kijeve-vienas iš būdų įveikti nerimą ir baimę-nuolat apsičiupinėti save, savo kūną. Kai jauti, kad tu esi realus, suvoki, kad vienintelis dalykas, kurį gali kontroliuoti, yra tavo kūnas.

Rublis jau pakrito gerokai. Bet yra ten su keityklom problemytės. Eisiu bandyt laimę ir aš....

Vizų išdavimas nutrauktas  visiškai. Biškį neramu su automobiliu važiuot abejose šalyse. Kaip ir jau minėjau, yra visokių žmonių. Visur. Kol kas į LT nevažiuoju. Laukiu, jei staiga reiktų nešdintis, geriau, kad auto būtų po ranka. Daiktų praktiškai neimčiau, tik būtiniausius.  

Girdėjau Ingriduska priėmė sprendimą judėt link LT. Laikom kumščius, kad laimingai pasiektų PL.

Pasakysiu, kad esu šoke, nes vyro tėvai per visą šį laiką nepaskambino, niekaip nepasiteiravo, kaip gyvenam.

Nors gyvenam mes visai tfu tfu, įprastai. Aišku, viršūnių sprendimai gali pakeisti per akimirką mūsų normalumą.

Nuotaikos bangom.  Veju visokius scenarijus iš galvos, bet aišku, jie grįžta.

Kerpena, aš nemoku melstis, bet gal tau padėtų?

Atsakyti

Kerpena, aš nemoku melstis, bet gal tau padėtų?

katuk, padeda. :)

Bet kartais vis tiek savo emocijų negali suvaldyt, kad ir kaip logiškai suprastum, kad neverta.

Šiandien važiuosiu pas tėvą.  Pasiimsiu kompą, tai pabūsiu savaitgalį ir gal dar kelias dienas, paskui žiūrėsiu, kokia ten situacija bus.

Vakar kalbėjau su tėvu, tai kažkaip nustebino net. Klausiau kaip jaučiasi. tai sako, taigi ne mažas vaikas, susitvarkau, bet pamatau kokį mamos daiktą ir susigraudinu. Tėvas, kuris visada klabėdavo tokiam stiliuj  "kam tos bobos reikalingos" ir šiaip nepraleisdavo progos mamos atžvilgiu visokių nepagarbių pastabų... Na čia kaip toje knygoje "Knygų vagilė" - už išorinio nepagarbumo ir grubumo gali slypėti meliė. Vis teik 50 m kartu nugyveno.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 vasario 2022 - 10:41

Sveikos,

nu va, Niuma įnešė panikos, nemaniau, kad pas mus taip jau bus, bent Vilniuje nepastebėjau, bet kolegė sakė mačiusi eilučių prie degalinių. Prašau vyro vakar užpilti kuro, nes, kaip žinia, neturiu kortelės, tai negi jis naktį važiuos, nu ir lauks savaitgalio akcijos  :B . Sakau, ar su akcija šeštadenį nebus brangiau, negu dabar... Ryte rodo, kad lko 30 km nuvažiuot. Nu gal neužgesiu vidury gatvės, tik į/š darbo nuvažiuot parvažiuot ~ 6 km, ir dar paskui mankšta poliklinkoj.

Miegot miegojau, bet su pabudimais ir biškį košmarais. Kažkokias šiukšles įmečiau į šiukšlinę prie Katedors aikštės, ji užsidegė, nes gal ruseno įmesta cigaretė. Kviest bandau 112, ir čia nuolat man košmarai sapne būna - niekaip negaliu teisingai numerių surinkti, negaliu pakoreguoti, nes nėra mygtuko delete... O tada pasijuntu, kad sėdžiu kojas nukabinusi nuo Gedimino pilies kuoro ir vos nenugarmu žemyn.... Siaubas kažkoks, prabudau panikoj...

Atsakyti

Restar vakar sesuo pylėsi, tikrai tikrai eilės degalinėse sakė prastovėjo ilgai

Sakė žmonės ne tik į mašinas bet ir į kanistrus pilasi

Atsakyti

Nu nežinau  :hmm: nuvažiavau ir užsipyliau - vietoj visiškai tuščios degalinės radau tris mašinas - kaip ir ne eilė  :unsure: nu bet gal dar ne visi buvo sugalvoję, kad reik užsipilt  :hmm:​ 

Atsakyti

O man o kolegė vakar sakė, kad norėjo nusiimti grynųjų, tai paskutinius 10 eurų gavo, o toliau jau nebedavė.

Po mano langu degalinėje šiuo metu nėra eilių, nežinau, ar kuro yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 vasario 2022 - 11:36